E:
Chyba od czegoś jest ten temat, więc zamiast nabijać posty w ten średnio inteligentny sposób, napisałbyś coś konstruktywnego i pomocnego.Spin pisze:http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl ... 20&bih=914

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 sie 2011, 16:30
Chyba od czegoś jest ten temat, więc zamiast nabijać posty w ten średnio inteligentny sposób, napisałbyś coś konstruktywnego i pomocnego.Spin pisze:http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl ... 20&bih=914
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sie 2011, 16:46
Jego mam na oku, ale mam cholerne problemy finansowe bo zarząd zrobił sobie rozbudowę stadionu.piotrcies pisze:Yanga Mbiwa
Na początku miałem 10mln zł na transfery. Co wydałem na Kadleca i Bressana.piotrcies pisze:Varane
Właśnie ściągnełem Romero.piotrcies pisze:Kameni
Jo mnie nie przekonywuje, a Gameiro zbyt drogi. Ściągnąłem Piattiego za 4mln zł(1mln euro) i Podolskiego za 12mln zł(3mln euro).piotrcies pisze:Gameiro
Toulalan był na liście za 20mln zł(5mln euro), Ben Afra był do wyciągnięcia za 4mln zł(1mln euro), a Cabaye tez był do wyciągnięcia za 12mln zł(3mln euro) ale nie chciał przyjść. Całą trójka wymieniona przez Ciebie była na sprzedaż, lecz środkową pomoc mam najlepiej obsadzoną.piotrcies pisze:Toulalana, Ben Arfę czy Cabaye'a
W Dynamie Kijów, gram oczywiście na łatce 11.3.0piotrcies pisze:Niakhaichyka
Jego mam na oku, choć jeszcze nie teraz czas na niego.piotrcies pisze:Ninis
Droższy chłopak jest.piotrcies pisze:Jadsona wśród realistycznych celów, to również jakieś 8 mln
Ok, ale z Sochaux mam na oku Marina.piotrcies pisze:Sprawdź Privata z Sochaux
Też trudno. A po drugie jest u Mnie Demichelis i Cetto.piotrcies pisze:Kaboul/Bassong
Miałem go w Dortmundzie i mnie nie przekonał. Mam Huttona z Tottenhamu.piotrcies pisze:Sime Versaljko
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 sie 2011, 17:00
Może ściągnij sobie typowego snajpera? Macheda nie jest na liście do wypożyczenia? Wykupić go będzie niesamowicie trudno, ale jako rozwiązanie tymczasowe powinien być idealny. Jak będziesz miał kasę, możesz postarać się o Gameiro (król strzelców w moim PSG), a na tę chwilę wypożyczenie Federico może być dobrym rozwiązaniem. Miałem go w Porto i w pierwszym sezonie wykorzystał kontuzję Falcao (15 goli w samej lidze, a nie grał we wszystkich 30 meczach, wygryzł zdecydowanie Falcao, gdy ten po 3 miesiącach wrócił do składu). Grał u mnie tak dobrze, że nie wahałem się wydać po sezonie 16 mln euro na niego. To typowy snajper, jak go ustawisz jako lisa pola karnego i będziesz miał graczy umiejących mu dograć, może Ci sieknąć sporo bramek. Wypożyczenie nie powinno być drogie, a skład Ci wzmocni niewątpliwieMirek15 pisze: Największy problem mam z napastnikami, mają "dar" do nie strzelania bramek.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 sie 2011, 17:12
Jest, tzn. był bo poszedł do Vitesse. Wypożyczenie było zaklepane do Mnie, ale po transferze Romero i wypożyczeniu Sandro już kompletnie kasy nie miałem.piotrcies pisze: Macheda nie jest na liście do wypożyczenia?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 04 wrz 2011, 12:08

Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 wrz 2011, 12:47
Genialny tekst, podsumowujący jak nowy FM będzie wyglądał po wprowadzeniu funkcji o dodawaniu lig w trakcie rozgrywki. Już nie mogę się doczekaćOd przyszłej wersji zaczynam grę jako nieznany 27-latek. Bo postarzać się nie ma sensu, a młodszym być chyba nie można. Zapewne dopiero co otrzymałem licencję UEFA Pro i wyfrunąłem spod skrzydeł jakiegoś polskiego trenera, który przyuczał mnie do zawodu. Chcę się usamodzielnić. Startuję bez pracy. Nikt nie zatrudni mnie przecież w Barcelonie, Liteksie Łowecz czy nawet moim upatrzonym przez ostatnie lata Widzewie. Żeby dostać posadę w takich drużynach, trzeba zdobyć doświadczenie w dużo mniejszych, być może nawet półamatorskich klubach. Mieć dobre wyniki. Zabłysnąć. Wybić się.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gatto78 » 04 wrz 2011, 12:59
gatto78
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 04 wrz 2011, 13:37
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gatto78 » 04 wrz 2011, 13:51
fejkenq pisze:Cortuis czy cos takiego dobry bramkarz z belgi
gatto78

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 wrz 2011, 14:38

piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gatto78 » 04 wrz 2011, 15:08
gatto78

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 wrz 2011, 20:27
Hmmm, swego czasu zacząłem grę Benficą, więc pierwszym wyzwaniem było zdobycie mistrzostwa. Potem zdominowałem ligę i przez 10 sezonów było nudno. Ale inne były cele. LM, potem wygrywanie jej seryjnie, a na koniec przebicie SAF w klasyfikacji trenerów wszech czasów. Zależy jakie wyznaczysz sobie cele. Ja akurat starałem się nie grać mega gwiazdami, a swój zespół zbudowałem na utalentowanych i nieznanych zawodnikach. Więc jak już opanujesz Europę, to spróbuj zrobić rewolucję, kupować zawodników za mniejsze pieniądze, i tak dojść do sukcesów.gatto78 pisze: Aż dziwne, że taki skład uzbierałem w krótkim czasie (obawiam się, że szybko się znudzi taka łatwa liga porównując do składu).
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gatto78 » 04 wrz 2011, 22:09
Właśnie mając dobry już skład ściągam jedynie młodych nieznanych 15-17 latków, bo fajna sprawa grać póżniej wychowankamibartbuks pisze:Ja akurat starałem się nie grać mega gwiazdami, a swój zespół zbudowałem na utalentowanych i nieznanych zawodnikach.
gatto78
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 wrz 2011, 18:03
Rzeczywiście przed świętamiSports Interactive i SEGA Europe Ltd. z przyjemnością informują, że Football Manager 2012 na PC i Mac, będzie dostępny 21 października 2011 roku.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 12 wrz 2011, 19:19
Puzon93
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio