Real Madryt (zbiorczy) - Strona 71

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 kwie 2005, 23:28

Roanldo i goool ale minimalny spalony nadal 0:1...Becks jak za dawnych lat w ManU szarzuje prawą stroną zdecydowanie najlepszy z ekipy Blancos...Zizou obserwowany przez 14 kamer nic ciekawego nie gra...
Siedza cały zcas na Villarreal'u który mial kilka akcji...ale przewaga nieodzwierciedla wyniku :?

--------------------------------------------------------------------------------------

Małe sprostowanie już jest 1:1 "El Fenomeno" po raz drugi ale tylko raz zaliczono :?

--------------------------------------------------------------------------------------

Jeszcze mniejsze sprostowanie 2:1 Salgado...Lecz Czerwien ujrzał
Samuel...sędzia słabo sędziuje :cry:

Wygrana 2:1 cieszy ale sędiza anrobil bigosu sędziował jak jakiś niedołęznik :twisted: :evil: czerwien dostał Samuel i Zizaou za co :?: za nic :!: no i Salgado pauza za kartki :?
Dzięki panu González'owi Vázquez'owi następny mecz Realu bedzie bardzo cieżki...chyba, że zarząd La Liga coś wskóra w co watpie...Ale to się w głowie nie mieści :!: :evil: :twisted:
2:1 trzymamy dystan :wink:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 kwie 2005, 8:24

Ciekawe kto zagra w Realu w miejsce, Salgado, Samuela i Zidana...Figo11 wygrywając ten mecz mieliście bardzo dużo szczęścia i z tym musisz się zgodzić. Może, pan z gwizdkiem słabo sędziował, ale tak juz jest.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 kwie 2005, 10:45

Jeśli już mówiąc to mozna powiedzieć o pechu :!: Riqulme i spółka ograniczala się do słabych kontr...Za darmo praktycznie wylecia nam Samuel i Zizou...fakt faktem ze od nich tez wyleciał....sedzia nei gwizdal kilku rąk w tym jednej w polku kranym...zaś gwizdnol coś co było czystym wślizgiem na 16 metrze...i po tym padl gol...Mecz wygrany przy ogromym pechu ale widac ze Real jest w formie...i sedziowie im nie pzreszkodza....

Zidane'a zastąpi zastąpi pewnie Solari lub Figo 8)
Samuela zastąpi powracający po konruzji Iven Helguera 8)
Zas mały problem jest z Salgado ale pewnie Raul bravo da rade :lol:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 24 kwie 2005, 10:49

a wiecie czemu Luxemburgo nie zdjął Zidana(grał do dupy pierwszą połowę i poza jedną akcją po golu Ronaldo nic nie pokazał), zapewne Perez zabronił go zdejmować bo HOLLYWOOD nie zapłaciłby za filmowanie Francuza :twisted: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 kwie 2005, 10:54

Nie wiem dlaczego nie zdjol Zidane'a to jest i byl jak do tej pory jego problem...Zaliczyl asyste przy bramce czyli jednak zagrał...ładnie tez przytrickował :lol: widac było że pod kamere :wink: Ogólnie kamery chyba jeszcze raz będa skierowane na francuza...choć w tym meczu widzieliśmy prawie wszystko...ładne dryblingi przeplatane z prostymi stratami...asysta...na koniec czerwona kartka i zchodząc owacja na stojąco :)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 kwie 2005, 16:09

Real wygrał, choć grał w dużym osłabieniu. Sądzę jednak, że mieli dużo szczęścia. Z taką grą nie mają szans na zawojowanie Primera Division, co obiecuje ostatnio Luxemburgo. Ciekawi mnie jednak to, kto zastąpi pauzujących z powodu czerwonych kartek piłkarzy - szykuje się nie mała rewolujca. ;) Może wróci Figo? Czy na znak protestu zamiast niego dadzą jakichś młodych piłkarzy składu 'B'? Odpowiedź w następnym odcinku... :P Ups, przepraszam - kolejce. ;)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 kwie 2005, 16:13

Widzieliście emcz ze mówicie ze zagraliw słabym stylu...Villarreal was pokonał w tym sezonie wiec wy gracie w kiepskim stylu :twisted: :evil: skoro im nie daliscie rady...ale mecz meczowi nei rowny...a co do Realu zagrał dobre spodkanie... :)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 kwie 2005, 16:16

Ależ spokojnie, Figo11. ;) Ja oglądałam mecz i sobie wyrobiłam zdanie na temat tego, czy Real grał dobrze, czy też nie. Poza tym - ostatnio ten, kto gra dobrze nie ma zapewnionego zwycięstwa... :) Więc nie wciskaj mi tutaj swojego zdania, dobrze? Bo ja mam własne, i raczej nic tego nie zmieni. :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 kwie 2005, 16:26

No spoko tylko, że Real zagral dobrze Villarreal ograniczał sie do nielicznych kontr...I nie uważam aby zagrali slabo...Moze nie swietnie ale dobrze i pokazali w tym emczu ducha walki w koncu wygrali mecz w 10...grajac przez pewien czas w 9...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:03

jezeli real nie gral dobrze to niby jak gral ?!?!?!?!?! mial przewage caly mecz mimo iz grali 10 wygrali, mimo iz sedzia podarawal bramke villy, mimo iz kartki dawal za nic ehhh :twisted: :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 kwie 2005, 13:37

po twoim poscie smiem twierdzic ze meczu nie widziales. podarowany karny?? buahahahhaaha

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:41

yyy jezeli juz byl faul to pavon faulowal przed polem karnym, a jezeli uwarzasz ze ja slepy jestem to dlaczego na eurosporcie czy bbc mowili to samo ?? :? :twisted: :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 kwie 2005, 13:42

nie wiem moze tez sa slepi?? jak ogladalem ostatni mecz barcy to tez komentator twierdzil ze giuly przy drugiej bramce byl na spalonym, a bylo widac jak na dloni ze nie byl. dziennikarze tak juz maja, wszedzie wesza spisek

p.s. licznik 666 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:48

ehhh a nazista z barcelona widzi tylko zlo wroga zza miedzy i nie potrafi przyuwarzyc pewnych kwestii,

co do licznika :P ja sie dopiero rozkrecam dzisiaj gdzies tak do 100 moze dojde :D :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 kwie 2005, 14:05

Druga bramka dla barcy rzeczywiście wygladała jak spalony...
Karnego nie było na pewno nawet jeśli byl w polu karnym to było to czyste...To nei jak karny gwizdneity na podknieciu się Eto'o na 18 m :evil: :twisted: :!:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”