smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 kwie 2005, 15:40
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 kwie 2005, 16:03
No nie wiem ...Corinthians pisze:Sacchi powiedział, że jest zainteresowany Gilardino.
Po co im napastnik?????
Ronaldo, Raul, Owen, Robinho i Gilardino??
Mogę się założyć, że z tych pierwszych trzech napastników to najwyżej jeden odjedzie.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 17:13
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 kwie 2005, 19:35
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 kwie 2005, 19:59
no skrzydelka by byly super wtedy juz nam niepotrzebni jaquin i torres a przydaliby sie jeszce del horno i gerrard i skladzik mamy swietny tylko jakis jeden albo 2 dobrych na srodek obrony by sie jeszcze przydaloFigo11 pisze:Nowa opcja Cristiano Ronaldo...Figo do ManU i kasy troche i najlepszy drybler Premiership gra w Madrycie...Zarabia tam nieco ponad 1 mln E rocznei i nie jest zadowolony z zarobkow...Uważam tak jak i wladze Realu ze to swietne posunięcie...zastąpi nieprzeciętnego Figo no i jest bardzo medialny na co wladze Realu równiez zwracaja uwageco gra sami wiemy...
Ja tam go widze w bieli![]()
Ponoć "De Luxe" powiedział że bardziej w jego taktyce potrzebny jest Cristiano niz Joaquin...
Zinedine'a Zidane'a zastąpić ma Robinho, Figo zastąpić ma wspomniany C.Ronaldo...Skrzydła jedne z lepszych w Europie jak nie na świecie choć Robinho jest coraz dalej ale coraz bliżej jest inny skrzydłowy lewo skrzydłowy J.A.Reyes..jakas wymiana za Owena napewno Arsenal by się zgodził...
Pożyjemy zobaczymy okienko tuż tuż
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 kwie 2005, 20:27
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 kwie 2005, 20:49
Spokojnie to mzoe tylko plotka lub spekulacja...zresztą Real moze wystarac sie o Cristiano za samą kase a Figo pojdize w światBuahahaha. Nie rozśmieszaj mnie. Po pierwsze Figo nie przyjdzie, bo to dziadek, po drugie kibice ManU łagodnie mówiąc go nie lubią.
A Cristiano nigdy nie włoży koszulki z napisem Siemens i herbem Realu Madryt. A po drugie to kot by chiał grać w Madrycie. Chyba te wymysły przeczytałeś na forum wielkiego Realu.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 kwie 2005, 21:07
O to Ty się nie bój! Jeszcze trochę czasu minie zanim będzie miał odejść (jeśłi w ogóle odejdzie), ale jestem powiem, że nie odejdzie do stratosferycznych galacticos!Figo11 pisze:Spokojnie to mzoe tylko plotka lub spekulacja...zresztą Real moze wystarac sie o Cristiano za samą kase a Figo pojdize w światBuahahaha. Nie rozśmieszaj mnie. Po pierwsze Figo nie przyjdzie, bo to dziadek, po drugie kibice ManU łagodnie mówiąc go nie lubią.
A Cristiano nigdy nie włoży koszulki z napisem Siemens i herbem Realu Madryt. A po drugie to kot by chiał grać w Madrycie. Chyba te wymysły przeczytałeś na forum wielkiego Realu.![]()
Zacznij sie martwić jak Cristiano powie "PaPa ManU"
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 kwie 2005, 21:17
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 29 kwie 2005, 22:13
mobius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 kwie 2005, 22:19
Rosicky na pewo odejdzie ze stadionu Westfallen wiec moze obrac kierunek na Bernabeu. Wg mnie to tylko Real i Chelssea ebdzie na niego stac, jest jeszcze mlody i jakze utalenotwany a jaki pozopm prezenyuje ?? Nadal by sie znakomicie do taktyki Realu Madryt. W konciu odswierzyliby troszke srodek pomocyFigo11 pisze:Na brak kasy nie nazekamyZresztą nic nei wiadomo moze to kolejna plotka "AS'a"...zresztą ja nie widze nic przeciwko...chociaż strata takiego pilkarza to ogromne odczucie na boisku jak i marketingowe... jest jeszcze mlody moze mu kasa zabujać w główie w co wątpie...Ale wyobraźcie sobei skrzydła Reyes-Ronaldo lub Robinho-Ronaldo...zreszta cała ofensywa na R...Raul-Roanldo,Rosicky,RobinhoReyes)-Ronaldo...
w końcu w jednej drużynie dwaj Ronaldo
oby tak bylo nie ukrywamże bym nie chciał
Co do Rosickiego duzo sie mowiło ale ucichło
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 kwie 2005, 13:31
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 kwie 2005, 13:46
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 kwie 2005, 14:05
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl