Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2011, 19:50
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2011, 9:49
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 wrz 2011, 12:55
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 wrz 2011, 18:49
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 wrz 2011, 19:33
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2011, 17:09
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 wrz 2011, 17:16
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 17:19
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2011, 17:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 wrz 2011, 18:03
Otóż to, mnie bardziej interesuje mecz Interu z Trabzonsporem i jestem szczęśliwy, że go będą transmitować na żywofieldy pisze:Piszę to z mojego punktu widzenia. pokazują jeden mecz na całą kolejkę Ligi Mistrzów i chciałbym zobaczyć jakiś interesujący (mnie) mecz i tyle.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 18:19
z kogo próbujesz zrobić głupka?Bo na pewno nie ze mnie. Napisałeś sarkastycznie, że jest to "hit" dodając do tego tekst o Głowacki i emikotone, to jakiś nowy styl informowania o rzeczach oczywistych?gdzieś napisałem, że to jest dziwne ? dodałem przecież, że było to do przewidzenia, więc nie wiem po co się wielce produkujesz.
To sobie włącz streama, zreszta nigdy nie rozumiałem tych lamentów w tym temacie, w świecie w którym w ciągu 5 sekund znajdujesz w necie mecz żale, że Polsat wybrał ten czy inny mecz są dla mnie dziwne. Tym bardziej jeszcze ten Polsat na który wielu narzeka na poziom ekspertów i komentarzy.Piszę to z mojego punktu widzenia. pokazują jeden mecz na całą kolejkę Ligi Mistrzów i chciałbym zobaczyć jakiś interesujący (mnie) mecz i tyle.
Ja sobie oglądne jak zawsze mecz United, a że go nie będzie cóż są inne telewizje czy możliwości oglądania meczów, pewnie wolałbym sobie zamiast śmigać po necie oglądnąc mecz spokojnie w fotelu przed TV, ale cóż jak najbardziej rozumiem decyzje Telewizji i jest ona dla mnie naturalna.Wszystkie te spotkania, które wymieniłem interesują mnie bardziej niż występy Głowackiego i spółki, pewnie nie tylko mnie. Ty wolisz ten mecz, który pokazują i takie też twoje prawo.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 07 wrz 2011, 18:22
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 18:36
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2011, 21:17
No i sobie włączę, choć nie ukrywam, że wolałbym w TV obejrzeć ciekawe spotkanie.Kamil232 pisze:To sobie włącz streama, zreszta nigdy nie rozumiałem tych lamentów w tym temacie, w świecie w którym w ciągu 5 sekund znajdujesz w necie mecz żale, że Polsat wybrał ten czy inny mecz są dla mnie dziwne. Tym bardziej jeszcze ten Polsat na który wielu narzeka na poziom ekspertów i komentarzy.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 07 wrz 2011, 21:30
Pisałem, że dla zwykłego zjadacza chleba który po całym dniu roboty chce se wieczorem siaść i oglądnać meczyk, ciekawsze wydaje mi się mecz w którym gra Polak i kiedy ma komu kibicować niż jakieś starcie Ajaxu z Lyonem, co ja sam nie bardzo wiem kto tam teraz w tych zespołach gra, Lyon posprzedawał paru grajków, w Ajaxie jest ktoś ciekawy? To co dopiero ktoś kto się interesuje gałą od świete. Dla maniaków typu Emdżej, Doktor, Paweł875 oglądanie w akcji Sujlemanich i reszte może być pasjonujące, ale czy dla przeciętnego Kowalskiego to miałbym spore wątpliwości. I to wsio, nigdzie nie pisałem, że jest to jakiś hit czy coś w ten deseń. Aczkolwiek nawet gdyby to nie był meczu z udziałem Polaków to jakoś nie bardzo widzę w czym mecz Inter- Trabzon ma ustępować spotkaniu Ajax- Lyon.Ty możesz uważać, że to ciekawe spotkanie i nikt ci nie broni, więc pozwól mi mieć swoje zdanie na ten temat.
Hmmm to, że Głowackiego skręcił Muller czy inny Klose czy Podolski to nie wiem czy to taka straszliwa ujma, żeby z gościa w ten sposób szydzić. Gdybym był złośliwy to bym powiedział żebyś popatrzyć na swojego Jeniknsona, Traore czy innego Sqillaciego, bo to co z pierwszymi dwoma zrobili Young czy Nani to jakby to powiedział mój wierny przyjaciel Chłopaczek to nawet 17-latki w Akademikach nie są w ten sposób obracane.Ty uważasz, że powinni promować polskich piłkarzy, ja uważam, że powinni pokazywać możliwe najciekawiej zapowiadające się mecze, a nie te, gdzie jakiś Polak może zagrać. To w końcu Liga Mistrzów i ja oczekuję dobrego meczu, z dobrymi zawodnikami w obu drużynach. No ale jak już wcześniej wspomniałem było do przewidzenia, że mecze Trabzonu będą pokazywać i pozostaje mi jedynie lamentować w tym temacie i będę to robił, czy ci się to podoba, czy nie
Kamil232
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio