Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 sie 2011, 15:34
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2011, 15:37
dostać baty od Barcy to czysta przyjemnośćrkoeman pisze:az tak was boli ze dostajecie regularne baty od najlepszej druzyny w historii?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 14 sie 2011, 15:57
Baty?rkoeman pisze:az tak was boli ze dostajecie regularne baty od najlepszej druzyny w historii?
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 sie 2011, 16:15
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2011, 16:23
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 14 sie 2011, 16:47
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2011, 17:16
Wtedy jak już było 2-0 dla BarcelonyLogan pisze: Baty?Arsenal u siebie wygrał 2:1. W rewanżu przegrał w końcówce, po czerwie z dupy i szkolnym błędzie Fabregasa przy 1 bramce. Za piętkę jak ta Cesca, trampkarze w Polsce kręcą karne kółka po treningu.
Rzeczywiście baty jak choleraA ja powiem więcej. Gdyby na 2 połowę w meczu na Emirates wszedł Walcott, zamiast grać od początku, to z Barcelonki nie byłoby co zbierać, i żaden rewanż by katalończykom nie pomógł.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 sie 2011, 17:53
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 sie 2011, 22:57
Arsenal FC oficjalnie ogłasza w dniu dzisiejszym, że doszedł do porozumienia z Barceloną ws. transferu Cesca Fabregasa do Hiszpanii.
To koniec 8-letniej kariery pomocnika w Klubie. Fabregas dołączył do Arsenalu z Barcelony jako 16-latek we wrześniu 2003 i wystąpił w barwach Kanonierów 303 razy, strzelając 57 bramek.
Jest najmłodszym zawodnikiem który zagrał w pierwszej drużynie (16 lat i 177 dni, 28 października 2003) i najmłodszym strzelcem bramki (16 lat i 212 dni, 2 grudnia 2003). Został kapitanem klubu w październiku 2008 roku. Fabregas jest też regularnym reprezentantem Hiszpanii - ma na koncie 58 występów.
Arsene Wenger powiedział: "Nie chcieliśmy, by Fabregas odszedł i dalej tego nie chcemy. Rozumiemy jednak chęć Cesca na powrót do domu i zaakceptowaliśmy ofertę Barcelony. Dziękujemy Cescowi za lata gry i życzymy mu sukcesów w przyszłości."
Transfer nie jest jeszcze w pełni gotowy, gdyż pozostały ostateczne sprawy formalne do zakończenia a sam zawodnik musi przejść badania medyczne i podpisać kontrakt.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 15 sie 2011, 0:33
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2011, 9:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 sie 2011, 10:16
Logan pisze:WYPIERDALAJ! WYPIERDALAJ! WYPIERDALAJ!
Dodatkowo Rosa jakiegoś urazu się chyba nabawił.fieldy pisze:No i song ponoć został zawieszony na 3 mecze. Szansa dla Frimponga.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 sie 2011, 10:35
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sie 2011, 12:10
MazurXIII pisze:Nazywanie obecnej FCB najlepszą drużyna w historii jest równie zabawne jak nazywanie Messiego najlepszym piłkarzem w historii.Najpierw niech to udowodnią na boisku (z 3xLM z rzędu co najmniej,a najlepiej dominacja w stylu Realu z lat 60-ych,co do Messiego to musi coś pokazać na poziomie reprezentacyjnym - MŚ,albo chociaż CA)...Apeluję - więcej szacunku dla słowa historia.
Sprawiasz wrażenie inteligentnego koeman,ale jak włączasz napinka mode to wypadasz jak wypisz wymaluj wasi vis-a-vis z fioletowej...
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 15 sie 2011, 12:32
Logan pisze: Ja bym powiedział jednego z większych CePów na świecie. Najpierw przedłuża kontrakt żeby zaraz smalić cholewki do Barcy, prosić o transfer i odstawiać cyrki w mediach i nie tylko.
Za kogo on ma ten klub, kibiców i kolegów z drużyny? Za 0, więc ja go też mam za 0.
Jak Twoja zajebista panienka puszcza się regularnie na mieście i wszyscy o tym wiedzą, że chce odejść, to Ty ją błagasz o pozostanie rozumiem
Zdania nie zmieniłem i nie zmienię. Rozegrał to wszystko najgorzej jak mógł i w moich oczach przez te wydarzenia z ostatnich lat stracił cały szacunek jaki do niego miałem.Logan pisze:No widzisz, a dla mnie takie wypowiedzi uderzają we wszystkich - klub, kibiców, po kolegów z drużyny. Wszystko by było ok gdy wypowiadał się mniej więcej tak:Duch pisze:Akurat Cesc zawsze w dość stonowany sposób wypowiadał się o swoim ewentualnym powrocie do Barcelony. Chce tego, marzy o tym, ale nigdy nie przybierało to formy, która w jakiś sposób uderzałaby w klub. Inna sprawa czy jako kapitan nie powinien zachować się jeszcze inaczej
jestem piłkarzem Arsenalu, mam wieloletni kontrakt, skupiam się na grze dla tego klubu, transferowe plotki mnie nie obchodzą. To że jest kapitanem tylko potęguje konieczność takiego a nie innego publicznego zachowywania się. Po prostu trzeba być dorosłym i odpowiadać za swoje czyny. Podpisał taki kontrakt więc musiał być świadomy że może zostać w klubie do 2015 roku.
A co do Pique i Puyola - Fabriemu to sie podoba. Wystarczy zobaczyć jak po ich kolejnej akcji dodaje na Twitterku charakterystyczne OOOOOCHHHH, ACHHHH, MOOOOOC![]()
![]()
Gdyby chciał (a może lepiej powiedzieć, gdyby miał jaja?) to by ich ogarnął, ale najwidoczniej czegoś mu brakuje.
Logan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio