Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 120

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 10 wrz 2011, 14:56

Daaaamian pisze:http://www.safc.com/news/20110910/gyan- ... 13_2446604

Gyan wypożyczony do Al-Ain.

:think:
Albo pokłócił się z klubem albo Araby za samo wypożyczenie rzucili im jakieś ponad 10 mln euro. Innej możliwości tu nie widzę

Awatar użytkownika
Effi
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 01 lis 2011, 19:06

Podobno Milan przygotowuje ofertę za defensywnego pomocnika Tottenhamu - Sandro Ranieriego. Sandro bardzo dobrze wprowadził się w klimat angielskiej piłki, z pewnością będzie z niego kawał gracza. Oferta ma opiewać na 15 milionów funtów, co jest sumą niezbyt dużą, jak się przypomni letnie okienko transferowe. Zaskakujące informacje docierają natomiast ze Stamford Bridge i Anfield Road. Liverpool i Chelsea są zainteresowane... Robertem Lewandowskim. Nie wiem, czy dla Roberta było by to dobre wyjście. Myślę, że najlepsza opcja dla niego to jeszcze z rok w BVB. W każdym razie fajnie by było zobaczyć w końcu Polaka w polu na boiskach Premier League, a nie ciągle tylko bramkarze i bramkarze... Z ciekawszych informacji, to jeszcze zainteresowanie Arsenalu Lukasem Podolskim.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 gru 2011, 17:31

Jakiś dzień spekulacji francusko-angielskich dzisiaj? Już się dziś natknąłem na plotki o Gourcuffie w Arsenalu, A.Ayew w Chelsea i Loicu Remym w Liverpoolu,

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 08 gru 2011, 17:43

emdżej pisze:Jakiś dzień spekulacji francusko-angielskich dzisiaj? Już się dziś natknąłem na plotki o Gourcuffie w Arsenalu, A.Ayew w Chelsea i Loicu Remym w Liverpoolu,
Podoba mi się ta plotka z Ayewem :wink: Pewnie potencjalnych nazwisk niedługo dojdzie na tą pozycję, skoro żegnamy się z Anelką.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 gru 2011, 20:30

News z Remym to raczej odgrzewany kotlet. Hodgson go chciał swego czasu. Teraz napastnik o jego charakterystyce jest zbędny.

Awatar użytkownika
PawełS
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PawełS » 08 gru 2011, 21:31

19-letni brat Balotellego na testach w Stoke. Będziemy mieli kolejnych braci w EPL?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 gru 2011, 22:03

Mądrzejszy niż starszy braciszek? :wink:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 09 gru 2011, 21:20

Mówi się o zainteresowaniu Tottenhamu Drogbą i Anelką.Pytanie do kibiców Chelsea, którego byście chętniej puścili?Jak czasem obejrzę Chelsea to gorzej spisuje się Francuz, który wyglada na wypalonego.Może u nas złapałby drugą młodość i grał na 100 %.Chociaż w sumie atak to najmniejszy problem.Są Ade, którego pewnie wykupimy,Defoe,Roman i ten młody Coulibaly, który może grać wszędzie w ofensywie.Bardziej bym szukał ludzi do formacji defensywnej.Klub zagiął parol na dwóch graczy eredivisie - Mihailova i Vertonghena.Cóż, trzeba mieć nadzieję na pozytywne wyniki ;)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 gru 2011, 21:27

Zadałeś pytanie retoryczne prawdę mówiąc. Wiadomo, że Anelkę, który albo nie gra, albo gra znacznie poniżej oczekiwań. Zresztą to już raczej przesądzone, że Anelka odejdzie, bo jakoś niedawno dostał pozwolenie od klubu. Podobnie jak Alex.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 488

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 gru 2011, 21:33

Nawet jakby Anelka był do wyciągnięcia za darmo to bym go nie chciał. Gdzieś czytałem, że Chińczyki dają za niego 18 mln funtów.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 gru 2011, 21:51

18 mln za zawodnika, któremu za pół roku kończy się kontrakt?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 488

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 gru 2011, 21:54

No tak wyczytałem. Lecz pewnie to gruba ściema.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 gru 2011, 23:03

Pewnie? Większej bzdury dawno nie czytałem. Anelka ma pozwolenie na odejście za darmo już w styczniu, także nie wydaje mi się, by ktokolwiek chciał oddawać Chelsea pieniądze w takiej sytuacji. :wink:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 gru 2011, 16:20

Po pięciu latach od opuszczenia Arsenalu do klubu może powrócić Thierry Henry. 34-letni napastnik od kilku dni trenuje już z zespołem prowadzonym przez Arsene Wengera. Piłkarz drużynę Kanonierów oficjalnie miałby wzmocnić w przyszłym miesiącu.

Wiadomość o tym, że Henry trenuje z Arsenalem utrzymywana jest w ścisłej tajemnicy. Początkowo Francuz przygotowywał się z zespołem z północnego Londynu do rozpoczynającego się w marcu sezonu MLS, ale wobec dobrej formy Wenger postanowił złożyć mu ofertę. W styczniu Marouane Chamakh i Gervinho mają wyjechać na Puchar Narodów Afryki, Henry wydaje się być więc idealnym kandydatem do uzupełnienia luki w składzie. Zdaniem "The Times" Wenger w sprawie bramkostrzelnego napastnika rozmawiał już z władzami Red Bulls.

Henry z Arsenalem miałby podpisać miesięczny kontrakt. Byłby zabezpieczeniem dla podstawowego napastnika Arsenalu Robina van Persie. - Na tę chwilę Henry tylko z nami trenuje. Nie mogę powiedzieć, czy jest szansa, aby do nas przeszedł, bo nie było konkretnej rozmowy w tej sprawie - powiedział Wenger.

Jeśli 34-letni piłkarz podpisze umowę z Kanonierami, wystąpił w czterech spotkaniach ligowych, w tym w ważnym meczu z Manchesterem United na Emirates.
Oj jak ja o tym marze...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”