Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 22

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 27 kwie 2005, 22:34

od lipca

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 kwie 2005, 15:40

Sacchi powiedział, że jest zainteresowany Gilardino.
Po co im napastnik?????
Ronaldo, Raul, Owen, Robinho i Gilardino??
Mogę się założyć, że z tych pierwszych trzech napastników to najwyżej jeden odjedzie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 kwie 2005, 16:03

Corinthians pisze:Sacchi powiedział, że jest zainteresowany Gilardino.
Po co im napastnik?????
Ronaldo, Raul, Owen, Robinho i Gilardino??
Mogę się założyć, że z tych pierwszych trzech napastników to najwyżej jeden odjedzie.
No nie wiem ... :wink: Ronaldo ?? Nie odejdzie na pewno bo strzla dosc duzo bramek, to fakt ...

Raul ?? Sam pewnie nei chcialby odchodzic wiec zarzd go nie sprzeda bo to zywa legenda i beda myslec ze jeszcze beda jego czasy i takie tam duperele.

Owen mowi cigle ze bedzie walczyl o miejsce w pierwszym skladzie wiec jak che to nie ch sam sobie kariere zniszczy. Ja na nigo przeciez nie wplyne nie ??

Gila nie przyjdzie na pewno bo go chyba Milan :evil: zwinie :evil: Robinho moga nie kupic bo Santos nei chce go sprzedac wiec beda pewnie grac w takim samym skladzie ... no mzoe Reyesa kupia ale tak czy siak Owen sie zmarnuje i w koncu odejdzie ....... na emeryture :roll: :roll:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 17:13

Ja licze jednak ze Real opusci Ronaldo i Figo. Czasy Zidana takze juz sie koncza. Ciekawe kogo kupia. Do Barcy przechodzi Van Bommel. Barca jest zainteresowana kupnem Gallasa ale nie wiem czy to wypali. Mysle ze jakiegos obroncy napewno kupia.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 kwie 2005, 19:35

Nowa opcja Cristiano Ronaldo...Figo do ManU i kasy troche i najlepszy drybler Premiership gra w Madrycie...Zarabia tam nieco ponad 1 mln E rocznei i nie jest zadowolony z zarobkow...Uważam tak jak i wladze Realu ze to swietne posunięcie...zastąpi nieprzeciętnego Figo no i jest bardzo medialny na co wladze Realu równiez zwracaja uwage :wink: co gra sami wiemy...
Ja tam go widze w bieli :)
Ponoć "De Luxe" powiedział że bardziej w jego taktyce potrzebny jest Cristiano niz Joaquin...
Zinedine'a Zidane'a zastąpić ma Robinho, Figo zastąpić ma wspomniany C.Ronaldo...Skrzydła jedne z lepszych w Europie jak nie na świecie choć Robinho jest coraz dalej ale coraz bliżej jest inny skrzydłowy lewo skrzydłowy J.A.Reyes..jakas wymiana za Owena napewno Arsenal by się zgodził...

Pożyjemy zobaczymy okienko tuż tuż 8)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 kwie 2005, 19:59

Figo11 pisze:Nowa opcja Cristiano Ronaldo...Figo do ManU i kasy troche i najlepszy drybler Premiership gra w Madrycie...Zarabia tam nieco ponad 1 mln E rocznei i nie jest zadowolony z zarobkow...Uważam tak jak i wladze Realu ze to swietne posunięcie...zastąpi nieprzeciętnego Figo no i jest bardzo medialny na co wladze Realu równiez zwracaja uwage :wink: co gra sami wiemy...
Ponoć "De Luxe" powiedział że bardziej w jego taktyce potrzebny jest Cristiano niz Joaquin...
Zinedine'a Zidane'a zastąpić ma Robinho, Figo zastąpić ma wspomniany C.Ronaldo...Skrzydła jedne z lepszych w Europie jak nie na świecie choć Robinho jest coraz dalej ale coraz bliżej jest inny skrzydłowy lewo skrzydłowy J.A.Reyes..jakas wymiana za Owena napewno Arsenal by się zgodził...

