Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sie 2011, 13:22
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 13 sie 2011, 13:57
Kniaź

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sie 2011, 14:27
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 sie 2011, 14:46
Nadarzyła się okazja, żeby mieć lepszego Vidala, to się skorzystałoWilmore pisze:pamiętam marzenia kibiców Juventusu, że do ich drużyny trafi dwóch z trzech reprezentacyjnych pomocników![]()
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 sie 2011, 15:30
Dokładnie. Milan też złożył za niego ofertę i patrząc na ostatnie nazwiska łączone z Milanem to żałuję, że Łysy bardziej się nie postarał o Chilijczyka.Nadarzyła się okazja, żeby mieć lepszego Vidala, to się skorzystało
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 sie 2011, 22:23
Jeśli sprowadzać obu Włochów, to raczej Montolivo jako ofensywnego pomocnika, nie Aquilaniego należy ustawiać. Choć dla mnie oni obaj się na tę pozycję w ustawieniu Allegriego nie nadają, więc pewnie zostanie na Robinho i Boatengu, może Cassano.wtedy ustawienie coś w tym stylu Monto-Bommel-Boateng a przed nimi Aquilani.
To jest moim zdaniem bez sensu. El Shaarawy, Verdi...Co do spotkania Galliani-Preziosi media włoskie spekulują, że celem może być Christian Eriksen z Ajaxu.
To prawda, co piszesz o kluczowym momencie dla Cassano. w Jutrzejszym meczu pewnie zagra ponad godzinę, na tle Malmo nie ma innej opcji, jak świetny mecz. Co do tego meczu... Jak zawsze chcę zobaczyć młodzież (najbardziej dwójkę atakujących i Ely'ego), oby też cały mecz zagrał na lewej stronie Taiwo. Ciekawe, jaki plan na ten mecz przygotowuje Allegri, czy będą ciągłe zmiany, czy raczej trzymanie się składu wystawionego. No i mecz na żywo w tv, pięknie.Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Ely (53), Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Comi (58), Ibrahimovic, Boateng Kingsley (59).
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 sie 2011, 0:53
Eriksen nigdzie się nie rusza. On wciąż twierdzi, że jest na tyle młody, że nie chce opuszczać Ajaksu zbyt wcześnie. Odrzucił właśnie bogatą ofertę z Manchesteru City. Powiedział, że nie ma zamiaru opuszczać Ajaksu ani teraz, ani zimą. Mogłoby się to jedynie zmienić w razie oferty z Barcelony, ale sam w takową nie wierzy.mete pisze:Co do spotkania Galliani-Preziosi media włoskie spekulują, że celem może być Christian Eriksen z Ajaxu.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 sie 2011, 0:59
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 14 sie 2011, 1:38
robur

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 sie 2011, 1:43
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 14 sie 2011, 1:49
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 sie 2011, 2:15
Ci dalej swoje...Po co miałby Modric odchodzić ze Spursów którzy gonią Milan(tak tak odpuściliście, lekarz kazał przytakiwać) i opuszczać atrakcyjną Premier League na rzecz Serie A? Pytam jaki w tym cel? Dodając do tego fakt, ze gdyby był tylko na sprzedaż to zarówno my jak i Chelsea składamy w sekundzie oferty?Prędzej uwierzyłbym w Modricia.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 14 sie 2011, 2:26
robur

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 sie 2011, 2:33
Przecież wiadomo, że to były tylko wskazówki.zapomniałem, że De Rossi ma 184 cm wzrostu, a nasz pan X ma być o centymetr niższy.
Wiadomo, kierowałem się tylko wyznacznikiem geograficznym. O ile kolor oczu czy wzrost uważam za dowcip Allegriego, bo odpowiadał jego aparycji sprzed kilkunastu lat, o tyle Raiola gdyby nie robił interesów, to byłby w tej chwili we Włoszech lub Hiszpanii, jak zwykle. Ktoś taki nie siedzi w Londynie po to, żeby sobie pooglądać zamieszki.Modrić odpada, choć bujne włosy ma...
Ależ ja tam wyraziłem pewność. Pewność, że Modrić do nas nie przejdzie, bo gdyby miał odchodzić, to dostanie z miejsca atrakcyjniejszą finansowo i sportowo ofertę. Przyzwyczaiłem się jednak do tego, że jeśli w poście nie ma teorii zamachu albo mgły, to Kamil232 ją odrzuca z miejsca.Drogi Kamilu, jeśli już wpierdalasz się między wódkę a zakąskę, to poczytaj uważnie. Wilmore nigdzie nie wyraził pewności, tylko wyraził przypuszczenie.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 sie 2011, 2:45
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio