Legendy Forum - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 22:23

Dziewiątka ze skrzydłem osiem: 9w8 - "Komfortowy"

Świadoma dziewiątka ze skrzydłem osiem jest skromna, spokojna, stabilna. Posiada energię ósemki gdy się skupia na celach, które realizuje. Często posiada dużą siłę woli, kończy sprawy, które rozpoczeła. Może posiadać wielki magnetyzm o czym nie zawsze jest świadoma. Bierze na serio to co wykonuje, ale nie jest zachwycona samą sobą. Dziewiątka z tym skrzydłem jest relatywnie odważna i posiada wysoką intuicję. Generalnie nie jest intelekualistką chyba, że jest to wyuczone.
Gdy jest w stresie, okazuje zaprzeczenie tych dwóch typów. Może być pasywnie uprzejma jak dziewiątka i nagle przejść na bardzo ostrą ósemkę. W jednej chwili jest przykra i krytyczna, a po chwili czuła i pomagająca. Często nie słyszy swojego głosu gdy jest rozłoszczona. Może bardzo powoli się zbierać na złość, a po chwili eksplodować. Może mylić bycie asertywnym z byciem nieuprzejmym. Może być nie co nie czuła, obydwa typy to zachowanie wspierają. Nietaktowna, dyskryminująca i niedyskretna. Może być niechcący nielojalna, rozpowiadając sekrety innych osób. Seksualne chaotyczne, często kierują się pożądaniem.

Słynne dziewiątki ze skrzydłem osiem: Clint Eastwood, John Goodman, Peter Falk, Keanu Reaves, Ringo Starr, Whoopi Goldberg, Kevin Costner.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 kwie 2005, 22:24

A moim zdanie Smitu próbuje tutaj zrobić z siebie wielkiego macho po tym jak na jednym z forum zwyzywali go od pedałów :lol:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 22:28

hehe - jestem "Komikiem"

Siódemka ze skrzydłem sześć: 7w6 - "Komik"

Zdrowa siódemka ze skrzydłem sześć jest odpowiedzialna, ufna, sympatyczna, zabawna. Jest generalnie bardziej ukierunkowana na bliskie związki, a także chce być akceptowana przez innych. Może być ustabilizowana, bardziej chętna utrzymywania związku. Skrzydło sześć wnosi lepsze wyczucie długoplanowych działań. Zazwyczaj bardzo zabawna i lubiąca się dobrze pośmiać - zadziwiająco duża ilość komików to 7w6. Bardziej otwarcie wrażliwa, miła i czuła. Niektóre siódemki z tym skrzydłem, mają problem z okazywaniem złości nawet gdy jest ona usprawiedliwiona. Może unikać lub chytrze obchodzić wszelkie autorytety ale wciąż jest ich świadoma, tak jak ma to miejsce u szóstki.
Gdy 7w6 jest w stresie, może mieć zachowanie bardziej zbliżone do szóstki. Okazuje wrażliwość na różne rzeczy i poczucie własnej niepewności. Jej uczucia mogą być czasami bardzo zranione. Wrażliwa zwłaszcza na konfrontacje z innymi. Rozwija w sobie uzależnienie i przywiązanie do innych. Boi się osamotnienia, jest podejrzliwa i płochliwa. Może bardzo łatwo odczuwać winę z jakiegoś powodu. Może zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje. Czasami bez oporów porzuca i zdradza innych, jak najdalej od nich uciekając. Może być lekkomyślna, niestała, niszcząca samą siebie.
Gdy siódemka ma antyfobiczne skrzydło 6, jej idealizm może motywować szczerą potrzebę reform własnej osoby. Może pracować ciężko dla jakiejś sprawy. Jest przeciwna autorytetom, pasywna lub agresywna w zależności od sytuacji. Czasami nie lubi gdy jej się mówi co ma robić. Łatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.

Słynne siódemki ze skrzydłem sześć: Mel Brooks, Jim Carrey, Robin Williams, Elton John, Liza Minnelli, Eddie Murphy, Brad Pitt, Chevy Chase, Steven Spielberg.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:29

piotrek256 pisze:A moim zdanie Smitu próbuje tutaj zrobić z siebie wielkiego macho po tym jak na jednym z forum zwyzywali go od pedałów :lol:

hmm mowisz o pilka cos tam pl :P no patrz wyzwali mnie qrcze niesamowite :P dlatego tez dalem sobie na lekkie wstrzymanie na tamtym forum :twisted: dlaczego interpretacja dowolna

macho z siebie nie robie bo to co innego jak legenda, gwiazda itd :twisted: :twisted: :roll:

poza tym tez cie kocham

ps. sam sobie zaprzeczasz mowiles ze nie masz nic do mnie czy cos w tym rodzaju, ze nie ma sporu a sam prowokujesz 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 22:31

