Ostatnio zaliczyłem chyba najlepszy sezon w historii grania wszystkie FMy/CMy etc:
- 2018/2019 - Scudetto (106 pts,110 strzelonych,12 straconych,34-4-0),Coppa Italia,Supercoppa Italiana,KMŚ i LM...w sumie żadnej porażki i kilka remisów
zrobiło się nudno,więc sprzedałem Neymara do MU za 65 mln €,Hazarda do City za 60 mln €,Costę do City za 42 mln €,Harta do Hoffenheim za 10 mln €,Diego Alvesa do Eintrahtu za 5 mln € (obaj bramkarze przybyli w poprzednim sezonie z wolnego transferu - 15 mln € w sezon minus uposażenie - czyli jakieś 10 baniek do przodu),Rafaela do Borussi za 30 mln €.Będę teraz szalał newgenami (8 wychowanków w myśl przepisów UEFA w pierwszej 11) => docelowo postawiłem sobie za cel zdobycie LM TYLKO wychowankami.Może do lutego (czyli trzeciej łatki w FM 2012) dam radę...
A wczoraj wieczorem zgwałciłem Brazylią (prócz Milanu jestem selekcjonerem Canarinhos - MASA kapitalnych newgenów - jako selekcjonerowi wyświetlają mi się wszystkie atrybuty graczy brazylijskich
BTW - u was Pato też tak wymiata?W klubie średnio (aczkolwiek ma te 20-30 bramek na sezon ma przy średniej 0,8-0,9 bramki na mecz - gram systemem rotacyjnym),za to w reprezentacji za mojej kadencji co 2-3 mecz hat-trick