Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 245

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 lip 2011, 19:15

Dobiera sobie takich rywali, żeby zarobić w okresie przygotowawczym jak najwięcej pieniędzy. Stąd te wszystkie wyjazdy drużyn do Azji czy Ameryki Północnej.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 30 lip 2011, 19:30

romantyk_emil

czlowieku, po co ta spina, torres obecnie jest cienki jak fiut swini i szczerze zajebiscie watpie zeby z niego cos bylo w chelsea

ten transfer to porazka, spodziewalem sie ze ciezko mu bedzie polapac filozofie chelsea i ich styl gry, ale takiej PADAKI w jego wykonaniu w najczarniejszych snach sie nie spodziewalem. torres skonczyl sie, tak samo jak kaka. tylko ze ja w przeciwienstwie do Cb potrafie przyznac ze np. real ktoremu kibicuje, utopil w bloto wuchte hajsu za kake a ty zyjesz marzeniami ze wygra wam premiership.

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 30 lip 2011, 21:05

Tylko racz zauważyć, że Kaka siedzi w Madrycie już 2 lata, Torres w Londynie pół roku. Pod koniec sezonu asystował, starał się jak potrafił. Większość kibiców The Blues wierzy, że Hiszpan pokaże na co go stać. Ty nie musisz. ;)

AV do najsłabszych nie należy, jestem ciekaw tej drużyny (szczególnie po pozyskaniu N'zgobi) w nadchodzącym sezonie. Teraz mam nadzieję na wygraną ze Szkotami bez straty gola.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 lip 2011, 21:33

Ale poważnie się osłabiła Astona Villa przed sezonem, i z tego co mi wiadomo to N'Zogbia i Bent dzisiaj nie grali, więc nie grali najmocniejszą jedenastką w przeciwieństwie do Chelsea.

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 30 lip 2011, 22:01

N'Zgobia dopiero do AV dołączył, a Bent weszedł chyba w drugiej połowie o ile się nie mylę.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 31 lip 2011, 13:48

sigane pepe

Po pierwsze to Torres jest bardzo przepłaconym zawodnikiem, ale tak to jest jak się Abramowicz na coś uprze. Kolejną sprawą z którą się z tobą zgadzam to jego gra, która jest poniż wszystkich norm.W mojej ocenie jego gra spowodowana jest ciężarem wysokości transferu jaki Chelsea za niego zapłaciła. Do tego może jeszcze dojść źle przepracowany okres przed sezonowy i zmagania się z kontuzją. Hiszpan jest ograny w premiership, wiec jego aklimatyzacja nie powinna być długo. Mam nadzieję, że przyszły sezon będzie inny w wykonaniu Chelsea i Torresa. Natomiast, jeżeli gra Hiszpana będzie wyglądała tak jak wyglądała to przyznam Ci racje.

Kaka już 2 ostatnie sezony w Milanie miał słabe w porównaniu z sezonami 05/06 i 06/07. Transfer Brazylijczyka był bardziej ryzykowny i skazany na niepowodzenie niż Hiszpana. Taka jest co najmniej moja opinia na ten temat. Po pierwsze dlatego, że przechodził z jednej ligi do drugiej. Natomiast Torres zmienił tylko kluby w tej samej lidze. Po drugie, Kaka miał bardzo słabe 2 ostatnie sezony w Milanie, natomiast Hiszpan błyszczał na Anfield Road.

Nie wierze w to, że Torres w pojedynkę wygra Chelsea mistrzostwo skoro jego jedynym trofeum w piłce klubowej jest Barclays Asia Trophy :P Mam tylko nadzieję, że będzie pomocny i nie będzie przynosił pecha :)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 31 lip 2011, 13:49

sigane pepe pisze:romantyk_emil

czlowieku, po co ta spina, torres obecnie jest cienki jak fiut swini i szczerze zajebiscie watpie zeby z niego cos bylo w chelsea

ten transfer to porazka, spodziewalem sie ze ciezko mu bedzie polapac filozofie chelsea i ich styl gry, ale takiej PADAKI w jego wykonaniu w najczarniejszych snach sie nie spodziewalem. torres skonczyl sie, tak samo jak kaka. tylko ze ja w przeciwienstwie do Cb potrafie przyznac ze np. real ktoremu kibicuje, utopil w bloto wuchte hajsu za kake a ty zyjesz marzeniami ze wygra wam premiership.
ehhh dobrze, że wziąłeś czarodziejską kule ze sobą, bo nie wiedziałem czego się spodziewać po nim w tym sezonie.

btw. Forlan wypowiedział się na temat przejścia Aguero do City mówiąc, że Aguero powinien dołączyć do ekipy ze Stamford Bridge :P

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 31 lip 2011, 14:55

nie jestem jasnowiedzem, ale potrafie wywnioskowac po jego grze ze w formie nie jest i tej najlepszej swojej dyspozycji z l'poolu nie odzyska

skoro jakims katlee czy cos takiego, nie potrafil bramki strzelic, to co dopiero druzynom z topu premiership

rozumiem ze to pre season ale czarno to wyglada, taki sturridge zjada go w przedbiegach

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 31 lip 2011, 16:26

Daniel Sturridge jest akurat w najlepszej formie ze wszystkich napastników Chelsea :) Widać w jego ruchach płynność, łatwość w poruszaniu, dużą szybkość i świetny drybling. Nawet Anelka, którego sprzedałbym, aby zwolnił miejsce komuś nowemu jest w lepszej formie niż Drogba i Torres.

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 02 sie 2011, 2:38

Jednak według mnie Daniel znów zostanie wypożyczony do Boltonu.

Swoją drogą, dziś jest już 2 sierpnia, a transferów praktycznie zero...

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 02 sie 2011, 11:35

Podobno Zhrikov udał się w podróż do Rosji :> Spekuluje się, że ma dołączyć do tego klubu, w którym gra R.Carlos i Dzudzsak... Chciałbym żeby został w prawdzie miał kłopoty z tymi kontuzjami, ale nigdy nie dostał poważnej szansy żeby pokazać na co go stać. Media mówią, że robi miejsce dla Modrića :angry: chociaż nie wiem co ma zawodnik, który gra na pozycji LB/AML wspólnego z zawodnikiem jak Modrić który żadnym skrzydłowym nie jest. Szkoda, że Zhrikov nie jest prawo nożny by grał na prawej cały czas...

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 02 sie 2011, 18:39

Zhrikov jest jednym z tych zawodników, który jak dostawał szanse gry pokazywał się na boisku z dobrej storny :) ale tak na prawdę nie dostał prawdziwej szansy na pokazanie swoich umiejętności. Nawet jak czasem zagrał w pierwszej 11 to w następnym meczu nawet z ławki nie wszedł na ostatnie minuty... Myślałem, że z Rosjaninem będzie podobna sytuacja jak z Ivanovic'iem, który też nie miał okazji gry.

Awatar użytkownika
niente
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 03 sie 2011, 12:24

Lukaku odpadł, Pastore odpadł... Zostaje ten Modrić, ale czy Tottenham go puści? Więcej słyszy się o tym, kto może Chelsea opuścić, niż o tych, którzy mogą do nas dołączyć. Nie dość, że odpada Essien, to jeszcze czytamy, że Zhirkov jest blisko powrotu do Rosji.. Katastrofa. A do meczu ze Stoke coraz bliżej...

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 sie 2011, 12:58

Asystent Harry'ego mówił, że każdy ma swoją cenę i jeśli Chelsea złoży ofertę, która będzie równowartością tego na ile oni go cenią to Luka odejdzie. Pytanie na ile będą chcieli nas obedrzeć. Jakieś ploty się pojawiły że mamy zaoferować 30m+ Anelka/Kalou za Pato, ale wątpię, że jest chociaż ziarnko prawdy w tych spekulacjach.
Wczoraj minął termin wg, którego Chelsea miała sprowadzić 2 zawodników według Gourlay'a wychodzi na to, że jego są tyle warte co nic.

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 03 sie 2011, 23:18

Milan Pato nie puści, nawet mając tak bogaty atak. Zresztą, według mnie jest to zawodnik zbyt szklany jak na Premier League.

Mam nadzieję, że pojawi się news o treści "Modric w CFC" jak najszybciej... ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”