Podejrzewam, że takiego tematu brakuje każdemu futbolowemu maniakowi na piłkarskim forum
Od razu zaznaczam, że:
1.Ten temat nie pasuje do Gier Forumowych, to tematyka wybitnie fimowo-telewizyjna. Ale jeśli kolega po fachu uzna, że jednak pasuje, to nic się nie dzieje. Nie będzie głuchych telefonów po nocach, ani gróźb przez gg
2. Prosze o nie wklejanie kadrów z filmów hmm... przyrodniczych, bo się na nich nie znam i się mogę zdenerwować
3. Proszę o wstrzemięźliwe nabijanie, bo jeśli ktoś odgadnie więcej ode mnie posypią się bany
No i coś na początek ode mnie

Jeśli potzrebna podpowiedz zapodam kolejnym zdjęciem, ale chyba nie powinno być problemu, bo film dosyć znany. Na razie sonduję po prostu mozliwości
Aha jeśli ktoś ma talent podobny mojemu i ma 50 kont na serwery, ale nie umie żadnego obsługiwać, to bierze fotkę z dysku, zapuszcza http://www.imageshack.ws/ daje tam przegladaj, wybiera, które zdjęcie rodzinne wkleić, aby sobie jaja porobić, daje host i kopiuje zawartość okienka podpisanego jak hotlink for forum. Proste jak drut, tak więc zabawa dla wszystkich fanów filmów Disneya