Testy Gimnazjalne - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jak ci poszły testy ??

Bardzo dobrze :D
26
23%
Dobrze :)
38
34%
Pół na pół :|
26
23%
Słabo:(
5
5%
Beznadziejnie :((
16
14%
Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 25 kwie 2005, 16:44

ja sie nie ucze bo jak niby mam sie nauczyc w ciagu jednego dnia material z 10 lat nauki :P ale mysle ze bedzie dobrze...wystarczy czytac uwaznie i zastanawiac sie co sie pisze...powodzenia wszytskim

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 25 kwie 2005, 17:16

No a testy pisałem juz w zeszłym roku. Napisałem łącznie na 81 punktów (77 próbny) i byłem średnio zadowolony, bo się obawiałem czy mi do liceum punktów starczy. Na szczescie starczyło i teraz jestem na mat-inf w I LO w Rzeszowie.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 25 kwie 2005, 17:21

zebym ja tak napisal na 81 :? a jesli chodzi o licea w rzeszowie to chce isc do V

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 kwie 2005, 17:26

Testy gimnazjalne mam już za sobą ale mam kilku kolegów którzy piszą je już jutro i pojótrze co powoduje u nich niezłą paranoję. Nie należy się za bardzo przejmować bo zbytnia nerwówka tylko przeszkadza. Ja osobiście do testów uczyłem się tydzień czasu i nauka ta polegała głównie na podstawowych zagadnieniach do części matematyczno-przyrodniczej oraz opracowań lektur do części humanistycznej. Ogólnie to z przedmiotów ścisłych trzeba znać podstawy a do humanistycznej częsci nie trzeba umieć niczego poza umiejętnością logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem. Chciałem napisać na 80 pkt ale nie udało mi się. Uzbierałem 76 pkt ale wystarczyło mi. Nie przejmujcie się za bardzo. Będzie dobrze :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 kwie 2005, 19:10

Radzę Wam dokładnie to samo co Niggaz. Nie ma się co przejmować bo to nie jest wcale takie złe. Pamiętam, że z polskiego na próbnych byłem najlepszy w klasie no, ale później zawaliłem. I co z tego? jestem tam gdzie chciałem być :D

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 kwie 2005, 19:18

ja pisze jutro!!! i z tego powodu sie ciesze... dlaczego? powod prosty nie dopuszczam mysli ze zle napisze ja wierze w to ze dobrze mi pojdzie i dostane sie do wybranej szkoly i mysle co bedzie po testach (niezla libacja uuuuuuu luz luz i luz!!!) wszysko dzieje sie w podswiadomosci jezeli w cos sie gleboko wierzy to latwiej owiele to osiagnac...

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 kwie 2005, 19:18

No to juz jutro;d , jutrzejszego testu nie dygam sie tak bardzo jak srodowego bo jutro wydaje mi sie ze bedzie latwiejszy;]
Życze wszystkim piszącym jutro i pojutrze te testy powodzenia( i sobie samemu tez;p)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 kwie 2005, 19:38

Chcialem sie spytac. Czy robicie sobie sciagi i zabieracie je na test ? ja osobicie nie biore zeby nie ryzykowac, potem wezma mi test i bedzie jazda...

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 kwie 2005, 19:45

Ja tez wole nie ryzykować ze sciągami na tescie to moze sie zle skonczyc :) W ogole ten rok szkolny jest dla mnie pechowy ze sciaganiem bo mnie przylapaly dwa razy nauczycielki :lol:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 25 kwie 2005, 19:45

ja do egzaminow jakos szczegolnie sie nie przygotowywalem; napisalem po 2 testy w domu i jeden probny w szkole no i troche wypracowan z humana; z wynikow bylem srednio zadowolony (38 mat :? i 37 hum) :) , dostalem sie do kazdej szkoly w Gizu(a porzadnych to ze 2 :lol: )
co do sciag to mialem z kazdego przedmiotu jakas ale nie mialem potrzeby uzyc ktorejkolwiek
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2005, 19:49 przez qczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 kwie 2005, 19:47

wazi pisze:Chcialem sie spytac. Czy robicie sobie sciagi i zabieracie je na test ? ja osobicie nie biore zeby nie ryzykowac, potem wezma mi test i bedzie jazda...
Od razu mówię, że się nie opłaca i więcej energii włożycie w pisanie ściągi, niż rozwiązywanie egzaminu :twisted:. Szczególnie, że to powinna być ściąga z trzech lat waszej gimnazjalnej działalności.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 kwie 2005, 19:48

sprawdzony sposob ktory podsunela nam nauczycielka z polaka to wyryc cyrklem na dlugopisie cos z czym mamy trudnosci (ja osobiscie z fiza i wzorami :evil: :cry: ) dobry sposob ale trzeba dlugopis pod slonce wtedy wszytsko wyraznie widac.... sprawdzone nasza nauczycielka tak na maturze sciagala... ja osobiscie zandej nie biore :)

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 25 kwie 2005, 19:49

Ja pisze testy dopiero za rok. Jutro i pojutrze będę miał próbne. Zaraz po tym, jak z sali wyjdą trzecioklasiści.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 25 kwie 2005, 19:54

w00jtas pisze:sprawdzony sposob ktory podsunela nam nauczycielka z polaka to wyryc cyrklem na dlugopisie cos z czym mamy trudnosci (ja osobiscie z fiza i wzorami :evil: :cry: ) dobry sposob ale trzeba dlugopis pod slonce wtedy wszytsko wyraznie widac.... sprawdzone nasza nauczycielka tak na maturze sciagala... ja osobiscie zandej nie biore :)
heheh dokladnie to samo moja nauczielka z mamty nam powiedziala:D i wlasnie tak zrobie ale nic pozatym....wole napisac bezpiecznie bez jakiegos ryzyka

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 kwie 2005, 19:57

a jezeli chodzi o sciagi na normalne sprawdziany kartowki to polecam stary dobry sposob na bialy dlugopis nakleic sciage wydrukowana czcionka 3 jeszcze zadna nauczycielka nie zlapala nawet jak pisalem w pierwszej lawce ale na test lepiej nie ryzykowac

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”