wyszlo mi jakies totalne badziewie, ktore nie ma ze mna dokladnie nic wspolnego. powiem wiecej. przeczytalem te wsztystkie opisy i zaden nie pasuje. niektore troche w tym wzgledzie, inne w innym. zaden opis nie zasluguje nawet na czesciowa akceptacje z mojej strony. lipny ten test ogolnie. pytania sa zle ulozone, zachowal bym diametralnie roznie w roznych okolicznosciach, ktore w pytaniach nie byly uwzglednione. jest chyba roznica czy wybieram na maxa A czy B? lipa, poza tym nie wierze w takie pierdoly. sam wiem o sobie wszystko i zaden test mnie nie olsni, wiem tez wszystko o ludziach, ktorych znam i oni wiedza wszystko o mnie.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 28 kwie 2005, 22:36

bobi pisze:hehe - jestem "Komikiem"

Zdrowa siódemka ze skrzydłem sześć jest odpowiedzialna, ufna, sympatyczna, zabawna. Jest generalnie bardziej ukierunkowana na bliskie związki, a także chce być akceptowana przez innych. Może być ustabilizowana, bardziej chętna utrzymywania związku. Skrzydło sześć wnosi lepsze wyczucie długoplanowych działań. Zazwyczaj bardzo zabawna i lubiąca się dobrze pośmiać - zadziwiająco duża ilość komików to 7w6. Bardziej otwarcie wrażliwa, miła i czuła. Niektóre siódemki z tym skrzydłem, mają problem z okazywaniem złości nawet gdy jest ona usprawiedliwiona. Może unikać lub chytrze obchodzić wszelkie autorytety ale wciąż jest ich świadoma, tak jak ma to miejsce u szóstki.
Gdy 7w6 jest w stresie, może mieć zachowanie bardziej zbliżone do szóstki. Okazuje wrażliwość na różne rzeczy i poczucie własnej niepewności. Jej uczucia mogą być czasami bardzo zranione. Wrażliwa zwłaszcza na konfrontacje z innymi. Rozwija w sobie uzależnienie i przywiązanie do innych. Boi się osamotnienia, jest podejrzliwa i płochliwa. Może bardzo łatwo odczuwać winę z jakiegoś powodu. Może zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje. Czasami bez oporów porzuca i zdradza innych, jak najdalej od nich uciekając. Może być lekkomyślna, niestała, niszcząca samą siebie.
Gdy siódemka ma antyfobiczne skrzydło 6, jej idealizm może motywować szczerą potrzebę reform własnej osoby. Może pracować ciężko dla jakiejś sprawy. Jest przeciwna autorytetom, pasywna lub agresywna w zależności od sytuacji. Czasami nie lubi gdy jej się mówi co ma robić. Łatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.

Słynne siódemki ze skrzydłem sześć: Mel Brooks, Jim Carrey, Robin Williams, Elton John, Liza Minnelli, Eddie Murphy, Brad Pitt, Chevy Chase, Steven Spielberg.
No to witaj w klubie... Nie wiem czemu mi komik wyszło... aż taki śmieszny jestem?? Może i jestem ale tylko tak prywatnie na żywca czasem coś głupiego powiem coś zrobie, w ogóle większość moich kumpli to takie buroki ze hoho... zebyście widzieli jak się nabijamy z niektórych ludzi :lol: Ale komikiem nigdy nie byłem i raczej nie będe :!:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 kwie 2005, 22:36

smitu pisze:
piotrek256 pisze:A moim zdanie Smitu próbuje tutaj zrobić z siebie wielkiego macho po tym jak na jednym z forum zwyzywali go od pedałów :lol:

hmm mowisz o pilka cos tam pl :P no patrz wyzwali mnie qrcze niesamowite :P dlatego tez dalem sobie na lekkie wstrzymanie na tamtym forum :twisted: dlaczego interpretacja dowolna

macho z siebie nie robie bo to co innego jak legenda, gwiazda itd :twisted: :twisted: :roll:

poza tym tez cie kocham

ps. sam sobie zaprzeczasz mowiles ze nie masz nic do mnie czy cos w tym rodzaju, ze nie ma sporu a sam prowokujesz 8)
poprostu po swojim wielkim powrocie zmieniłes image :lol:
Bawisz sie w anarchiste

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:40

hmmm czy zmienilem image ... raczej nie po prostu przestalem byc grzeczny, wczesniej chialem byc modem, grzecznym chlopcem, a anarchia w pewnym sensie tez dobra rzecz :twisted: :roll: :wink:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 22:42

metol pisze:
bobi pisze:hehe - jestem "Komikiem"

No to witaj w klubie... Nie wiem czemu mi komik wyszło... aż taki śmieszny jestem?? Może i jestem ale tylko tak prywatnie na żywca czasem coś głupiego powiem coś zrobie, w ogóle większość moich kumpli to takie buroki ze hoho... zebyście widzieli jak się nabijamy z niektórych ludzi :lol: Ale komikiem nigdy nie byłem i raczej nie będe :!:
Ja tez komikiem raczej nie jestem, chociaz posmiac i powyglupiac sie czasami lubie :D W pewnym sensie pasuje to do mnie ale nie do konca.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:43

to nie jest o tym dyskusja chcecie to se utworzcie nowy o tym temat !!

panowie wielmozni modzi moze cos z tym zrobicie :twisted: :twisted: :twisted: laskawie !

