Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 22:23
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 kwie 2005, 22:24
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 22:28
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:29
piotrek256 pisze:A moim zdanie Smitu próbuje tutaj zrobić z siebie wielkiego macho po tym jak na jednym z forum zwyzywali go od pedałów
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 22:31
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 28 kwie 2005, 22:36
No to witaj w klubie... Nie wiem czemu mi komik wyszło... aż taki śmieszny jestem?? Może i jestem ale tylko tak prywatnie na żywca czasem coś głupiego powiem coś zrobie, w ogóle większość moich kumpli to takie buroki ze hoho... zebyście widzieli jak się nabijamy z niektórych ludzibobi pisze:hehe - jestem "Komikiem"
Siódemka ze skrzydłem sześć: 7w6 - "Komik"
Zdrowa siódemka ze skrzydłem sześć jest odpowiedzialna, ufna, sympatyczna, zabawna. Jest generalnie bardziej ukierunkowana na bliskie związki, a także chce być akceptowana przez innych. Może być ustabilizowana, bardziej chętna utrzymywania związku. Skrzydło sześć wnosi lepsze wyczucie długoplanowych działań. Zazwyczaj bardzo zabawna i lubiąca się dobrze pośmiać - zadziwiająco duża ilość komików to 7w6. Bardziej otwarcie wrażliwa, miła i czuła. Niektóre siódemki z tym skrzydłem, mają problem z okazywaniem złości nawet gdy jest ona usprawiedliwiona. Może unikać lub chytrze obchodzić wszelkie autorytety ale wciąż jest ich świadoma, tak jak ma to miejsce u szóstki.
Gdy 7w6 jest w stresie, może mieć zachowanie bardziej zbliżone do szóstki. Okazuje wrażliwość na różne rzeczy i poczucie własnej niepewności. Jej uczucia mogą być czasami bardzo zranione. Wrażliwa zwłaszcza na konfrontacje z innymi. Rozwija w sobie uzależnienie i przywiązanie do innych. Boi się osamotnienia, jest podejrzliwa i płochliwa. Może bardzo łatwo odczuwać winę z jakiegoś powodu. Może zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje. Czasami bez oporów porzuca i zdradza innych, jak najdalej od nich uciekając. Może być lekkomyślna, niestała, niszcząca samą siebie.
Gdy siódemka ma antyfobiczne skrzydło 6, jej idealizm może motywować szczerą potrzebę reform własnej osoby. Może pracować ciężko dla jakiejś sprawy. Jest przeciwna autorytetom, pasywna lub agresywna w zależności od sytuacji. Czasami nie lubi gdy jej się mówi co ma robić. Łatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.
Słynne siódemki ze skrzydłem sześć: Mel Brooks, Jim Carrey, Robin Williams, Elton John, Liza Minnelli, Eddie Murphy, Brad Pitt, Chevy Chase, Steven Spielberg.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 kwie 2005, 22:36
poprostu po swojim wielkim powrocie zmieniłes imagesmitu pisze:piotrek256 pisze:A moim zdanie Smitu próbuje tutaj zrobić z siebie wielkiego macho po tym jak na jednym z forum zwyzywali go od pedałów
hmm mowisz o pilka cos tam plno patrz wyzwali mnie qrcze niesamowite
dlatego tez dalem sobie na lekkie wstrzymanie na tamtym forum
dlaczego interpretacja dowolna
macho z siebie nie robie bo to co innego jak legenda, gwiazda itd![]()
![]()
![]()
poza tym tez cie kocham
ps. sam sobie zaprzeczasz mowiles ze nie masz nic do mnie czy cos w tym rodzaju, ze nie ma sporu a sam prowokujesz
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:40
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 22:42
Ja tez komikiem raczej nie jestem, chociaz posmiac i powyglupiac sie czasami lubiemetol pisze:No to witaj w klubie... Nie wiem czemu mi komik wyszło... aż taki śmieszny jestem?? Może i jestem ale tylko tak prywatnie na żywca czasem coś głupiego powiem coś zrobie, w ogóle większość moich kumpli to takie buroki ze hoho... zebyście widzieli jak się nabijamy z niektórych ludzibobi pisze:hehe - jestem "Komikiem"
Siódemka ze skrzydłem sześć: 7w6 - "Komik"
Zdrowa siódemka ze skrzydłem sześć jest odpowiedzialna, ufna, sympatyczna, zabawna. Jest generalnie bardziej ukierunkowana na bliskie związki, a także chce być akceptowana przez innych. Może być ustabilizowana, bardziej chętna utrzymywania związku. Skrzydło sześć wnosi lepsze wyczucie długoplanowych działań. Zazwyczaj bardzo zabawna i lubiąca się dobrze pośmiać - zadziwiająco duża ilość komików to 7w6. Bardziej otwarcie wrażliwa, miła i czuła. Niektóre siódemki z tym skrzydłem, mają problem z okazywaniem złości nawet gdy jest ona usprawiedliwiona. Może unikać lub chytrze obchodzić wszelkie autorytety ale wciąż jest ich świadoma, tak jak ma to miejsce u szóstki.
Gdy 7w6 jest w stresie, może mieć zachowanie bardziej zbliżone do szóstki. Okazuje wrażliwość na różne rzeczy i poczucie własnej niepewności. Jej uczucia mogą być czasami bardzo zranione. Wrażliwa zwłaszcza na konfrontacje z innymi. Rozwija w sobie uzależnienie i przywiązanie do innych. Boi się osamotnienia, jest podejrzliwa i płochliwa. Może bardzo łatwo odczuwać winę z jakiegoś powodu. Może zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje. Czasami bez oporów porzuca i zdradza innych, jak najdalej od nich uciekając. Może być lekkomyślna, niestała, niszcząca samą siebie.
Gdy siódemka ma antyfobiczne skrzydło 6, jej idealizm może motywować szczerą potrzebę reform własnej osoby. Może pracować ciężko dla jakiejś sprawy. Jest przeciwna autorytetom, pasywna lub agresywna w zależności od sytuacji. Czasami nie lubi gdy jej się mówi co ma robić. Łatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.
Słynne siódemki ze skrzydłem sześć: Mel Brooks, Jim Carrey, Robin Williams, Elton John, Liza Minnelli, Eddie Murphy, Brad Pitt, Chevy Chase, Steven Spielberg.Ale komikiem nigdy nie byłem i raczej nie będe
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:43
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 22:46
Ale nie w Twoim wykonaniusmitu pisze:hmmm czy zmienilem image ... raczej nie po prostu przestalem byc grzeczny, wczesniej chialem byc modem, grzecznym chlopcem, a anarchia w pewnym sensie tez dobra rzecz![]()
![]()
W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawazawdi pisze:wyszlo mi jakies totalne badziewie, ktore nie ma ze mna dokladnie nic wspolnego. powiem wiecej. przeczytalem te wsztystkie opisy i zaden nie pasuje. niektore troche w tym wzgledzie, inne w innym. zaden opis nie zasluguje nawet na czesciowa akceptacje z mojej strony. lipny ten test ogolnie. pytania sa zle ulozone, zachowal bym diametralnie roznie w roznych okolicznosciach, ktore w pytaniach nie byly uwzglednione. jest chyba roznica czy wybieram na maxa A czy B? lipa, poza tym nie wierze w takie pierdoly. sam wiem o sobie wszystko i zaden test mnie nie olsni, wiem tez wszystko o ludziach, ktorych znam i oni wiedza wszystko o mnie.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:47
no tak ale moze bys zajal sie off topiciempiwus pisze:Ale nie w Twoim wykonaniusmitu pisze:hmmm czy zmienilem image ... raczej nie po prostu przestalem byc grzeczny, wczesniej chialem byc modem, grzecznym chlopcem, a anarchia w pewnym sensie tez dobra rzecz![]()
![]()
.
W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawazawdi pisze:wyszlo mi jakies totalne badziewie, ktore nie ma ze mna dokladnie nic wspolnego. powiem wiecej. przeczytalem te wsztystkie opisy i zaden nie pasuje. niektore troche w tym wzgledzie, inne w innym. zaden opis nie zasluguje nawet na czesciowa akceptacje z mojej strony. lipny ten test ogolnie. pytania sa zle ulozone, zachowal bym diametralnie roznie w roznych okolicznosciach, ktore w pytaniach nie byly uwzglednione. jest chyba roznica czy wybieram na maxa A czy B? lipa, poza tym nie wierze w takie pierdoly. sam wiem o sobie wszystko i zaden test mnie nie olsni, wiem tez wszystko o ludziach, ktorych znam i oni wiedza wszystko o mnie.. Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz
.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 kwie 2005, 22:52
To ma być rozkaz? Z tego co pamiętam to masz jakieś inne forum gdzie możesz sobie do woli rozkazywać...Może czas skoczyć tam?smitu pisze: panowie wielmozni modzi moze cos z tym zrobicie![]()
![]()
laskawie !
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 22:54
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 kwie 2005, 22:54
Stary wrzuc na looz bo sie zapowietrzysz za ta klawiatura,kolega tylko chce zebys zajal sie tym co do Ciebie nalezy a Ty sie rzucasz jakby kazal Ci zrobic nie wiadomo co,moderator jest chyba od pilnowania porzadku nie?Pisakk pisze:To ma być rozkaz? Z tego co pamiętam to masz jakieś inne forum gdzie możesz sobie do woli rozkazywać...Może czas skoczyć tam?smitu pisze: panowie wielmozni modzi moze cos z tym zrobicie![]()
![]()
laskawie !
To temat pod nazwą "Legendy Forum". Wieć tworzymy legendę!! Najbardziej rozmyty temat w historii forum....![]()
Coś nie pasuje? To się buntuj dalej....
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio