Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 900

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 sie 2011, 15:34

az tak was boli ze dostajecie regularne baty od najlepszej druzyny w historii?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2011, 15:37

rkoeman pisze:az tak was boli ze dostajecie regularne baty od najlepszej druzyny w historii?
dostać baty od Barcy to czysta przyjemność :)

to już nie mozna słowem wspomnieć o żadnym piłkarzy Barcelony, bo zaraz pojawią się komentarze o kompleksach, etc ? Wy tak na poważnie ?
Rivaldo wspomniałem, bo mi przypomniał wczoraj jeden z komentatorów, który przywołał jego zachowanie w meczu z Turcją, chyba wszyscy pamietają. Busquets od razu mi przyszedł na myśl, jak zobaczyłem jak taki twardziel jak Barton upada po lekkim klepnięciu. Gdzie tu kompleksy ?

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 14 sie 2011, 15:57

rkoeman pisze:az tak was boli ze dostajecie regularne baty od najlepszej druzyny w historii?
Baty? :lol: Arsenal u siebie wygrał 2:1. W rewanżu przegrał w końcówce, po czerwie z dupy i szkolnym błędzie Fabregasa przy 1 bramce. Za piętkę jak ta Cesca, trampkarze w Polsce kręcą karne kółka po treningu.
Rzeczywiście baty jak cholera :lol: A ja powiem więcej. Gdyby na 2 połowę w meczu na Emirates wszedł Walcott, zamiast grać od początku, to z Barcelonki nie byłoby co zbierać, i żaden rewanż by katalończykom nie pomógł.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 sie 2011, 16:15

fieldy - i co zrobiłeś pisząc o Busquetsie? Obudziłeś trolle. :wink:

Dwa pytania: jak wygląda sprawa sprowadzenia Jadsona i dlaczego Miyaichi nie załapał się nawet na ławkę?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2011, 16:23

Co do Jadsona, to pojawiają się sprzeczne informacje i nie wiadomo komu wierzyć, kompletnie nie wiem na ile poważne jest zainteresowanie nim, A Ryo jest w Japonii i jakies ostatnie sprawy załatwia, z Udine nie zagra

Awatar użytkownika
joedoe
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 14 sie 2011, 16:47

Całe szczęście, że dziś superpuchar Hiszpanii, więc za chwilę fani Barcy nam odpuszczą i w sportowym duchu będą kopać się po kostkach z madritistami ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2011, 17:16

Logan pisze: Baty? :lol: Arsenal u siebie wygrał 2:1. W rewanżu przegrał w końcówce, po czerwie z dupy i szkolnym błędzie Fabregasa przy 1 bramce. Za piętkę jak ta Cesca, trampkarze w Polsce kręcą karne kółka po treningu.
Rzeczywiście baty jak cholera :lol: A ja powiem więcej. Gdyby na 2 połowę w meczu na Emirates wszedł Walcott, zamiast grać od początku, to z Barcelonki nie byłoby co zbierać, i żaden rewanż by katalończykom nie pomógł.
Wtedy jak już było 2-0 dla Barcelony :?:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1370
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 sie 2011, 17:53

Nazywanie obecnej FCB najlepszą drużyna w historii jest równie zabawne jak nazywanie Messiego najlepszym piłkarzem w historii.Najpierw niech to udowodnią na boisku (z 3xLM z rzędu co najmniej,a najlepiej dominacja w stylu Realu z lat 60-ych,co do Messiego to musi coś pokazać na poziomie reprezentacyjnym - MŚ,albo chociaż CA ;) )...Apeluję - więcej szacunku dla słowa historia.

Sprawiasz wrażenie inteligentnego koeman,ale jak włączasz napinka mode to wypadasz jak wypisz wymaluj wasi vis-a-vis z fioletowej...

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 sie 2011, 22:57

Arsenal FC oficjalnie ogłasza w dniu dzisiejszym, że doszedł do porozumienia z Barceloną ws. transferu Cesca Fabregasa do Hiszpanii.

To koniec 8-letniej kariery pomocnika w Klubie. Fabregas dołączył do Arsenalu z Barcelony jako 16-latek we wrześniu 2003 i wystąpił w barwach Kanonierów 303 razy, strzelając 57 bramek.

Jest najmłodszym zawodnikiem który zagrał w pierwszej drużynie (16 lat i 177 dni, 28 października 2003) i najmłodszym strzelcem bramki (16 lat i 212 dni, 2 grudnia 2003). Został kapitanem klubu w październiku 2008 roku. Fabregas jest też regularnym reprezentantem Hiszpanii - ma na koncie 58 występów.

Arsene Wenger powiedział: "Nie chcieliśmy, by Fabregas odszedł i dalej tego nie chcemy. Rozumiemy jednak chęć Cesca na powrót do domu i zaakceptowaliśmy ofertę Barcelony. Dziękujemy Cescowi za lata gry i życzymy mu sukcesów w przyszłości."

Transfer nie jest jeszcze w pełni gotowy, gdyż pozostały ostateczne sprawy formalne do zakończenia a sam zawodnik musi przejść badania medyczne i podpisać kontrakt.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2011, 23:03 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 15 sie 2011, 0:33

No cóż... kilka fajnych wspomnień... ale jeśli miałbym coś Cescowi przekazać to tradycyjne:

WYPIERDALAJ! WYPIERDALAJ! WYPIERDALAJ!

