Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2011, 19:04
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 sie 2011, 19:23
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2011, 19:46

mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 sie 2011, 20:18
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 sie 2011, 21:12
Nie przesadzajmy. Barcelona jest super, Barcelona wygra, ale będzie miała o wiele trudniej niż z Villareal, a przede wszystkim na boisku będą mieli o wiele mniej miejsca na boisku + naprzeciwko siebie trochę lepszych atakujących. Nie mam złudzeń co do wyników, ale manity podwójnej nie będzie, bądźmy poważni.Co do meczu z Barca to jeszcze nigdy nie bałem się meczu Milanu w LM tak jak nadchodzącego spotkania z Katalończykami.
Nie przesadzajmy, to są dwa mecze, które o niczym nie będą przesądzać - nawet z zeszłorocznym podejściem do LM raczej wyjdziemy z grupy nawet po dwóch porażkach z nimi.Nie ma co ukrywać faktu, że mogą nas dobrze powieść i zły wynik może pozostać w głowach zawodników a mamy cholernie ciężki początek sezonu.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Crowley » 31 sie 2011, 1:08
Ja byłem. Atmosfera jest niesamowita. Mieć w rękach Puchar Mistrzów to cudowne uczucie. Macie czego żałować, że was tam nie było. Przedstawiciele Milanu byli tak zadowoleni, że w przyszłym roku możliwa jest organizacja zlotu w Mediolanie! Polecam się zapisać. Forza MCP! Forza Milan!mete pisze: Był ktoś z forumowiczów na zlocie Milan Club Polonia na który przybyli przedstawiciele Milanu wraz z pucharem Ligi Mistrzów (Podobno pierwszy raz Galliani zezwolił na wyjazd tego pucharu poza Włochy)? Ponoć jest to największe zagraniczne stowarzyszenie fanów Milanu(I dlatego Łysy pozwolił przywieść puchar). Od dawna planowałem się zapisać a ciągle zapominałem. W przyszłym roku już nie przegapię zapisów.
Mr.Crowley
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 8:13
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2011, 9:26
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 sie 2011, 10:49
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2011, 10:52
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 10:57
Czyli albo mu nie odpowiadało wypożyczenie albo chciał za dużo kasy a Milan mu tyle nie dał(Od Tottenhamu i Juve chciał 4,5 bańki na rok).Marca pisze, że Lass odrzucił ofertę Milanu.
Nie jeżeli potwierdzą się doniesienia Sky, czyli Boateng wraca do środka pola i gra na pozycji prawego półskrzydłowego. Natomiast Robinho i Cassano na stałe wędrują na ofensywnego pomocnika. Ale i tak wole pomocnika niż Mario w tej chwili, ale scenariusz jak najbardziej prawdopodobny - trzeba nam pomocnika a ściągamy napastnikaMete - przyjście Balotelliego wiązałoby się z odejściem jakiegoś napastnika - prawdopodobnie Cassano.Powyższy scenariusz wzięty prosto z FMa zdaje się to potwierdzać![]()
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2011, 11:27
Mexes dostał 4,5 mln. Więc dlaczego lepszy Diarra miałby nie dostać? Ja rozumiem, że Francuz przychodzi za darmo, ale Diarra drogi by nie był i by wniósł bardzo dużo do gry Milanu, bo to gracz o klasę lepszy od Flaminiego czy Gattuso.Czyli albo mu nie odpowiadało wypożyczenie albo chciał za dużo kasy a Milan mu tyle nie dał(Od Tottenhamu i Juve chciał 4,5 bańki na rok).
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 sie 2011, 11:34
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2011, 11:34
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2011, 11:44
A ja znalzałem info, że równo 4. Wcześniej natomiast pamiętałem jakąś wypowiedź Nesty, że skoro Mexesowi proponują 4,5 to on nie rozumie dlaczego jemu tylko 2,5, albo coś takiego.Mexes dostaje z tego co wiem 3,5 mln na rok.
Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeniGdyby Gattuso grał w Juventusie, to widziałbyś w nim gracza lepszego od kombinacji Cambiasso czy Essiena.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio