UEFA Champions League Fantasy Football ... - Strona 118

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: UEFA Champions League Fantasy Football ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2011, 15:27

A Gomez ma pewne miejsce w składzie ? Bo widziałem, że ostatnio nieźle nastrzelał i się zastanawiam czy kupić Gomeza, czy Messiego :lol:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 wrz 2011, 15:35

Gomez ma najpewniejsze miejsce w składzie, bo Olic wypadł a za niego może grać tylko Petersen, a jego nikt na Lm w podstawowym składzie nie wystawi, a na pewno nie Juup.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2011, 15:39

ok, dzięki i mam pytanie do kibiców United. Kto na skrzydłach ? Czy Valencia jest gotowy do gry od pierwszych minut ? Czy Ferguson przed meczem z Chelsea planuje jakieś większe zmiany w składzie ?

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 wrz 2011, 15:40

Sturridge będzie grał w pierwszym składzie? I czy tylko ja nie mam w składzie żadnego zawodnika Realu i Barcelony? :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 wrz 2011, 15:41

Gomez to obecnie jeden z najlepszych napastnikow na swiecie moim zdaniem,wiec Juup bylby samobojca nie wystawiajac go w pierwszym skladzie.

Mario Golez - prowadz kapitanie ! :mrgreen:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 13 wrz 2011, 15:45

i ja dolaczylem !

druzyna PROCH PIONKI !

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 wrz 2011, 15:47

W sumie to dopiero teraz pomyślałem, że dzisiaj wtorek, więc spokojnie jak podadzą składy to można jeszcze będzie zrobić zmiany. Na razie w lidze Ferguson był mocno konsekwentny ze składem, co pozwala myśleć, że na LM zrobi zmiany :lol: Do Lizbony nie poleciał Rio. Co do Valencii to jest szansa, że zagra, a odpocznie Nani/Young albo nawet obaj. Choć na razie nawet nie wchodził z ławki. W obwodzie są przecież jeszcze Giggs i Park.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 wrz 2011, 15:48

Z United mam Smallinga i z tego co się orientuję to on pewnie zagra w pierwszym składzie. A co z Aleksem z Chelsea?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2011, 15:49

Diamen23 pisze:Sturridge będzie grał w pierwszym składzie?
na to liczę, nie dosyć, że śmiesznie tani, to w dużo lepszej formie niż taki Torres za 50 mln. Nie wiem jak to w Chelsea wygląda, czy Torres musi grać, bo tyle kosztował, jakby się kierowali tylko formą, to Torres nie ma czego szukać na boisku. Sturridge to w tej chwili ich najlepszy napastnik (imo) Drogba połamany, wiec nie zagra. W Kalou od początku nie wierzę, no i Anelka jeszcze jest. Ja Daniela mam w składzie, bo jak mówię - tani (5,5M) i dobry :P

Z Barcy mam Ceska i jeszcze przed chwilą miałem Messiego, ale zdecydowałem, że szkoda 14M na niego :lol: kupiłem Gomeza i jeszcze jednego cracka (dobrze napisałem ? :P) do pomocy. A miałem niedoszłego Kanoniera, Jadsona ....
Stawiam na silną pomoc, zobaczymy jak to będzie, bo zarówno United (mecz z Chelsea przed nimi, dużo ważniejszy niż ten z Benfiką) jak i Man City (Mancini to zapowiedział) mogą wymienić kilku graczy i ciężko trafić kto zagra.
Wydaje się, że Dzeko ma pewne miejsce, bo w lidze nie zagrał ani minuty, choć był na ławce, a o kontuzji nic nie mówili. Nie wiem jak Silva i Nasri, jeden z nich zagra, tylko traf tu który :lol:

Alex z Chelsea ma imo najmniejsze szanse na grę. Luiz, Terry, Ivanovic - wszyscy są przed nim i wszyscy zdrowi z tego co wiem.
W sumie to dopiero teraz pomyślałem, że dzisiaj wtorek, więc spokojnie jak podadzą składy to można jeszcze będzie zrobić zmiany. Na razie w lidze Ferguson był mocno konsekwentny ze składem, co pozwala myśleć, że na LM zrobi zmiany Do Lizbony nie poleciał Rio. Co do Valencii to jest szansa, że zagra, a odpocznie Nani/Young albo nawet obaj. Choć na razie nawet nie wchodził z ławki. W obwodzie są przecież jeszcze Giggs i Park.
no niby tak, ale United grają jutro i już nie zmienimy tych co mamy, jak się okaże, że nie grają. Ja musze wiedzieć dziś który zagra, bo na ławce mam kolesi po 4M z APOELU, Zanitu, czy Basel :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 wrz 2011, 15:52

fieldy pisze:Alex z Chelsea ma imo najmniejsze szanse na grę. Luiz, Terry, Ivanovic - wszyscy są przed nim i wszyscy zdrowi z tego co wiem.
To chyba nie ma sensu w ogóle go trzymać w zespole?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 wrz 2011, 15:54

raczej nie, bo nawet jak Ivanovic zagra na prawej za Bosingwe, to w środku pierwszymi obrońcami są Terry i Luiz. Jak zagra Bosingwa (bardziej prawdopodobne) to jeszcze na środek Serb wchodzi przed Alexa. Chyba, że by się okazało, że Bosingwa będzie odpoczywał przed United (grają w weekend), a Luiz nie bedzie w pełni sił, wtedy Ivanovic na prawej, a Alex z Terrym w środku.
Jest też opcja, że w ogóle AVB zrobi kilka zmian przed meczem z United, ale czy zrobi i jakie ? tego chyba nawet kibice Chelsea nie wiedzą....

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 wrz 2011, 23:44

jak tam u was z punktami? Ja mam póki co 55 a na ławce mam jeszcze Aguero, Nasriego, Abrahama (stoper Basel) i brmakarza Trabzonsporu, z którego raczej nie skorzytsam mimo że Wojtek aby 3 pkt złapał, nie grał u mnie jeszcze Ozil i Frey z Basel

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 wrz 2011, 23:49

Ciulowo. Przez to, że w tzw. międzyczasie kombinowałem sporo i na przykład wywaliłem Lucho i Luiza :roll: Do tego Koscielny po genialnym golu Perisica stracił 4 pkt. Messi jak zawsze zapunktował. Liczę mocno na jutro.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 wrz 2011, 23:52

Ja mam tylko 27 punktów, a sześciu z podstawowego składu grało dzisiaj. Tzn. zagrało pięciu, a Valbuena przesiedział mecz na ławie. :?

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 wrz 2011, 1:15

Ja mam 40 pkt, a jutro dojdą Nasri, Ranocchia, Bastos i De Gea. Zastanawia mnie tylko czemu Subotić dostał 4 pkt premii za czyste konto swojego zespołu, skoro Borussia gola straciła? :think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”