Ekstraklasa w sezonie 2011/2012 - Strona 26

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Zablokowany

Kto zdobędzie Mistrzostwo Polski w sezonie 2011/2012?

Wisła Kraków
25
33%
Śląsk Wrocław
8
11%
Legia Warszawa
15
20%
Jagiellonia Białystok
1
1%
Lech Poznań
15
20%
Górnik Zabrze
2
3%
Polonia Warszawa
3
4%
Lechia Gdańsk
0
Brak głosów
Widzew Łódź
4
5%
GKS Bełchatów
3
4%
Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 21 wrz 2011, 2:03

piotrcies pisze:
Obserwator pisze:Tak, a Zagłębie ma pojęcie jak grać czego dowodem jest ostatnie miejsce w 3 lidze(nazywanej dumnie drugą ligą) i droga wprost do okręgówki.
Czyli kibic Zagłębia nie ma prawa wyrazić swojego zdania odnośnie gry Wisły, ponieważ jego klub jest słaby?
Oczywiścię, że ma prawo, a ja mam prawo nawiązać do gry jego klubu.ALe-Jakbyś uważnie przeczytał, to zauważyłbyś, że ja mówię o zespole GKS BEŁCHATÓW.
No na tym forum panuje już jakaś obsesja WISŁY. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 wrz 2011, 9:34

Obserwator pisze:Tak, a Zagłębie ma pojęcie jak grać czego dowodem jest ostatnie miejsce w 3 lidze(nazywanej dumnie drugą ligą) i droga wprost do okręgówki.
Czy piłkarze Zagłębia mają pojęcie jak grać? Ja mam wrażenie, że nawet nie mają pojęcia po co są na boisku. :lol:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 wrz 2011, 12:47

emdżej pisze:Zmienili trenera i piłkarze wyraźnie nie mają pojęcia jak grać.
Obserwator pisze:Bełachtów gra obecnie poniżej swoich możliwości, bo de facto nie ma trenera
Czy to nie jest to samo?

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 21 wrz 2011, 17:43

Boromir pisze:
emdżej pisze:Zmienili trenera i piłkarze wyraźnie nie mają pojęcia jak grać.
Obserwator pisze:Bełachtów gra obecnie poniżej swoich możliwości, bo de facto nie ma trenera
Czy to nie jest to samo?
Nie. Piłkarze Bełćhatowa mają pojęcie jak grać ale grają poniżej swoich możliowości bo nie mają trenera. Nie mają kogoś kto ustawiłby trening na profesjonalnym poziomie, stąd taki regres. Bo kto to jest Kiereś? Bełchatów stać na średniego trenera z zagranicy-taki Niemiec z białą lwią grzywą jest wolny.

Co do Korony-na razie jedzie ją jakiś Gryf, a dodatkow Vuko po sezonie ma odejść z Kielc. Same złe wiadomości dla Kielczan. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 wrz 2011, 17:57

Obserwator pisze:Piłkarze Bełćhatowa mają pojęcie jak grać ale grają poniżej swoich możliowości bo nie mają trenera
Napisałeś po raz trzeci to samo :lol:

Czytaj uważnie to co napisał emdżej: piłkarze nie mają pojęcia jak grać, bo zmienił się trener i tenże trener nie przekazuje swoich pomysłów. Identycznie myśli jak Ty.

Sytuacja jak w Interze, tam też są zawodnicy na poziomie, którzy przy Gasperinim głupieli.

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 21 wrz 2011, 18:02

Ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisałem to, by Ci wyjaśnić, ale jak dalej nie widzisz różnicy to twój problem, zresztą nie chcę mi się ciagnąć tego tematu.
Najwązniejsze, że nasze opolskie druzyny idą jak burza przez Puchar Polski-Zdzieszowice pojechały Jagę, a Kluczbork Zagłebie Lubin. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 wrz 2011, 18:19

Obserwator

Kto będzie płacił pensję temu zagranicznemu trenerowi - Kosowski wraz ze Żewłakowem? :lol: Przecież przed rozpoczęciem sezonu pisało się o trudnej sytuacji finansowej więc nic dziwnego że zarząd postawił na Kieresia a to że zawodnicy mają zbyt duże mniemanie o sobie i nie mogą zaakceptować trenera cóż w naszej lidze najlepiej jest zmieniać trenerów ;] Jak dla mnie Bełchatów będzie próbował się meczyć do końca rundy a już może maszyna zaskoczy ugrają jakieś 13-15 pkt by wiosną nadrobić...Na dzień dzisiejszy spada kandydatami są jako pierwsi jest Podbeskidzie,Cracovia i ŁKS w takiej kolejności bo ŁKS z Probierzem może teraz coś nadrobić...Mnie cieszy dobra postawa Górnika lecz martwi mnie skuteczność w zdobywaniu punktów bo Górnik powinnien mieć przynajmniej o te 3-4 oczka więcej a niestety Nawałka zbyt bardzo skupia się na tym pressingu że zespół gra do 60 min :/

Tak mi się przypomniało co się dzieje z gwiazdą W.Łobodzińskim :roll: Znalazł wogóle jakiś klub :lol: Nie pytam w kontekście Górnika ogólnie przypomniał mi się jego talent i umięjetności :D

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 wrz 2011, 18:25

Łobodziński przed sezonem trenował z drużyną Miedzi Legnica. Jednak nie zatrudnili go i potem słuch o nim zaginął.

