Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 19 sie 2011, 11:21
strunin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 sie 2011, 11:23
A ja bym powiedzial inaczej: Dlaczego? Bo Chelsea z MU przynajmniej czasami wygrywala a z Barca Mourinho narazie dostaje becki a Special One tego nie potrafi robic godnie...RealFan pisze:Dlaczego? Bo są ludzie, którzy napinają się na konferencjach prasowych świetnie się przy tym bawiąc
Chyba troche zbytnio sobie (w sensie Realowi) schlebiesz... mozesz byc pewien, ze jest wielu fanow Barcelony, ktorym kompletnie wisi co sie dzieje w Madrycie. I to realne zagrozenie jest teraz tak samo Realne jak bylo za Pellegriniego... tylko teraz jeszcze bardziej sie napina...RealFan pisze:Po prostu Was bardziej cieszy, że Mourinho nie wygrał, niż to, że Barcelona wygrała jakiś, jak to na Waszych stronach określiliście "puchar weszło". I oczywiście, że Wam bardziej odpowiada Real bez Mourinho. W końcu tak łatwo dawał się ogrywać w ostatnich sezonach, a teraz jest realnym zagrożeniem.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 19 sie 2011, 11:26
Najwidoczniej uważał tak jak Iker, że Cesc symulujeEmerald pisze:A mourinho tez przyspieszenia dostal niezlego, ze sie przy Cescu znalazl za chwile...
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 19 sie 2011, 11:27
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 19 sie 2011, 11:28
Otoz trenerzy i zawodnicy Barcelony nie sa swieci, ale jakims dziwnym trafem wszystkie te chryje podczas Gran-Derbi rozpoczely sie od przyjscia Mourinho do Madrytu... wczesniej nie pamietam jakichs strasznych bojow..
Amaru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 sie 2011, 11:31
Dałem się zmanipulować hiszpańskiej białej telewizjito jak to w końcu było: tłumacz podchodzi do Czesia, potem Tito go wali w ucho, a Mou oddaje ?
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 19 sie 2011, 11:32
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2011, 11:39
Nie, ale tak samo do jeszcze przedwczoraj nie wyobrażałem sobie by wsadził palec w oko kolesiowi ze sztabu Barcy.RealFan pisze:A wyobrażasz sobie Mourinho wkładającego palec w oko Fergusona?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 sie 2011, 11:44
Myslisz, ze tego nie wiem?Amaru pisze:Zawodnik którego masz na fotce był jednym z głównych przewodników takich nie do końca sportowych zagrań!ale nawet w bliższej przeszłośći zdarzały sie różne GD na podobną nutę jak te z środy!
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 sie 2011, 11:44
Pytanie klucz juz bylo. Mourinho jest lewo czy prawonożny? Wtedy dopiero rozstrzygniemy czy Mourinho zamierzał kopnac czy moze ominac Fabregasa. Ja stawiam ze kopnac w koncu Mourinho to burak. Jeszcze ta nienaturalnosc manualności stopy Jose.grzegorzfcb pisze:Jakoś dziwnie tę nogę tłumacz podniósł
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 sie 2011, 11:49
Na niektorych osiedlach w polsce dostaje sie w pape ze noszenie nieodpowiedniej koszulki... ciekawe co to mo do rzeczy?Babel pisze:Nic, ze cytujac pewnego polskiego koszykarza za takie wypowiedzi na niektórych osiedlach w Polsce dostaje sie w pape.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 19 sie 2011, 11:49
Po wszystkich filmikach, podsumowując wychodzi na to, że:grzegorzfcb pisze:to jak to w końcu było: tłumacz podchodzi do Czesia, potem Tito go wali w ucho, a Mou oddaje ?
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sie 2011, 11:55
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 sie 2011, 11:58
To dlatego, ze używał swojej słabszej nogi, jak Montolivo wykonując karne.Babel pisze:Pytanie klucz juz bylo. Mourinho jest lewo czy prawonożny? Wtedy dopiero rozstrzygniemy czy Mourinho zamierzał kopnac czy moze ominac Fabregasa. Ja stawiam ze kopnac w koncu Mourinho to burak. Jeszcze ta nienaturalnosc manualności stopy Jose.grzegorzfcb pisze:Jakoś dziwnie tę nogę tłumacz podniósł
.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 sie 2011, 12:01
Wyrok wydany.tłumacz to burak
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio