Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 kwie 2005, 15:06
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 kwie 2005, 15:07
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 27 kwie 2005, 15:08
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 27 kwie 2005, 15:10
Nom z zamkniętych mam chyba tylko 5 żlemetol pisze:Ale sobie zawaliłem ten test matematyczno-przyrodniczy... z zadaniami otwartymi leze i kwicze
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 kwie 2005, 15:11
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 27 kwie 2005, 15:14
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 27 kwie 2005, 15:19
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 27 kwie 2005, 15:24
a po co Ci mój komp? taki złom?? Poza tym kto to jest jakiś MentolNowaczek pisze:szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forumdasz mi swoi komputer w spadku ?
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 27 kwie 2005, 15:31
A ja właśnie to zadanko dobrze całe zrobiłembobi pisze:Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okej
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 kwie 2005, 15:36
Sorry pomylilem się Metol dasz mi dom w spadkumetol pisze:a po co Ci mój komp? taki złom?? Poza tym kto to jest jakiś MentolNowaczek pisze:szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forumdasz mi swoi komputer w spadku ?
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 27 kwie 2005, 15:41
wole sobie już go wziąść do grobu niż tobie dać bo nie umiesz poprawnie mojego"imienia"Nowaczek pisze:Sorry pomylilem się Metol dasz mi dom w spadkumetol pisze:a po co Ci mój komp? taki złom?? Poza tym kto to jest jakiś MentolNowaczek pisze:szkoda że już Mentola nie zobaczymy na forumdasz mi swoi komputer w spadku ?
??
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 27 kwie 2005, 15:53
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 27 kwie 2005, 16:33
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 kwie 2005, 16:48
Ja nawet nie zauwazylem ze tam byly podane panstwa, pisalem z glowi dobrze napisalem u mnie w szkole duzo osob pomylilo Litew z Łotwa. Ten tes poszedl mi napewno gorzej niz humanistyczny. Pytania A,B,C,D byly latwe ale juz otwarte to juz trudniejsze jak dla mnie.jaget pisze:A ja właśnie to zadanko dobrze całe zrobiłembobi pisze:Nie byly za trudne. Ja zrobilem strasznie glupi blad z panstwami. Pomylilem sasiadow Polski i zle tam wpisalem. Najprosciejsze zadanie a ja go spieprzylem. Ale reszta jest okejpaństwo które zostało to Łotwa bo jest nad Litwą licze gdzieś na 30 punktów z matmy
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 27 kwie 2005, 17:22
paszkwil
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio