Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 249

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 sie 2011, 1:32

Sam komplet brzydki nie jest, ale niebieski kolor zupełnie mi nie pasuje.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 sie 2011, 9:27

Mówi się, że te trzeci zestaw stroi bardziej przypomina barwy Tottenhamu niż nasze, ale to jest football nie rewia mody w Mediolanie więc nie ma co płakać na rozlanym mlekiem.

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 12 sie 2011, 11:46

Szczerze mówiąc to bardziej podobały mi się te za przeproszeniem oczojebne z tamtego sezonu... :(

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 sie 2011, 12:12

:) świetne promo :D

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 12 sie 2011, 15:38

Również bardziej podobał mi się trzeci zestaw troi z tamtego sezonu niż z tego :)

Ponoć Chelsea jest zainteresowana prawym obrońcą Samuelem Inkoom z Dnipro Dniepropetrowsk. Po obejrzeniu kilku filmików na youtube można wywnioskować, że jest bardzo solidnym obrońca. Bardzo dobry w destrukcji i przerywaniu groźnych akcji przeciwników.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 sie 2011, 15:41

romantyk_emil pisze:Również bardziej podobał mi się trzeci zestaw troi z tamtego sezonu niż z tego :)

Ponoć Chelsea jest zainteresowana prawym obrońcą Samuelem Inkoom z Dnipro Dniepropetrowsk. Po obejrzeniu kilku filmików na youtube można wywnioskować, że jest bardzo solidnym obrońca. Bardzo dobry w destrukcji i przerywaniu groźnych akcji przeciwników.

Żeby to jeszcze prawy obrońca był potrzebny, skoro i tak już trzech jest w kadrze. Środek pola panie trenerze, środek pola. Jak mają się pierdolić z tym Modriciem (o ile dalej go chcą) to niech wezmą Parkera po przyzwoitej cenie

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 12 sie 2011, 16:00

Pawel875 pisze:Żeby to jeszcze prawy obrońca był potrzebny, skoro i tak już trzech jest w kadrze. Środek pola panie trenerze, środek pola. Jak mają się pierdolić z tym Modriciem (o ile dalej go chcą) to niech wezmą Parkera po przyzwoitej cenie
Teoretycznie mamy 3 :) W praktyce Andre Villa Boas widzi Ivanovica jako środkowego obrońce, co było widać w sparingach. Bosingwa już nie jest ten sam zawodnik co w pierwszym sezonie na Stamford Bridge, a Paulo już swoje lata ma niestety...

Pozyskanie Parkera to rozwiązanie tylko tymczasowe. Anglik ma już 31 lat na karku. Zapewne trzeba dać za niego koło 6 mln. Wiec wydaje mi się, że trzeba poszukać innego wyjścia w tej sytuacji, albo wierzyć do samego końca w transfer Modrica.

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 sie 2011, 16:08

Zapomniałem, że zostaje jeszcze Puchar Narodów Afryki, czyli Mikel sobie pojedzie :lol: Parker jest już stary, ale nie wypalony. Za 6 mln wziąłbym go z pocałowaniem ręki. :) Dla mnie może przyjść nawet tymczasowo, no ale oczywiste jest też, że wolałbym Modricia, a ten niestety kilkukrotnie droższy

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 sie 2011, 16:24

Po obejrzeniu jakiegokolwiek filmiku jakiegoś piłkarza na youtube można wnioskować, że jest bardzo dobry.

AVB powiedział na konferencji, że Torres będzie w składzie na mecz ze Stoke tak samo Lukaku :) dodał również, że tylko godziny dzielą nas od dokończenia finalizacji transferu Romelu a nie jak wcześniej zakładano, że jeszcze kilka dni to zabierze. Pozostały to ogarnięcia jakieś sprawy z papierami "paper work" jak to Andre określił :)
Andre zapytany o Modrića powiedział, że to nie jest nasz zawodnik i nie zamierza się na jego temat wypowiadać w dodatku dał do zrozumienia, że nasze poczynania na rynku transferowym nie można uznać za zakończone co wręcz cieszy :)

Wygląda na to, że Chelsea zwinęła Celtic'owi najzdolniejszego młodziana jakiego mieli :)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 sie 2011, 16:36

Ze Stoke będzie cięzko bo wiadomo jak tam się gra dodatwko grali już w pucharach i są w jakimś rytmie meczowym.Zapewne sobie Wasz mecz zobacze bo nie koliduje z innymi :wink:
Ja bym Torresa na Stoke jednak nie wystawiał.Szkoda ze nie może grac Lukaku bo facet ze swoją fizycznoscia moglby zamieszać.

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 12 sie 2011, 16:50

Myślę że Torres na boisko wejdzie w 60/70 minucie aby spróbować namieszać w końcówce, ale zobaczymy :wink:
Też żałuję że Lukaku nie będzie mógł ze Stoke zadebiutować, ale trudno się mówi, na pewno będzie miał inne okazje.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 sie 2011, 17:02

A czemu Lukaku nie zagra? Nie zatwierdzony, nie ma pozwolenia czy ki diabeł?

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 sie 2011, 17:03

AVB powiedział na konferencji, że Torres będzie w składzie na mecz ze Stoke tak samo Lukaku :)
Mam nadzieję, że zdążą ogarnąć wszystko do końca i będziemy mieli Romelu już na Stoke. Akurat przeciwnik dla niego :wink:

Josh McEachran będzie teraz nosił 20 na plecach :)

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 12 sie 2011, 17:05

KajoFC pisze: Wygląda na to, że Chelsea zwinęła Celtic'owi najzdolniejszego młodziana jakiego mieli :)
On ma 14 lat ?! :shock: Nieeźle...
Pawel875 pisze:Josh McEachran będzie teraz nosił 20 na plecach :)
Fakt, 46 dziwnie wyglądało w Premier League :P

Ja liczę, że Lukaku zadebiutuje, skoro AVB tak powiedział.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 sie 2011, 18:38

Jak napisałem przedtem transfer ma być doprowadzony do końca jeszcze dzisiaj, AVB powiedział, że to kwestia kilku godzin i od tego momentu Lukaku będzie zawodnikiem Chelsea i w składzie na mecz ze Stoke powinien się znaleźć. A na zdjęcia jak trzyma koszulkę lub ceremonialne uściśnięcia dłoni przy podpisywaniu umowy nadejdzie jeszcze czas.
marCHELSinio pisze:On ma 14 lat ?! :shock: Nieeźle...
Te video na youtube jest z 2009 więc teraz jest trochę starszy ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”