Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 16 wrz 2011, 22:11
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2011, 23:26
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 17 wrz 2011, 0:22
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 wrz 2011, 1:01
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 17 wrz 2011, 1:39
To samo pytanie mnie nurtuje, jeżeli to jest jego trzeci hattrick, a liga dopiero co się zaczęła to chyba coś znaczy. Tylko pytanie, na ile cwani okażą się włodarze Lecha i ile za niego wytargują.Boromir pisze:Boję się o defensywę ChrobregoI bez Rudnevsa tracimy dużo bramek
![]()
Koleś jest niesamowity, jestem ciekaw gdzie trafi, za ile i jak wysoko zajdzie, bo ma papiery co najmniej na grę w dobrym klubie w Holandii czy Francji.
Puzon93
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 wrz 2011, 10:03
Zwróć tylko uwagę, że Lech gra świetnie albo jak jest początek meczu i nie przegrywa, albo jak już wyjdzie na prowadzenie. Jak pierwszy traci, to się gubi. Wczoraj też była masa błedów w obronie, których po prostu Jaga nie wykorzystała.emdżej pisze:Jeśli na wysokim poziomie ustabilizują formę to mogę sporo wywalczyć w lidze.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 wrz 2011, 10:28
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 wrz 2011, 11:07
Zwróciłem na to uwagę. Do tego też odnosiły się słowa o stabilizacji. Z Bełchatowem przecież męczyli się prawie godzinę, potem Rudniew strzelił trzy gole w 11 minut i po zabawie, tak jak wczoraj. Z ŁKS-em to samo. Z początku przeważali łodzianie, ale nie udokumentowali tego bramką i potem sami stracili trzy jeszcze szybciej niż GKS, bo w 9 minut. Następny mecz może wyglądać zgoła inaczej, bo mają trudny wyjazd do Wrocławia i liczę na to, że punktów z niego nie przywiozą.fieldy pisze:Zwróć tylko uwagę, że Lech gra świetnie albo jak jest początek meczu i nie przegrywa, albo jak już wyjdzie na prowadzenie
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2011, 13:00
Taa, każdy potrafi ale Inzaghi jest tylko jeden i nikt się do niego nawet nie zbliżaNo_Name pisze:Strzelać bramki ze spalonych to ja bym potrafił
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 17 wrz 2011, 14:23
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 17 wrz 2011, 14:39
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 wrz 2011, 20:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 wrz 2011, 22:41
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 21 wrz 2011, 1:41
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 wrz 2011, 1:48
Czyli kibic Zagłębia nie ma prawa wyrazić swojego zdania odnośnie gry Wisły, ponieważ jego klub jest słaby?Obserwator pisze:Tak, a Zagłębie ma pojęcie jak grać czego dowodem jest ostatnie miejsce w 3 lidze(nazywanej dumnie drugą ligą) i droga wprost do okręgówki.
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio