Re: Piłka w TV

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Piłka w TV

Post autor: fieldy » 07 wrz 2011, 21:17

Napisałem z sarkazmem, że to hit nie dlatego, że mnie to zdziwiło, tylko dlatego, że w mojej ocenie to nie jest żaden hit, a nazwisko Głowackiego tylko to potwierdza. Ty możesz uważać, że to ciekawe spotkanie i nikt ci nie broni, więc pozwól mi mieć swoje zdanie na ten temat.
Kamil232 pisze:To sobie włącz streama, zreszta nigdy nie rozumiałem tych lamentów w tym temacie, w świecie w którym w ciągu 5 sekund znajdujesz w necie mecz żale, że Polsat wybrał ten czy inny mecz są dla mnie dziwne. Tym bardziej jeszcze ten Polsat na który wielu narzeka na poziom ekspertów i komentarzy.
No i sobie włączę, choć nie ukrywam, że wolałbym w TV obejrzeć ciekawe spotkanie.

Dla mnie decyzja o pokazaniu własnie tego meczu jest kretyńska i nic na to nie poradzę. Ty uważasz, że powinni promować polskich piłkarzy, ja uważam, że powinni pokazywać możliwe najciekawiej zapowiadające się mecze, a nie te, gdzie jakiś Polak może zagrać. To w końcu Liga Mistrzów i ja oczekuję dobrego meczu, z dobrymi zawodnikami w obu drużynach. No ale jak już wcześniej wspomniałem było do przewidzenia, że mecze Trabzonu będą pokazywać i pozostaje mi jedynie lamentować w tym temacie i będę to robił, czy ci się to podoba, czy nie :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”