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 22:46

smitu pisze:hmmm czy zmienilem image ... raczej nie po prostu przestalem byc grzeczny, wczesniej chialem byc modem, grzecznym chlopcem, a anarchia w pewnym sensie tez dobra rzecz :twisted: :roll: :wink:
Ale nie w Twoim wykonaniu :twisted:.
zawdi pisze:wyszlo mi jakies totalne badziewie, ktore nie ma ze mna dokladnie nic wspolnego. powiem wiecej. przeczytalem te wsztystkie opisy i zaden nie pasuje. niektore troche w tym wzgledzie, inne w innym. zaden opis nie zasluguje nawet na czesciowa akceptacje z mojej strony. lipny ten test ogolnie. pytania sa zle ulozone, zachowal bym diametralnie roznie w roznych okolicznosciach, ktore w pytaniach nie byly uwzglednione. jest chyba roznica czy wybieram na maxa A czy B? lipa, poza tym nie wierze w takie pierdoly. sam wiem o sobie wszystko i zaden test mnie nie olsni, wiem tez wszystko o ludziach, ktorych znam i oni wiedza wszystko o mnie.
W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawa 8). Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz :wink:.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:47

piwus pisze:
smitu pisze:hmmm czy zmienilem image ... raczej nie po prostu przestalem byc grzeczny, wczesniej chialem byc modem, grzecznym chlopcem, a anarchia w pewnym sensie tez dobra rzecz :twisted: :roll: :wink:
Ale nie w Twoim wykonaniu :twisted:.
zawdi pisze:wyszlo mi jakies totalne badziewie, ktore nie ma ze mna dokladnie nic wspolnego. powiem wiecej. przeczytalem te wsztystkie opisy i zaden nie pasuje. niektore troche w tym wzgledzie, inne w innym. zaden opis nie zasluguje nawet na czesciowa akceptacje z mojej strony. lipny ten test ogolnie. pytania sa zle ulozone, zachowal bym diametralnie roznie w roznych okolicznosciach, ktore w pytaniach nie byly uwzglednione. jest chyba roznica czy wybieram na maxa A czy B? lipa, poza tym nie wierze w takie pierdoly. sam wiem o sobie wszystko i zaden test mnie nie olsni, wiem tez wszystko o ludziach, ktorych znam i oni wiedza wszystko o mnie.
W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawa 8). Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz :wink:.
no tak ale moze bys zajal sie off topiciem :? :roll:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 kwie 2005, 22:52

smitu pisze: panowie wielmozni modzi moze cos z tym zrobicie :twisted: :twisted: :twisted: laskawie !
To ma być rozkaz? Z tego co pamiętam to masz jakieś inne forum gdzie możesz sobie do woli rozkazywać...Może czas skoczyć tam?

To temat pod nazwą "Legendy Forum". Wieć tworzymy legendę!! Najbardziej rozmyty temat w historii forum.... :lol: :twisted: Coś nie pasuje? To się buntuj dalej.... :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 22:54

Nawet mój zapał nie jest w stanie tego ogarnąć. Poza tym nie widze problemu, aby nowe legendy forum wpisywały się na temat swoich charakterów. Poza tym nie przepadam za tematami wyliczankowymi, typu "Kumple i Wrogowie na forum", wiec mi to lotto. Myslałem tez, ze zakladajac ten topic liczyleś na podobny freestayle, co w przypadku "Smitowe Imperium Kontratakuje".

Poza tym to ironia chyba. Moderator anarchista rozwala Ci temat :twisted:.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 kwie 2005, 22:54

Pisakk pisze:
smitu pisze: panowie wielmozni modzi moze cos z tym zrobicie :twisted: :twisted: :twisted: laskawie !
To ma być rozkaz? Z tego co pamiętam to masz jakieś inne forum gdzie możesz sobie do woli rozkazywać...Może czas skoczyć tam?

To temat pod nazwą "Legendy Forum". Wieć tworzymy legendę!! Najbardziej rozmyty temat w historii forum.... :lol: :twisted: Coś nie pasuje? To się buntuj dalej.... :lol:
Stary wrzuc na looz bo sie zapowietrzysz za ta klawiatura,kolega tylko chce zebys zajal sie tym co do Ciebie nalezy a Ty sie rzucasz jakby kazal Ci zrobic nie wiadomo co,moderator jest chyba od pilnowania porzadku nie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”