Liverpool (zbiorczy) - Strona 346

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 wrz 2011, 18:19

Nie widziałem tej z 94 minuty. Wyłączyłem mecz chwilę wcześniej.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 wrz 2011, 20:50

Pewnie zobaczysz, Suarez mial pol pustej bramki po tym jak Begovicowi do piastkowania wpierdzielil sie Crouch. Dodam ze dobra zmiane dal Belami i bardzo podobal mi sie Downing.
Henderson zagral naprawde straszna partie....

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 wrz 2011, 12:25

Henderson ma straszne problemy z ustabilizowaniem formy. Po dwóch bardzo dobrych meczach (z Boltonem i Azerbejdżanem) przyszedł mecz bardzo słaby. Dużo strat, dużo niedokładnych podań, zero pożytku w ofensywie, idiotyczne wrzutki w pierwszej połowie (w drugiej, zapewne po uwagach Kenny'ego, już tego nie było) i na domiar złego zmarnowana setka.

No i Carragher... Drugi z rzędu mecz, w którym w idiotyczny sposób zawala bramkę. Skrtel i Coates zacierają ręce.

Carroll zrobił coś pożytecznego po wejściu na boisko?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 wrz 2011, 12:28

A co miał zrobić? :lol: Sam do siebie zacząłem się śmiać, gdy Carroll wchodził zbawić Liverpool.

Pastwić się nad nim po wczorajszym meczu nie ma co, czy to jego wina, że Henderson jest tak zajebistym finisherem, a Suarez nie potrafi trafić na pół-pustą bramkę? No nie. Nie robi nic pożytecznego od początku, to i przez ostatnie kilkanaście minut nie zrobi.

Stoke to miał być cholernie trudny mecz, ale to boli podwójnie, bo przegrać przez takie frajerstwo. [*]

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 wrz 2011, 12:30

Nie pastwię się nad Carrollem, nic z tych rzeczy. To było poważne pytanie. Pod koniec meczu byłem tak wkurwiony, że sporo mi umknęło.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 wrz 2011, 12:31

No to Ci mówię. Nic nie mógł, nic nie zrobił. Śmieszne jest to, że od momentu wejścia na boisko Carrolla nawet rzuty różne były rozgrywane krótko :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 wrz 2011, 15:30

Ponoć Johnson nie zagra przez kolejny miesiąc, także na prawej będziemy oglądać Skrtela lub Flanagana w najbliższym czasie. :maruda: Dobrą wiadomością jest z kolei coraz bliższy powrót do gry Gerrarda. Steven najprawdopodobniej usiądzie na ławce w spotkaniu z Tottenhamem.

Młodziki Liverpoolu przeciwko Molde:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 wrz 2011, 17:00

Ponoć Kenny Dalglish i Kevin Keen mogą zagrać w meczu z Tottenhamem, na co wskazują poniższe zdjęcia z treningu. :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W tygodniu Kenny powiedział, że Gerrard z Kogutami na pewno nie zagra. Być może Anglik wystąpi w środowym spotkaniu przeciwko Brighton. Na zdjęciach z treningu widać Kelly'ego, więc zakładam, że będzie mógł jutro wystąpić, co na pewno byłoby lepszym rozwiązaniem, niż wystawienie na prawej stronie Skrtela czy młodego Flaganana.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 wrz 2011, 13:34

LIVERPOOL: Reina - Skrtel, Carra, Agger, Enrique - Henderson, Lucas, Adam, Downing - Suarez, Carroll

Rezerwowi: Maxi, Spearing, Doni, Robinson, Bellamy, Kuyt, Coates

:lol:

Henderson, Carragher i Carroll. Szczerze mówiąc zaczynam się bać. :?

Za Hendersona powinien grać Bellamy - to raz. W sumie za Carry wstawić kogo nie ma, zagramy Robinsonem czy też nowym Coatesem? W związku z ostatnim meczem nawet obecność młodej nadziei angielskiej piłki mnie nie przeraża.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 wrz 2011, 14:21

Tottenham: Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Bale, Modric, Parker, Kranjcar; Adebayor, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Pavlyuchenko, van der Vaart.

dobrze wyglada sklad kogutowciekawe czy King zagra cale spotkanie :lol: ,juz zacieram raczki

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 wrz 2011, 14:58

Zgadujcie kto się połamał... :angry:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 wrz 2011, 15:13

Sergek pisze:Zgadujcie kto się połamał... :angry:
Nie King o dziwo :lol:

Zasłużone prowadzenie Tottenhamu. Bardzo mocno rozpoczęły Koguty i już Ade powinien trafić. Potem przepiękny gol Modrica. Liverpoolowi będzie bardzo ciężko w 10, bo na razie wygląda na to, że Spurs kontrolują mecz. Zobaczymy co Kenny wymyśli.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 wrz 2011, 15:23

Czuje ze Krol w tym wieku zawstydzilby 35 mln seka :lol:
Mecz na razie bez histori, spursi 2 klasy lepsi.Adam tylko pokazal to co zawsze pisalem, w defensywie jest slabiutki i spozniony.Na miejscu KD wpuscilbym Belamiego bo zawsze ten typ powalczy i jest genialny na kontre.

Komentator
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Komentator » 18 wrz 2011, 15:24

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie gra Kuyt? Jestem pewien, że dla Liverpoolu byłby bardziej przydatny od Hendersona który jest zupełnie niewidoczny...

Świetny mecz Tottenhamu, kompletnie zdominowali grę, drużyna Dalglisha jest bezradna, mam nadzieję, że gra w drugiej połowie będzie wyglądała podobnie. Na plus zdecydowanie King który świetnie wyłączył z gry Suareza.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 wrz 2011, 15:33

Mam takiego kaca, że prawdę mówiąc nawet nie mam siły, żeby się denerwować. Ciężko mi uwierzyć w cudowną metamorfozę Liverpoolu w drugiej połowie, także powoli zaczynam się godzić z porażką w to piękne niedzielne popołudnie. Zastanawiam się tylko, czy ktoś jeszcze wyleci z boiska.

Za co Suarez dostał żółtą?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”