Dziekuję

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2011, 9:34

Koleś grał przez 8 lat w klubie i sporo zdrowia zostawił na boisku, widać dla niektórych to się nie liczy.
Ja złego słowa na niego nie powiem.

Ponoć Lucescu potwierdził, że Arsenal pozyska Jadsona. Ktoś coś o nim wie ?
No i song ponoć został zawieszony na 3 mecze. Szansa dla Frimponga.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 sie 2011, 10:16

Logan pisze:WYPIERDALAJ! WYPIERDALAJ! WYPIERDALAJ!
:badziewie:

Jak można takie tekst pisać pod adresem piłkarza, który rozegrał dla Arsenalu ponad 300 spotkań i bronił barw klubu przez osiem sezonów? Poza ostatnim sezonem, który był w jego wykonaniu dość średni (myślami był już niestety na Camp Nou) Cesc zawsze dawał z siebie to co najlepsze. Kapitanem był takim sobie, ale nie każdy musi się nadawać do pełnienia takiej funkcji.

Ja mu życzę wszystkiego najlepszego. Niech stanowi o sile Barcelony przez następną dekadę i do zobaczenia w Londynie na Lidze Mistrzów... byle nie za prędko :lol:
fieldy pisze:No i song ponoć został zawieszony na 3 mecze. Szansa dla Frimponga.
Dodatkowo Rosa jakiegoś urazu się chyba nabawił.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 sie 2011, 10:35

Logan sobie chyba musi trochę melisy zaparzyć... to nie tak, że ten transfer Cesca wyszedł na światło dzienne w ciągu 2 dni. Wiadomo było od ok. 3 lat, że ten dzień nadejdzie więc większość kibiców Arsenalu jakoś ta wiadomość zbytnio nie zaskoczyła.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sie 2011, 12:10

MazurXIII pisze:Nazywanie obecnej FCB najlepszą drużyna w historii jest równie zabawne jak nazywanie Messiego najlepszym piłkarzem w historii.Najpierw niech to udowodnią na boisku (z 3xLM z rzędu co najmniej,a najlepiej dominacja w stylu Realu z lat 60-ych,co do Messiego to musi coś pokazać na poziomie reprezentacyjnym - MŚ,albo chociaż CA ;) )...Apeluję - więcej szacunku dla słowa historia.

Sprawiasz wrażenie inteligentnego koeman,ale jak włączasz napinka mode to wypadasz jak wypisz wymaluj wasi vis-a-vis z fioletowej...

ze mna jest pewien problem panie mazur - po pierwsze za duzo osob niektore moje posty traktuje powaznie. po drugie za duzo osob wszystko w internecie traktuej zbyt powaznie. po trzecie wiecej luzu. to tylko internet :)

ze sportowym pozdrowieniem ide sie polozyc zanim kac mnie zabije

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 15 sie 2011, 12:32

Przepraszam, może niepotrzebnie się uniosłem, ale nie mogłem się powstrzymać.
Logan pisze: Ja bym powiedział jednego z większych CePów na świecie. Najpierw przedłuża kontrakt żeby zaraz smalić cholewki do Barcy, prosić o transfer i odstawiać cyrki w mediach i nie tylko.
Za kogo on ma ten klub, kibiców i kolegów z drużyny? Za 0, więc ja go też mam za 0.

Jak Twoja zajebista panienka puszcza się regularnie na mieście i wszyscy o tym wiedzą, że chce odejść, to Ty ją błagasz o pozostanie rozumiem
Logan pisze:
Duch pisze:Akurat Cesc zawsze w dość stonowany sposób wypowiadał się o swoim ewentualnym powrocie do Barcelony. Chce tego, marzy o tym, ale nigdy nie przybierało to formy, która w jakiś sposób uderzałaby w klub. Inna sprawa czy jako kapitan nie powinien zachować się jeszcze inaczej
No widzisz, a dla mnie takie wypowiedzi uderzają we wszystkich - klub, kibiców, po kolegów z drużyny. Wszystko by było ok gdy wypowiadał się mniej więcej tak:
jestem piłkarzem Arsenalu, mam wieloletni kontrakt, skupiam się na grze dla tego klubu, transferowe plotki mnie nie obchodzą. To że jest kapitanem tylko potęguje konieczność takiego a nie innego publicznego zachowywania się. Po prostu trzeba być dorosłym i odpowiadać za swoje czyny. Podpisał taki kontrakt więc musiał być świadomy że może zostać w klubie do 2015 roku.
A co do Pique i Puyola - Fabriemu to sie podoba. Wystarczy zobaczyć jak po ich kolejnej akcji dodaje na Twitterku charakterystyczne OOOOOCHHHH, ACHHHH, MOOOOOC :lol: :roll:
Gdyby chciał (a może lepiej powiedzieć, gdyby miał jaja?) to by ich ogarnął, ale najwidoczniej czegoś mu brakuje.
Zdania nie zmieniłem i nie zmienię. Rozegrał to wszystko najgorzej jak mógł i w moich oczach przez te wydarzenia z ostatnich lat stracił cały szacunek jaki do niego miałem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”