Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: romantyk_emil » 17 lip 2011, 12:06

fieldy pisze:kto nie jest godny twoim zdaniem ?
Po wczorajszym sparingu z Portsmouth mam takie wrażenie, że niektórzy zawodnicy są po prostu wypaleni i nie wniosą nic nowego do gry Chelsea.Chodzi mi głównie o Nicolasa Anelke. Francuz w głupi sposób tracił piłki, każdą kontrę zwalniał oraz nie wnosił nic pozytywnego w ataku. Anelka nie jest już tym graczem co 2 lata temu, który z Drogbą tworzyli zabójczy atak...Dlatego moim zdaniem nie jest już godny gry na Stamford Bridge. Nie ma sensu trzymać zawodnika ze względu na sentyment do niego :) Jego miejsce może godnie zastąpić Daniel Sturridge, który aż pali się do gry. Kolejnym zawodnikiem, który może nie rozczarował mnie, ale utwierdził w przekonaniu, że nie wniesie nic nowego jest Salomon Kalou. Zawodnik stoi w miejscu, nie rozwija się tak jak się zapowiadał 3,4 lata temu...

Torres, Lampard, Bosingwa i Drogba swoją drogą również zagrali bardzo słabo...

Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie swoją grą Yossi Benayoun :) Tworzył sytuacje, walczył o każdą piłkę, oddawał strzały na bramkę. Na pewno okaże się bardzo pomocny w nadchodzącym sezonie :) Widać, że jest głodny gry oraz, że chce się pokazać z jak najlepszej strony :) Również dobre zawody rozegrali Yury Zhirkov, Daniel Sturridge i młodziutki Josh McEachran :)

Wróć do „Anglia”