Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 13:28
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 13:31
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sie 2011, 13:36
mete pisze:Napoli nie dość, że było silne to wzmocnili się tam gdzie tego wymagali. W lidze mistrzów będą grać co nie zmienia faktu, że we Włoszech będą mocni. Porównanie do Tottenhamu nie ma sensu. Zupełna inna sytuacja i siła ligi.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sie 2011, 13:42
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sie 2011, 16:22
Nie przesadzaj, poza jednym niechlubnym wyjątkiem cała reszta fanów okazywała stonowane nastroje, więc takie hasło jest nieuzasadnione. Milan nim był zainteresowany, wszystko wskazuje na to, że wybrał go na cel numer jeden, ale od samego początku było wiadomo, że albo Barcelona się na niego zdecyduje, albo na jakiś czas trafi do Milanu i dopiero za dwa, trzy lata do Barcelony - w przeciwieństwie do trollingu niektórych kibiców wiadomo było od dawna, że Fabregas w tym roku wyjedzie z Londynu.Czekam mimo wszystko na oficjalne potwierdzenie i komentarz kibiców Milanu typu e.tam zamiast Cesca kupimy Hamsika czy innego zawodnika do środka pola gdyż wogóle nie byliśmy nim zainteresewani a o słowa które powiedział były tak dawno że nikt w Mediolanie o nich już nie pamiętaOd początku było wiadomo gdzie trafi Cesc po odejściu z Arsenalu pytanie było tylko jedne kiedy to nastąpi - saga dobiega końca..
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 17:32
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sie 2011, 17:45
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 17:50
Z tym, że u nas często nie patrzy się czy akurat dany zawodnik jest nam potrzeby, ale czy jest dostępny i tani. De Rossiego bym bardzo chciał i jestem przekonany, że z Romą się pożegna. Pytanie tylko kiedy. Jeżeli miałby przedłużyć kontrakt to już by to zrobił. IMHO przeprowadzka Daniele dobrze zrobi. Potrzebuje tego.Tyle że De Rossi, jakkolwiek wielki gracz, to nie jest ktoś, kto jest nam na teraz potrzebny. Dogadać się - tak, wiem, nielegalnie - z graczem, że Milan za rok go weźmie jak Mexesa, nawet z takim urazem, wtedy też dołączając do drużyny będzie miał pewny plac. Teraz rywalizując z Ambrosinim, Gattuso i Van Bommelem moim zdaniem byłby czwartym pomocnikiem, który wymusiłby na nas sprzedaż Flaminiego. Jedynym z "twardzieli" w pomocy, z którym możemy wiązać jakieś dłuższe nadzieje.
Balotelli jeżeli do nas trafi to będzie to wypożyczeni z wykupem za rok to miejsca blokował nie będzie. Odejście Paloschiego może być pewnego rodzaju wskazówkom. Nie wierzę, że Galliani zostawi na wysuniętym napastniku Ibrę z Inzaghim. Ktoś tam może trafić. Nie wiem czy Balotelli, ale dla mnie to jest najbardziej prawdopodobne.Co do Balotelliego - możliwe, że te plotki z ostatnich dni się sprawdzą, ten transfer nie jest czymś niemożliwym, gorzej, czy jest czymś potrzebnym. Jeśli miałby zablokować Ganso (a więc gracza zdolnego do gry na dwóch o wiele gorzej obsadzonych pozycjach), to bym się mocno zdenerwował. Milan kupi Mario tylko w promocji, żeby go ktoś inny nie sprzątnął na lata.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sie 2011, 17:54
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 17:57
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sie 2011, 18:02
Pamiętaj, że mówimy o Balotellim, który jest graczem o olbrzymich umiejętnościach. Dwie sprawy:Balotelli jeżeli do nas trafi to będzie to wypożyczeni z wykupem za rok to miejsca blokował nie będzie. Odejście Paloschiego może być pewnego rodzaju wskazówkom. Nie wierzę, że Galliani zostawi na wysuniętym napastniku Ibrę z Inzaghim.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 18:09
O Balotellim chodziło mi o to, że jego transfer nie miał by wpływu na zakup pomocnika, bo za Mario płacilibyśmy dopiero za rok. Moja wina, bo źle to napisałem. Ibra, żeby być w formie potrzebuje dobrego zmiennika, żeby nie grał każdego meczu od początku do końca. O ile Pato czy Inzaghi na jego pozycji są fajni, ale na końcówki meczów lub na grę z kontrataku, ale nie od początku. Natomiast Balotelli to charakterystyka mniej więcej podobna do Ibry, ale jeszcze musi pracować.Pamiętaj, że mówimy o Balotellim, który jest graczem o olbrzymich umiejętnościach. Dwie sprawy:
1. Odejście Paloschiego to zwolnienie kilkuset (i to bliżej 100 niż 999) minut w sezonie. Balotelliemu to różnicy nie robi.
2. W ataku mamy Robinho, Ibrę, Cassano, Pato i Pippo. Na obu pozycjach w ataku może grać trzech piłkarzy, tym mobilnym jest Pato.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 sie 2011, 18:12
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 18:15
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sie 2011, 18:17
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio