Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 15 wrz 2011, 23:59
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 wrz 2011, 0:02
No i gdzie ja coś takiego napisałem? Ten zaczął szydzić, ze to jakiś śmieszny klubik, ja podałęm kogo wyleminowali, a ten teraz prawi, że ja rzekomo robię z nich wielką ekipą. No ja pierdu. Tak jak pisałem nie dorastasz mi do pięt intelektualnie(nie to, żebym się uważał za Boga, bo ty nie dorastasz do pięt dziecku z 5 klasy, także żeby ktoś mnie nie posądził o narcyzm) i wybacz, ale nie zniżę się do tego poziomu.CO do klasy Dunczykow nie bede sie wypowiadac bo to argument tak zenujacy ze przebija wpisy Wilmora o lewej nodze.Zaiste ekipa Dzemby to wielka ekipa
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 wrz 2011, 0:05
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 wrz 2011, 0:10
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 16 wrz 2011, 0:16
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 16 wrz 2011, 0:19
To jest tak jak z Legią. Chodzi o pewne momenty w grze drużyn. Tu też od razu zaczęły się gestykulacje zamiast grać dalej. A z PSV zawodnik wszedł nakładką to nasz zamiast rozłożyć się na murawie i robić teatr, pewnie kartka dla rywala by była, to sobie but zasznurował i tyle.piwus pisze:Nie wiem czy można winić Pareikę przy bramkach, dodatkowo przy drugiej wydawał się być faulowany.
Widać teraz z czego może wybierać Smuda do kadry skoro czołowe z ligi zespoły mają b. słabe defensywy.piwus pisze:Zresztą jak może być inaczej w przypadku zespołu bez obrony.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 wrz 2011, 0:47
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 16 wrz 2011, 1:03
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 16 wrz 2011, 1:08
Bojkot? Gdyby był bojkot to by był strach blady. I to się tyczy i Lecha i Legii. Kibice sukcesu, którzy na Wisle robią frekwencje sie obrazili i bardzo dobrze. Za pajacami nikt nie będzie płakał... może poza zarządem, który chciałby mase konsumentów wchłaniających kiełbache.MENDEZ pisze:50 zł na najtańszy to żadna tragedia, poważnie. Przynajmniej niecałe 13 tys. to naprawdę beznadziejny wynik, lecz może jakiś bojkot albo co innego - wtedy można zrozumieć, aczkolwiek nic mi się o uszy nie obiło.
No a wyniki słabe, szczególnie Wisła się nie popisała ;] ale to może dobrze dla poziomu sportowego LEtaki mały żarcik
... albo i nie
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 16 wrz 2011, 1:19
Zacznijmy od tego, że w Wiśle w obronie nie ma żadnego Polakapetrdcm pisze:Widać teraz z czego może wybierać Smuda do kadry skoro czołowe z ligi zespoły mają b. słabe defensywy.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 16 wrz 2011, 1:29
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 wrz 2011, 1:43
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 wrz 2011, 2:24
Widziałem właśnie powtórkę i ona nie oddaje ducha tej sytuacji, że tak powiempetrdcm pisze:To jest tak jak z Legią. Chodzi o pewne momenty w grze drużyn. Tu też od razu zaczęły się gestykulacje zamiast grać dalej.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 16 wrz 2011, 3:41
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 wrz 2011, 3:51
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio