No ta praca na wypasie jest podoba mi sięNowaczek pisze:ocencie tą prace tylko to z manu mi troszke dziwnie wyszło bo mi sie spac chcialo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 27 kwie 2005, 14:58
No ta praca na wypasie jest podoba mi sięNowaczek pisze:ocencie tą prace tylko to z manu mi troszke dziwnie wyszło bo mi sie spac chcialo
jaget
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 kwie 2005, 15:47
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 27 kwie 2005, 21:21
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 kwie 2005, 9:29
nie no fajny ten ronaldinho praktycznie sobowtór tgo prawdziwegoBUNCH pisze:Oceniać mojego ROnaldinho!
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 10:57
mathiasek12 pisze:nie no fajny ten ronaldinho praktycznie sobowtór tgo prawdziwegoBUNCH pisze:Oceniać mojego ROnaldinho!a moze to jego klon albo brat blizniak ciekawe czy gra tez tak dobrze
![]()
![]()
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 15:20
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 18:04
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 18:48
Z motyką na słońce, smitu, z motyką... Pilnuj lepiej siebie, bo reszta potrafi o siebie zadbać, bez twojej pomocy.smitu1 pisze:a tak w ogole czemu piszesz nie na temat
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 18:57
piwusik raz ze motyki nie mampiwus pisze:No w sumie możesz, ale potem się nie będziemy widziec przez 21 dni.
Z motyką na słońce, smitu, z motyką... Pilnuj lepiej siebie, bo reszta potrafi o siebie zadbać, bez twojej pomocy.smitu1 pisze:a tak w ogole czemu piszesz nie na temat
smitu
BUNCH
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 kwie 2005, 13:43
musze ci powiedziec ze jak na ciebie i twoej umiejetnosci to calkiem przecietnie stac cie na wiecejBUNCH pisze:Moja nast. praca, o:
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 11 sie 2005, 19:10
Fabregas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 sie 2005, 19:12
Smithu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio