Piłka w TV - Strona 106

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6610

Re: Piłka w TV

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2011, 19:50

Kurde, pierwszy raz będę miał możliwość zobaczenia Chrobrego w TV. Kusi 8)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8647
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2011, 9:49

Dziś kolejne mecze w TV:

17:00 Rosja vs Irlandia / ORT Europe
18:15 Białoruś U21 vs Niemcy U21 / Sport1
19:00 Czechy vs Ukraina / CT4 Sport
20:30 San Marino vs Szwecja / SM TV
20:30 Serbia vs Wyspy Owcze / RTS Sat
20:45 Polska vs Niemcy / TVP & ZDF
22:00 Hiszpania vs Liechtenstein / TVE Internacional

8)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 wrz 2011, 12:55

W Orange sport tradycyjnie Multi Euro od godziny 18:55. Transmisje ze spotkań:
Litwa - Liechtenstein
Finlandia - Mołdawia
Andora - Armenia
Azerbejdżan - Belgia
Gruzja - Łotwa
Malta - Chorwacja
Luksemburg - Rumunia
Węgry - Szwecja
Turcja - Kazachstan
Bułgaria - Anglia
Słowenia - Estonia
Irlandia Północna - Serbia

Sportklub : Anglia - Walia
Polsat Sport : Austria - Turcja.
PS Extra: Dania - Norwegia
PS Futbol: Szkocja - Litwa.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2258
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 wrz 2011, 18:49

MJ skąd Ty wytrzasnąłeś te pary spotkań :P ?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 wrz 2011, 19:33

Z piątkowej zapowiedzi :oops:
Powinno być: Finlandia - Holandia, Mołdawia - Węgry, Chorwacja - Izrael, Bośnia i Hercegowina - Białoruś, Luksemburg - Albania, Rumunia - Francja, San Marino - Szwecja, Szwajcaria - Bułgaria, Łotwa - Grecja, Estonia - Irlandia Północna, Serbia - Wyspy Owcze, Islandia - Cypr

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2011, 17:09

Ajax gra z Lyonem, Benfica z Man Utd, Villarreal z Bayernem, a Man City z Napoli ..... Polsat wybrał hit (co było do przewidzenia) z Arkiem Głowackim w roli głównej .. :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 wrz 2011, 17:16

Czemu mnie to nie dziwi? :roll:
Obu polskich drużyn w LE natomiast nie będą pokazywać w bardziej dostępnym kanale. Mecze o 21:05 w TV4, ale te o 19:00 tylko w PS Futbol.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 17:19

Ajax z Lyonem, a w czym ciekawszy jest ten mecz?

Powiem tak żyjemy w Polsce więc dla mnie logiczne jest, że promują te zespoły gdzie grają Polacy, i chyba tylko nie dla mnie, w Chinach wystarczy że jakiś jeden ogórek trafi do jakiegoś klubu i od razu tamte telewizje pokazują non stop tamtą drużynę i wzrasta zainteresowanie takim zespołem, stąd też niektórzy biorą czasami ogórasa dla celów marketingowych. Więc naprawdę co w tym takiego dziwnego, że Polast pokazuje ten mecz? Jakby Wisła awansowała i grała np. przeciwko jakiemuś Lille, a inne mecze byłby ciekawsze to też byś się oburzał, że pokazują ten mecz?

Dodając do tego fakt, że mecz Inter Trabzon wcale tak źle się nie zapowiada, co innego jakby to było jakieś Lille Trabzon.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2011, 17:57

gdzieś napisałem, że to jest dziwne ? dodałem przecież, że było to do przewidzenia, więc nie wiem po co się wielce produkujesz.
Piszę to z mojego punktu widzenia. pokazują jeden mecz na całą kolejkę Ligi Mistrzów i chciałbym zobaczyć jakiś interesujący (mnie) mecz i tyle.
Wszystkie te spotkania, które wymieniłem interesują mnie bardziej niż występy Głowackiego i spółki, pewnie nie tylko mnie. Ty wolisz ten mecz, który pokazują i takie też twoje prawo.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8647
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 wrz 2011, 18:03

fieldy pisze:Piszę to z mojego punktu widzenia. pokazują jeden mecz na całą kolejkę Ligi Mistrzów i chciałbym zobaczyć jakiś interesujący (mnie) mecz i tyle.
Otóż to, mnie bardziej interesuje mecz Interu z Trabzonsporem i jestem szczęśliwy, że go będą transmitować na żywo 8)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 18:19

gdzieś napisałem, że to jest dziwne ? dodałem przecież, że było to do przewidzenia, więc nie wiem po co się wielce produkujesz.
z kogo próbujesz zrobić głupka?Bo na pewno nie ze mnie. Napisałeś sarkastycznie, że jest to "hit" dodając do tego tekst o Głowacki i emikotone, to jakiś nowy styl informowania o rzeczach oczywistych?
Piszę to z mojego punktu widzenia. pokazują jeden mecz na całą kolejkę Ligi Mistrzów i chciałbym zobaczyć jakiś interesujący (mnie) mecz i tyle.
To sobie włącz streama, zreszta nigdy nie rozumiałem tych lamentów w tym temacie, w świecie w którym w ciągu 5 sekund znajdujesz w necie mecz żale, że Polsat wybrał ten czy inny mecz są dla mnie dziwne. Tym bardziej jeszcze ten Polsat na który wielu narzeka na poziom ekspertów i komentarzy.
Wszystkie te spotkania, które wymieniłem interesują mnie bardziej niż występy Głowackiego i spółki, pewnie nie tylko mnie. Ty wolisz ten mecz, który pokazują i takie też twoje prawo.
Ja sobie oglądne jak zawsze mecz United, a że go nie będzie cóż są inne telewizje czy możliwości oglądania meczów, pewnie wolałbym sobie zamiast śmigać po necie oglądnąc mecz spokojnie w fotelu przed TV, ale cóż jak najbardziej rozumiem decyzje Telewizji i jest ona dla mnie naturalna.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 07 wrz 2011, 18:22

Spoko Kamil ja cię zrozumiałem myślę że ten koment był zbędny bo zniechęcasz tylko modów do siebie jak było każdy widział.

fieldy ogarnij się i nie rób kpin z ludzi

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 18:36

Napiszę jeszcze inaczej. Fieldy owszem napisał, że to było do przewidzenia, ale napisał to w takim stylu i z myślą taka, że byłą do przewidzenia taka Kretyńska decyzja, a ja po to się produkowałem, żeby wykazać że ta decyzja wcale taka głupia nie jest i że raczej powinno się promowac Polskich piłkarzy i mnóstwo osób którzy oglądają piłkę od świeta wolą zobaczyć w akcji Polaka a nie jakiś Ajax z Lyonem, co nie znają ani jednego grajka tam grającego. Więc zarzucanie mi, że się prodkouje niepotrzebnie bo przecież napisał, że to dziwne nie jest jest lekko mówiąc zabawne.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2011, 21:17

Napisałem z sarkazmem, że to hit nie dlatego, że mnie to zdziwiło, tylko dlatego, że w mojej ocenie to nie jest żaden hit, a nazwisko Głowackiego tylko to potwierdza. Ty możesz uważać, że to ciekawe spotkanie i nikt ci nie broni, więc pozwól mi mieć swoje zdanie na ten temat.
Kamil232 pisze:To sobie włącz streama, zreszta nigdy nie rozumiałem tych lamentów w tym temacie, w świecie w którym w ciągu 5 sekund znajdujesz w necie mecz żale, że Polsat wybrał ten czy inny mecz są dla mnie dziwne. Tym bardziej jeszcze ten Polsat na który wielu narzeka na poziom ekspertów i komentarzy.
No i sobie włączę, choć nie ukrywam, że wolałbym w TV obejrzeć ciekawe spotkanie.

Dla mnie decyzja o pokazaniu własnie tego meczu jest kretyńska i nic na to nie poradzę. Ty uważasz, że powinni promować polskich piłkarzy, ja uważam, że powinni pokazywać możliwe najciekawiej zapowiadające się mecze, a nie te, gdzie jakiś Polak może zagrać. To w końcu Liga Mistrzów i ja oczekuję dobrego meczu, z dobrymi zawodnikami w obu drużynach. No ale jak już wcześniej wspomniałem było do przewidzenia, że mecze Trabzonu będą pokazywać i pozostaje mi jedynie lamentować w tym temacie i będę to robił, czy ci się to podoba, czy nie :wink:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 21:30

Ty możesz uważać, że to ciekawe spotkanie i nikt ci nie broni, więc pozwól mi mieć swoje zdanie na ten temat.
Pisałem, że dla zwykłego zjadacza chleba który po całym dniu roboty chce se wieczorem siaść i oglądnać meczyk, ciekawsze wydaje mi się mecz w którym gra Polak i kiedy ma komu kibicować niż jakieś starcie Ajaxu z Lyonem, co ja sam nie bardzo wiem kto tam teraz w tych zespołach gra, Lyon posprzedawał paru grajków, w Ajaxie jest ktoś ciekawy? To co dopiero ktoś kto się interesuje gałą od świete. Dla maniaków typu Emdżej, Doktor, Paweł875 oglądanie w akcji Sujlemanich i reszte może być pasjonujące, ale czy dla przeciętnego Kowalskiego to miałbym spore wątpliwości. I to wsio, nigdzie nie pisałem, że jest to jakiś hit czy coś w ten deseń. Aczkolwiek nawet gdyby to nie był meczu z udziałem Polaków to jakoś nie bardzo widzę w czym mecz Inter- Trabzon ma ustępować spotkaniu Ajax- Lyon.
Ty uważasz, że powinni promować polskich piłkarzy, ja uważam, że powinni pokazywać możliwe najciekawiej zapowiadające się mecze, a nie te, gdzie jakiś Polak może zagrać. To w końcu Liga Mistrzów i ja oczekuję dobrego meczu, z dobrymi zawodnikami w obu drużynach. No ale jak już wcześniej wspomniałem było do przewidzenia, że mecze Trabzonu będą pokazywać i pozostaje mi jedynie lamentować w tym temacie i będę to robił, czy ci się to podoba, czy nie :wink:
Hmmm to, że Głowackiego skręcił Muller czy inny Klose czy Podolski to nie wiem czy to taka straszliwa ujma, żeby z gościa w ten sposób szydzić. Gdybym był złośliwy to bym powiedział żebyś popatrzyć na swojego Jeniknsona, Traore czy innego Sqillaciego, bo to co z pierwszymi dwoma zrobili Young czy Nani to jakby to powiedział mój wierny przyjaciel Chłopaczek to nawet 17-latki w Akademikach nie są w ten sposób obracane.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”