Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: petru » 16 wrz 2011, 2:24

petrdcm pisze:To jest tak jak z Legią. Chodzi o pewne momenty w grze drużyn. Tu też od razu zaczęły się gestykulacje zamiast grać dalej.
Widziałem właśnie powtórkę i ona nie oddaje ducha tej sytuacji, że tak powiem :). Odensiarz zablokował Pareikę przy wyjściu do piłki, w konsekwencji nie mógł jej wyłapać, co normalnie by nastąpiło, poszło podanie i padł gol. Bramka nie padła dlatego, że machał po tym rękami. Cofnąć się i bronić i tak już nie miał szans. Strzał był tylko formalnością po tym podaniu. Podaniu, które nie powinno mieć miejsca. Ale fakt, w tv to wyglądało niezbyt ładnie. A w akcji, po której padł pierwszy gol, był faul w środku pola? Tak wyglądało, nie wiem czy odniosłem dobre wrażenie.

To oczywiście detal, mecz się pechowo ułożył, ale Wisła sama się o to prosiła i jej się należało. Wisła przegrała zasłużenie. Ten post nie oznacza, że nie mogę się pogodzić z porażką czy jestem zaślepiony. Ten post dotyczy wyłącznie jednej sytuacji. Wszelki podobieństwa do osób i zdarzeń rzeczywistych są celowe.

Wróć do „Puchary Europejskie”