Legendy Forum

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Legendy Forum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 18:37

Hmmm czyli kolejny ze smitowych pomyslow, czy sie spodoba ryba mi to :P

Jak wiemy forum istnieje juz okolo roczku przez ten czas bylo kilku badz kilkunastu uzytkownikow bez ktorych forum nie bylo by tym czym jest do ktorych wybitnego grona ja rownierz sie zaliczam

wielu bylo takich specyficznych ziomkow jak Axel np :P

hehe chyba wszystko juz jasne do czego ten temat ?

powspominac, powychwalac, nawrzucac :P tym ktorzy robili badz robia furore badz tez sa wyrozniajacy sie :roll: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 18:49

wyrozniaja sie "negatywnie" to mathiasek12 i nowaczek... ten pierwszy wszyscy maja do niego pretensje o jednolinijkowe wypowiedzi (sa uzasadnione!!!!) ten drugi zmienia co chwile swoje ulubione (kazdy mu zwraca uwage ale on dalej swoje)

Legenda na tym forum "pozytywnym": rebuzz; smitu; zawdi!

nie biore pod uwage modow!...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 kwie 2005, 18:52

w00jtas pisze:wyrozniaja sie "negatywnie" to mathiasek12 i nowaczek... ten pierwszy wszyscy maja do niego pretensje o jednolinijkowe wypowiedzi (sa uzasadnione!!!!) ten drugi zmienia co chwile swoje ulubione (kazdy mu zwraca uwage ale on dalej swoje)

Legenda na tym forum "pozytywnym": rebuzz; smitu; zawdi!

nie biore pod uwage modow!...
dzieki w00jtas moze i negatywnie ale i dobre to chociaz sie wyrozniam

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 18:55

No fakt ze nalezysz do wybitnego grona ale nabijaczy :twisted: . Przyznam ze dzieki tobie w pewnym sensie cos sie dzieje na forum, bo czesto sie udzielasz. Ale duza czesc twoich postow jest poprostu niepotrzebna. Nie zebym to mowil z zazdrosci ze masz ich tak duzo ale czasami przesadzasz piszac posty typu np. "No i co z tego :?: " nic nie wnoszace do tematu ale za to denerwujace niektorych uzytkownikow. Piszesz czasami po to tylko zeby miec wiecej postow a nie po to zeby wniesc cos do tematu. Ale musze Ci powiedziec ze po powrocie sie zmieniles i zaczales pisac wiecej sensownych i wnoszacych cos do tematu wypowiedzi :D .

POZDRO :!: :D

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 18:55

mathiasek12 wyraz negatywny jest w moim poscie w "" wiec traktuj to z przymruzeniem oka i oznacza to ze inni forumowiecze maja pretensje do was (czyli Ty i nowaczek)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 19:02

bobi pisze:No fakt ze nalezysz do wybitnego grona ale nabijaczy :twisted: . Przyznam ze dzieki tobie w pewnym sensie cos sie dzieje na forum, bo czesto sie udzielasz. Ale duza czesc twoich postow jest poprostu niepotrzebna. Nie zebym to mowil z zazdrosci ze masz ich tak duzo ale czasami przesadzasz piszac posty typu np. "No i co z tego :?: " nic nie wnoszace do tematu ale za to denerwujace niektorych uzytkownikow. Piszesz czasami po to tylko zeby miec wiecej postow a nie po to zeby wniesc cos do tematu. Ale musze Ci powiedziec ze po powrocie sie zmieniles i zaczales pisac wiecej sensownych i wnoszacych cos do tematu wypowiedzi :D .

tiaaa poprawil sie pisze do 15 slow w poscie :twisted: chyba polece jego taktyka na nabijanie bo juz nudzi mi sie nabijanie piszac tak dlugie i wyczerpujace posty ze az czasem palce mnie bola :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 19:05

No nie wiem czy pierwszoroczniak może się pochwalić jakimiś legendami, ale tu w sumie nowy jestem od listopada i to, że przez pół roku ich nie zauważyłem nie znaczy, że ich nie ma.

Krótko mówiąc niech ktoś inny to zamknie, bo się nie czuję władny :wink:.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 19:09

piwus pisze:Krótko mówiąc niech ktoś inny to zamknie, bo się nie czuję władny :wink:.
eno eno hola hola dlaczego chcesz to zamykac ? nie pamietasz Axela chociazby :? ehh ty to jestes :twisted: a Zaza, a Chlopaczek :? bleee :twisted:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 kwie 2005, 19:11

mi wpamiec zapadli uzytkownicy mikusinski(potem magus,i tak kilku jeszce bo mail chyba z 7 kont) orz Axel
ps.dobrze smitu ze ty piszesz w kazdym poscie cale wypracowanie
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2005, 19:13 przez mathiasek12, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 19:11

smitu pisze:
bobi pisze:No fakt ze nalezysz do wybitnego grona ale nabijaczy :twisted: . Przyznam ze dzieki tobie w pewnym sensie cos sie dzieje na forum, bo czesto sie udzielasz. Ale duza czesc twoich postow jest poprostu niepotrzebna. Nie zebym to mowil z zazdrosci ze masz ich tak duzo ale czasami przesadzasz piszac posty typu np. "No i co z tego :?: " nic nie wnoszace do tematu ale za to denerwujace niektorych uzytkownikow. Piszesz czasami po to tylko zeby miec wiecej postow a nie po to zeby wniesc cos do tematu. Ale musze Ci powiedziec ze po powrocie sie zmieniles i zaczales pisac wiecej sensownych i wnoszacych cos do tematu wypowiedzi :D .

tiaaa poprawil sie pisze do 15 slow w poscie :twisted: chyba polece jego taktyka na nabijanie bo juz nudzi mi sie nabijanie piszac tak dlugie i wyczerpujace posty ze az czasem palce mnie bola :twisted:
Smitu ja nie napisalem tego o mathiasku ale o Tobie. I moja wypowiedz nie oznacza ze Cie nie lubie. :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 19:20

smitu pisze:
piwus pisze:Krótko mówiąc niech ktoś inny to zamknie, bo się nie czuję władny :wink:.
eno eno hola hola dlaczego chcesz to zamykac ? nie pamietasz Axela chociazby :? ehh ty to jestes :twisted: a Zaza, a Chlopaczek :? bleee :twisted:
Pamietam, ale to dopiero rok, więc o legendach nie ma mowy, najwyżej o osobowościach, do których zdaje się ty też się zaliczasz :wink:. Zresztą zaza i Chłopaczek to ikony, jeśli chodzi o ścisłość, bo oni jeszcze broni nie złożyli :twisted:. Między smoki wawalskie ich nie wkładaj 8).

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 19:21

aaaaaaaa :P to o moja cudowna persone chodzilo :P hehe no ba

pisze duzo bo lubie duuuuuzo gadac a to ze ktos uwarza cos takiego za nabijanie trudno sie mowi :P czasem tak bywa ze sam naprawde nie wiesz po co a wychodzi 70 postow dziennie :P to jeden z moich rekordow :P

piwus pisze:
smitu pisze:
Pamietam, ale to dopiero rok, więc o legendach nie ma mowy, najwyżej o osobowościach, do których zdaje się ty też się zaliczasz :wink:. Zresztą zaza i Chłopaczek to ikony, jeśli chodzi o ścisłość, bo oni jeszcze broni nie złożyli :twisted:. Między smoki wawalskie ich nie wkładaj 8).

a czy legenda nie moze byc zywa :P jak ja np :D :twisted:

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 28 kwie 2005, 19:27

Ja mysle że legendą tego naszego ukochanego forum jest Kosiu-Juve :P kto pamięta, ten wie jaką miał odwage ten człowiek :P

PS. smitu weź zmień to co tam pisze po rosyjsku pod twoim opisem, bo "Хaлa Maдpид" znaczy HAŁA MADRYD, a chyba powinno być HALA
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2005, 19:29 przez doli, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 19:27

Widzialem wlasnie, ostatnio napisales 76 postow. Chyba jest to rekord tego forum :D Co do mathiaska to ta wypowiedz tez pasuje w penym sensie tylko trzeba pare zdan wyrzucic:
No fakt ze nalezysz do wybitnego grona ale nabijaczy. Ogromna czesc twoich postow jest poprostu niepotrzebna. Nie zebym to mowil z zazdrosci ze masz ich tak duzo ale czasami przesadzasz piszac posty typu np. "No i co z tego :?: " nic nie wnoszace do tematu ale za to denerwujace niektorych uzytkownikow. Piszesz czasami po to tylko zeby miec wiecej postow a nie po to zeby wniesc cos do tematu.

POZDRO
Tak powinien wygladac post do mathiaska po przerobce :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 19:33

doli pisze:Ja mysle że legendą tego naszego ukochanego forum jest Kosiu-Juve :P kto pamięta, ten wie jaką miał odwage ten człowiek :P

PS. smitu weź zmień to co tam pisze po rosyjsku pod twoim opisem, bo "Хaлa Maдpид" znaczy HAŁA MADRYD, a chyba powinno być HALA[/b]
yyy ale z tego co wiem l i ł w jezyku rosyjskim pisze tak jak to mam i to nie znaczy hała tylko HALA !

no dlatego ze do niego tez pasuje pomylilo mi sie :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”