Pożyjemy zobaczymy okienko tuż tuż 8)
no skrzydelka by byly super wtedy juz nam niepotrzebni jaquin i torres a przydaliby sie jeszce del horno i gerrard i skladzik mamy swietny tylko jakis jeden albo 2 dobrych na srodek obrony by sie jeszcze przydalo

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 kwie 2005, 20:27

[quote="Figo11"]Nowa opcja Cristiano Ronaldo...Figo do ManU i kasy troche i najlepszy drybler Premiership gra w Madrycie...Zarabia tam nieco ponad 1 mln E rocznei i nie jest zadowolony z zarobkow...Uważam tak jak i wladze Realu ze to swietne posunięcie...zastąpi nieprzeciętnego Figo no i jest bardzo medialny na co wladze Realu równiez zwracaja uwage :wink: co gra sami wiemy...

Buahahaha. Nie rozśmieszaj mnie. Po pierwsze Figo nie przyjdzie, bo to dziadek, po drugie kibice ManU łagodnie mówiąc go nie lubią.
A Cristiano nigdy nie włoży koszulki z napisem Siemens i herbem Realu Madryt. A po drugie to kot by chiał grać w Madrycie. Chyba te wymysły przeczytałeś na forum wielkiego Realu. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 kwie 2005, 20:49

Buahahaha. Nie rozśmieszaj mnie. Po pierwsze Figo nie przyjdzie, bo to dziadek, po drugie kibice ManU łagodnie mówiąc go nie lubią.
A Cristiano nigdy nie włoży koszulki z napisem Siemens i herbem Realu Madryt. A po drugie to kot by chiał grać w Madrycie. Chyba te wymysły przeczytałeś na forum wielkiego Realu.
Spokojnie to mzoe tylko plotka lub spekulacja...zresztą Real moze wystarac sie o Cristiano za samą kase a Figo pojdize w świat :lol:
Zacznij sie martwić jak Cristiano powie "PaPa ManU" :lol:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 29 kwie 2005, 21:07

Figo11 pisze:
A Cristiano nigdy nie włoży koszulki z napisem Siemens i herbem Realu Madryt. A po drugie to kot by chiał grać w Madrycie. Chyba te wymysły przeczytałeś na forum wielkiego Realu.
Spokojnie to mzoe tylko plotka lub spekulacja...zresztą Real moze wystarac sie o Cristiano za samą kase a Figo pojdize w świat :lol:
Zacznij sie martwić jak Cristiano powie "PaPa ManU" :lol:
O to Ty się nie bój! Jeszcze trochę czasu minie zanim będzie miał odejść (jeśłi w ogóle odejdzie), ale jestem powiem, że nie odejdzie do stratosferycznych galacticos!
A nawet jeśli i wszystkie gdyby...to musielibyście wybulić sporo kaski :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 kwie 2005, 21:17

Na brak kasy nie nazekamy :lol: Zresztą nic nei wiadomo moze to kolejna plotka "AS'a"...zresztą ja nie widze nic przeciwko...chociaż strata takiego pilkarza to ogromne odczucie na boisku jak i marketingowe... jest jeszcze mlody moze mu kasa zabujać w główie w co wątpie...Ale wyobraźcie sobei skrzydła Reyes-Ronaldo lub Robinho-Ronaldo...zreszta cała ofensywa na R...Raul-Roanldo,Rosicky,RobinhoReyes)-Ronaldo... :lol: w końcu w jednej drużynie dwaj Ronaldo :) oby tak bylo nie ukrywamże bym nie chciał :) Co do Rosickiego duzo sie mowiło ale ucichło :lol:

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 29 kwie 2005, 22:13

wydaje mi sie ze van bommel to priorytet dla barcy, nie ma potrzeby sprowadzac nastepnego napastnika bo larsson i lopez w sam raz nadaja sie na lawke ( a jak by przyszedl henry czy ruud to bredzie klopot)

no chyba ze kupia joaquina to wtedy giuly na laweczke i bedzie git

brakowac bedzie tylko jakiegos lepszego bocznego obroncy ( bo w srodku to ja mysle ze beda grali puyol i marquez, jest jeszcze edmilson) - proponuje kogos z tej paki: cole, del horno, gallas

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 kwie 2005, 22:19

Figo11 pisze:Na brak kasy nie nazekamy :lol: Zresztą nic nei wiadomo moze to kolejna plotka "AS'a"...zresztą ja nie widze nic przeciwko...chociaż strata takiego pilkarza to ogromne odczucie na boisku jak i marketingowe... jest jeszcze mlody moze mu kasa zabujać w główie w co wątpie...Ale wyobraźcie sobei skrzydła Reyes-Ronaldo lub Robinho-Ronaldo...zreszta cała ofensywa na R...Raul-Roanldo,Rosicky,RobinhoReyes)-Ronaldo... :lol: w końcu w jednej drużynie dwaj Ronaldo :) oby tak bylo nie ukrywamże bym nie chciał :) Co do Rosickiego duzo sie mowiło ale ucichło :lol:
Rosicky na pewo odejdzie ze stadionu Westfallen wiec moze obrac kierunek na Bernabeu. Wg mnie to tylko Real i Chelssea ebdzie na niego stac, jest jeszcze mlody i jakze utalenotwany a jaki pozopm prezenyuje ?? Nadal by sie znakomicie do taktyki Realu Madryt. W konciu odswierzyliby troszke srodek pomocy :wink:

Jezeli wypalilyby transfery Robinho i Rosickiego to jzu w nastepnym sezonie pzrzy odrobinie szczescia Real mogolby pokazac Barcelonie miejsce w szeregu. Jezeli jednak Galactisoc ebda zaczynac kolejny sezon w niemzienionym skladzie to wykluczam taka ewentualnosc niestety :P

Wszytko w rekach tego jak mu tam ... Pereza :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 kwie 2005, 13:31

Nie przesadzajmy - C. Ronaldo nie opuści ManU! Figo co prawda powiedział bodaj wczoraj, iż chciałby grać w United, ale przypuszczam, że zrobił to tylko dlatego, by uciszyć spekulacje. Co do transferu Joaquina to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, iż nie odejdzie ze swojego klubu. Ciągle zmienia zdanie, mówi często, że chce grać w Chelsea, a na drugi dzień zmienia zdanie i twierdzi, iż Real to jest to! ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 kwie 2005, 13:46

Według mnie do Barcy latem na 100% przeniesie się van Bommel. Liczę też na to, że z klubu odejdzie Maxi Lopez. ;) Argentyńczyk miał napędzać Barcelonę, a nic nie pokazuje. Zagrał dobrze tylko w meczu z Chelsea. Mam jednak nadzieję, że zostanie w Katalonii Demetrio Albertini.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 kwie 2005, 14:05

Ale w Barcelonie tak bardzo chcecie Del Horno ?Przecież Gio jeszcze nie stracił formy, gra całkiem poprawnie, nie jest jeszcze stary...fakt dobrze mieć takiego perspektywicznego zawodnika, ale jeszcze jest czas.
Dlaczego chcesz aby został Albertini ? Fakt zawodnik jak mało kto doświadczony(wkońcu Milanista :wink:), ale taki klub jak Barcelona, to już dla niego za wysokie progi...przyście Van Bommela sprawę załatwi...Edmilosn przecież jak i Marquez może grać i na DM i na DC...
Maxi Lopez to trochę transferowy nie wypał...jedna jaskółka wiosny nie czyni, co pokazał w meczu z Chelsea i późniejszej części sezonu...chyba trzeba się poważnie zastanowić nad przybycie dobrego napastnika, który będzie się uzupełniał z Eto'o.Heh a może tak wypożyczyć z Chelsea Keżmana ? No chłopak talent ma, a że w Anglii mu nie poszło to nie znaczy że jest słabym zawodnikiem...może Hiszpania będzie żywiołem :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”