Wrogowie i kumple na forum - Strona 24

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 26 kwie 2005, 19:43

mathiasek12 pisze:
kama_reda pisze:
w00jtas pisze:i jeszcze jedno mathiasek12 zauwaz ze wiekszosc wypowiedzi w temacie fani bundesligi sa natepujace "ja lubie bardzo bundeslige ale bardziej lubie lige angileska wloska i hiszpanska" prawdziwy przyklad prawdziwego fana bundesligi to "rebuzz" za co bardzo go lubie i szanuje

RoRo piszemy mniej bo prawdziwych fanow bundesligi jest bardzo malo szkoda :cry: i zadziej sa odp na nasze spotrzezenia mysli pytania itd.
Zeby nie było, moją ulubioną ligą jest: BUNDESLIGA i zadna inna sie nie liczy !

P.S.
Mathiasek ty jestes kibicem Bundesligi ? :roll:
no a dokladnie bayeru leverkusen ale wogole lubie cala bundesliga jako lige
W takich monentach mam ochote wszystkich usciskac. U mnie w bloku ludzie sie ciagle pluja po meczach ktora druzyna jest lepsza, a ja tu widze kibica BvB, Werderu i FCB razem...ech dolanczam sie :D . Wszyscy kibice Bundesligi laczmy sie...PS. Mathiasek tym razem sie z toba zgodze Bayer Leverkusen the best i z reszta wszystkie druzyny Bundesligi sa da best...oprucz Sh**ke :evil: .

Ostrzegałem post wyżej - 1 WP za OT // Mazurek

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 26 kwie 2005, 19:54

o ile sie nie myle do w tym temacie jeszcze sie nie wypowiadalem, a wiec zrobie to w swoim postcie nr 500, ze wszystkich na forum najbardziej lubie zawdiego i Nigazza (poza ulubionym klubem laczy nas tez chyba ulubiony pilkarz- Kluivert :wink: ), lubie tez RoRo, z kolesiem mozna pogadac i ma spora wiedze na temat pilki jak na swoj wiek;
z nielubianych to chyba jak wiekszosc wymienie Nowaczka(hmm ostatnio Celtic i Bayern :lol: - z niecierpliwoscia czekam az polubisz Barce :lol: :lol: ), jest jeszcze jeden koles za ktorym nie przepadam z racji jego wypowiedzi, ale nicka nie bede podawal(mam nadzieje ze sie zmieni :wink: )

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 kwie 2005, 20:24

Dzieki za pochlebne opinie Qczak :D:D:D

Ja juz pisalem chyba 30 postow eczesniej ze lubie z toba rozmawiac i wogole wiec napsze to jeszcze raz :P Qczak rules :P;P:P

Lubie pisac wogole z wieloma ludzmi. Fani Interu, CMA, FMa, Barcy (w tym Qczak) i wielu wielu innych.

Jednym slowem to forum po prostu wymiata :P:P:P

POZDRO

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 kwie 2005, 21:48

Ja lubię czytać posty Anki, co przekłada sie w jakimś stopniu na sympatię :wink: NIE chce mi się wierzyć , że to dane które podała śa prawdziwe :twisted: A wrogami są wszyscy Ci którzy sympatyzują z Chelsea :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 29 kwie 2005, 22:44

Choc nie jestem na tym forum bardzo długo i nie mam duzo postów, nie jestem aktywny ale niektorych ludzi lubie tutaj
- Moderatorów- za to że są konsekfentni w swoich działaniach i nie uginaja sie pod presja userów
Wróg
- jeden kibic Bayernu- za to,ze nabluzgał na mnie w komentarzach i bodajże dostał 4wp. Nie podam narazie mu ręki
Neutralny
-metol- Ach z tym papierem toaletowym sie mi naraziłeś i obraziłeś mój klub A tak poza tym
Dobra rada dla metola
Najpierw pomysl ,a potem pisz bedzie mniej nieporozumien
:) :) :) :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 kwie 2005, 22:49

Couter25 pisze:Choc nie jestem na tym forum bardzo długo i nie mam duzo postów, nie jestem aktywny ale niektorych ludzi lubie tutaj
- Moderatorów- za to że są konsekfentni w swoich działaniach i nie uginaja sie pod presja userów
Wróg
- jeden kibic Bayernu- za to,ze nabluzgał na mnie w komentarzach i bodajże dostał 4wp. Nie podam narazie mu ręki
Neutralny
-metol- Ach z tym papierem toaletowym sie mi naraziłeś i obraziłeś mój klub A tak poza tym
Dobra rada dla metola

za co niby ?? jacy oni sa ?? gdzie ty widzisz konsekwencje ?? jakie uginanie sie pod presja ?!?!?! od tego oni sa !! forum rzadza uzytkownicy a modzi sa po to by im sluzyc :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 kwie 2005, 23:25

smitu pisze:
Couter25 pisze:Choc nie jestem na tym forum bardzo długo i nie mam duzo postów, nie jestem aktywny ale niektorych ludzi lubie tutaj
Wróg
Neutralny
Dobra rada dla metola

za co niby ?? jacy oni sa ?? gdzie ty widzisz konsekwencje ?? jakie uginanie sie pod presja ?!?!?! od tego oni sa !! forum rzadza uzytkownicy a modzi sa po to by im sluzyc :twisted: :twisted:
No no chciałoby się być moderatorem co? Hmm dlaczego jak byłeś zbanowany to nie rozkazałeś nam się odbanować skoro ci służymy? nie zauważyłem żeby któryś użytkownik, albo nawet moderator rządził tym forum więc nie pisz głupot

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 kwie 2005, 23:50

Tomusmc pisze:
smitu pisze: za co niby ?? jacy oni sa ?? gdzie ty widzisz konsekwencje ?? jakie uginanie sie pod presja ?!?!?! od tego oni sa !! forum rzadza uzytkownicy a modzi sa po to by im sluzyc :twisted: :twisted:
No no chciałoby się być moderatorem co? Hmm dlaczego jak byłeś zbanowany to nie rozkazałeś nam się odbanować skoro ci służymy? nie zauważyłem żeby któryś użytkownik, albo nawet moderator rządził tym forum więc nie pisz głupot
Nie psuj Tomus chłopakowi tej wspaniałej wizji bo jeszcze się załamie. Niech żyje w świecie fantazji i iluzji...Wszak kiedy dzieciom to zabiorą to co im zostanie? :lol:

Pierwsze słyszę, żeby ktoś rządził forum ale spoko...Niedługo pojawią się głosy, że forum opanowali masoni, będący na usługach związku zawodowego hydraulików polskich :shock: To ci dopiero będą rządy twardej ręki - jeszcze zatęsknicie za obecnym układem :lol: .
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2005, 23:53 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 kwie 2005, 23:51

tomus - a czy ty uprawiasz czytanie ze zrozumieniem ?? hehe :twisted: :twisted: :twisted:

Pisakk pisze:Nie psuj Tomus chłopakowi tej wspaniałej wizji bo jeszcze się załamie. Niech żyje w świecie fantazji i iluzji...Wszak kiedy dzieciom to zabiorą to co im zostanie? :lol: :shock:
a co on niby psuje ? co dzieciom zabiora ? jakim dzieciom ? myslisz ze jestes rok starszy i masz moda to swiecisz :?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 0:05

Twoje dojrzałe zachowanie każe domniemywać, że jesteś rówieśnikiem Nowaczka. Wgieło mnie po prostu kiedy dowiedziałem się, że jest inaczej :shock:.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 0:19

piwus pisze:Twoje dojrzałe zachowanie każe domniemywać, że jesteś rówieśnikiem Nowaczka. Wgieło mnie po prostu kiedy dowiedziałem się, że jest inaczej :shock:.

hmmm a co tak mocno nie dojrzalego bylo w moich wypowiedziach drogi panie ? domyslam sie ze nie darzycie mnie sympatia ale chyba troche niektorzy jestescie przeczuleni na swoim pkt, gdy wam wytknie sie blad nie widzicie tego tylko korzystajac z tego ze jestescie wyzej postawieni atakujecie mnie, ehhh coz nic z tym nie zrobie :?

moje prowokacje mialy wam dac do myslenia jednak widze ze to na marne :? lepiej powiedziec ze jeste nienormalny, niedojrzaly niz troche przez mgle nienawisci przejrzec i podyskutowac :roll: :twisted:

ps. piwus eternals to nie jest klub ... :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 0:48

smitu pisze:moje prowokacje mialy wam dac do myslenia jednak widze ze to na marne :? lepiej powiedziec ze jeste nienormalny, niedojrzaly niz troche przez mgle nienawisci przejrzec i podyskutowac :roll: :twisted:

ps. piwus eternals to nie jest klub ... :twisted:
Tu nie chodzi o marne twoje prowokacje... Już wcześniej dowiedziałem się, że trochę za stary jesteś na poziom jaki prezentują twoje wypowiedzi (oczywiście to moje prywatne zdanie). I tak przy okazji, co miały nam dać do myślenia?
Słowo "nienormalny" po raz pierwszy zobaczyłem na tym forum w TWOIM wykonaniu, więc nie przesadzaj z tą rolą ucisnionej dziewicy :roll:. Szczególnie, że nazwał tak tylko raz cloner. A ty się czujesz urażony... Dobrze masz...

To nie jest elitarny klub? A jakbyś inaczej określił swoje forum na króre werbowałeś większość forumowiczów piłka.pl ?

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 30 kwie 2005, 10:20

Mazurek pisze:za każdy następny Off Topicowy post polecą WP
a więc czekam ...

edit bellus /

no i się doczekałeś. Potem jeszcze ktoś powie ze moderatorzy to nie słuchają tłumu...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 kwie 2005, 10:21

Wróg
Neutralny
Dobra rada dla metola
Hehe, za to że nabluzgałem na Twój ukochany klub jestem tylko neutralny?? Ja myślałem, że wszyscy fani MU mnie nienawidzą a tu tylko neutralny jestem? A już myślałem, że znajdę sobie pierwszego poważnego wroga na forum... Tzn może mam jakiś wrogów ale najwyżej takich ukrytych, którzy jeszcze się nie przyznali do nienawiści do mnie... :lol:
Aha, może nie wygląda, żę myśle zanim napisze coś ale jednak mimo wszystko to robie... :lol:
Ps:Mam nadzieje, że nie weźniesz tego posta na zbyt poważnie bo znów będzie tak że ja szukam zaczepki...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 kwie 2005, 10:58

olek j pisze:
Mazurek pisze:za każdy następny Off Topicowy post polecą WP
a więc czekam ...

edit bellus /

no i się doczekałeś. Potem jeszcze ktoś powie ze moderatorzy to nie słuchają tłumu...
Bellus - postapiłeś chamsko. On chciał dobrze i miał racje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”