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 21 wrz 2011, 18:27

ddemon pisze:Obserwator

Kto będzie płacił pensję temu zagranicznemu trenerowi - Kosowski wraz ze Żewłakowem? :lol: Przecież przed rozpoczęciem sezonu pisało się o trudnej sytuacji finansowej więc nic dziwnego że zarząd postawił na Kieresia a to że zawodnicy mają zbyt duże mniemanie o sobie i nie mogą zaakceptować trenera cóż w naszej lidze najlepiej jest zmieniać trenerów ;] Jak dla mnie Bełchatów będzie próbował się meczyć do końca rundy a już może maszyna zaskoczy ugrają jakieś 13-15 pkt by wiosną nadrobić...Na dzień dzisiejszy spada kandydatami są jako pierwsi jest Podbeskidzie,Cracovia i ŁKS w takiej kolejności bo ŁKS z Probierzem może teraz coś nadrobić...Mnie cieszy dobra postawa Górnika lecz martwi mnie skuteczność w zdobywaniu punktów bo Górnik powinnien mieć przynajmniej o te 3-4 oczka więcej a niestety Nawałka zbyt bardzo skupia się na tym pressingu że zespół gra do 60 min :/

Tak mi się przypomniało co się dzieje z gwiazdą W.Łobodzińskim :roll: Znalazł wogóle jakiś klub :lol: Nie pytam w kontekście Górnika ogólnie przypomniał mi się jego talent i umięjetności :D
My będziemy płacić pensję trenerowi Bełchatowa tak jak opłacamy pensję trenera Zagłębia Lubin. Bo i PGE jak i KGHM to spółki skarbu państwa, więc , chociaż nie cierpię Zagłębia LUbin, też opłacam Urbana.
No niestety tak wygląda sposnoring w polskiej piłce.

PGE ma kłopoty? Nie żartuj sobie. PGE GKS BEŁCAHTÓW to obecnie jedna z najboagatszych drużyn w Polsce, a gdyby PGE jeszcze bardziej skoncentrowało się na piłce to już w oógle Bełchatów nie miałby konkurencji w Polsce http://www.pgesa.pl/pl/PGE/CentrumPraso ... olsce.aspx.

Łks się utrzyma, Cracovia się też utrzyma, co do Górnika nie byłbym taki pewien. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 wrz 2011, 18:32

emdżej pisze:Łobodziński przed sezonem trenował z drużyną Miedzi Legnica. Jednak nie zatrudnili go i potem słuch o nim zaginął.
Może miał tam z Baniakiem mecze sprzedawać. Na tym się akurat obaj znają.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 wrz 2011, 18:40

Obserwator pisze:
PGE ma kłopoty? Nie żartuj sobie. PGE GKS BEŁCAHTÓW to obecnie jedna z najboagatszych drużyn w Polsce, a gdyby PGE jeszcze bardziej skoncentrowało się na piłce to już w oógle Bełchatów nie miałby konkurencji w Polsce http://www.pgesa.pl/pl/PGE/CentrumPraso ... olsce.aspx.

Łks się utrzyma, Cracovia się też utrzyma, co do Górnika nie byłbym taki pewien. Pozdrawiam.
Przecież pisało się o odejściu Nowaka oraz innych kluczowych zawodników bo PGE już nie miało sponsorować Bełchatów a transfer Kosowskiego został przepracowany na ostatnią chwile - jak Ty obserwujesz? :P

Skoro nie jesteś taki pewien a tak śledzisz naszą ligę to jestem spokojny o przyszłość klubu z Zabrza :lol:

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 21 wrz 2011, 18:48

ddemon pisze:
Obserwator pisze:

Przecież pisało się o odejściu Nowaka oraz innych kluczowych zawodników bo PGE już nie miało sponsorować Bełchatów a transfer Kosowskiego został przepracowany na ostatnią chwile - jak Ty obserwujesz? :P

Skoro nie jesteś taki pewien a tak śledzisz naszą ligę to jestem spokojny o przyszłość klubu z Zabrza :lol:
Już nie miało ale nadal sponsoruje....Nie widzisz róznicy. PGE GKS Becłhatów jest obecnie jednym z najbogatszych polskich klubów.
Ktoś kiedyś napisał, że FC Barcelona ma być rozwiązana, wierzysz we wszystko co ktoś napisał?

Nie bądź taki spokojny, zobaczysz, że jak poprzednim sezonie Cracovia w ostatniej chwili ucieknie spod topora; ŁKS sie utrzyma; Podbeskidzie się utrzyma; kto spadnie Zagłębie Lubin i Górnik Zabrze. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 wrz 2011, 19:10

Obserwator pisze: Cracovia w ostatniej chwili ucieknie spod topora; ŁKS sie utrzyma; Podbeskidzie się utrzyma; kto spadnie Zagłębie Lubin i Górnik Zabrze.
Nie psuj nam całej zabawy i nie ujawniaj medalistów.

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 22 wrz 2011, 0:51

Urban już jest na wylocie. Z takim składem, który nie jest może rewelacyjny ale gwarantuje pewne miejsce w srodku tabeli, zajmować przedostatnie miejsce w tabeli to duża sztuka. Pozdrawiam.

mikes
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikes » 23 wrz 2011, 23:55

Szkoda by go było, bo fajny trener - sympatyczny i często daje pograć młodym.
Ale możliwe, że w naszych realiach się nie sprawdza, w Hiszpanii było co innego.

Zablokowany

Wróć do „Polska”