Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 kwie 2005, 17:26
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 29 kwie 2005, 17:30
Zaczalem wlasnie przed chwila drugi sezon.serek408 pisze:Wazi ktory masz sezon? bo jak widze po skladzie to raczej zagrales sezon gora dwa
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 kwie 2005, 18:31
Kita Carsona masz albo za darmo albo musisz zaplacic cos okolo 200 tys Euro a jego wynagrodzenie jest rowne 2 tys funtow wiec chyba nie taki drogijackieboy pisze:A ten Kit Carson to on bardzo drogi jest ??? Nio i bierze duzo kasy ???
No bo wiesz u mnie W WIsełce ostatnio sie nie przelewa![]()
![]()
![]()
![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 kwie 2005, 19:32
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 kwie 2005, 19:36
Dajesz np na Kita Carsona -> Nowy kontrakt -> typ kontraktu -> asystent managera i tylePasztet pisze:ej a jak z kogoś można zrobic asystenta??
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 29 kwie 2005, 20:08
U mnie Kit Carson chciał 300 Euro tygodniowo więc mogłeś się pomylićRoRo pisze:Kita Carsona masz albo za darmo albo musisz zaplacic cos okolo 200 tys Euro a jego wynagrodzenie jest rowne 2 tys funtow wiec chyba nie taki drogiA jaka jakosc
Mam go jako asystenta ...
POZDRO
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 kwie 2005, 20:12
Ale u mnie po przedluzeniu kontsktu zarabia juz 8 tys funtow. Pazerny na kase ale peirwszy kontrakt ktory podpisze jest malo wartkrAwcU pisze:U mnie Kit Carson chciał 300 Euro tygodniowo więc mogłeś się pomylićRoRo pisze:Kita Carsona masz albo za darmo albo musisz zaplacic cos okolo 200 tys Euro a jego wynagrodzenie jest rowne 2 tys funtow wiec chyba nie taki drogiA jaka jakosc
Mam go jako asystenta ...
POZDRO![]()
Pozdro![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 kwie 2005, 22:31
aha no tak to wiem.... ale jak np. mam w klubie domyślnie 1 asystenta i chce nopwych i zatrudniam to co zrobić żeby przy nich było w nawiasie asystent?? bo tak to mam przy tym jednym tylkoRoRo pisze:Dajesz np na Kita Carsona -> Nowy kontrakt -> typ kontraktu -> asystent managera i tylePasztet pisze:ej a jak z kogoś można zrobic asystenta??
POWODZENIA
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 kwie 2005, 9:49
Jesli zrobisz tak jak powiedzial Roro to powinno wyjsc. Mozna miec dowolna ilosc asystentow wiec kazdy powinien miec w nawiasie? asystent. Zadna filozofiaPasztet pisze:aha no tak to wiem.... ale jak np. mam w klubie domyślnie 1 asystenta i chce nopwych i zatrudniam to co zrobić żeby przy nich było w nawiasie asystent?? bo tak to mam przy tym jednym tylkoRoRo pisze:Dajesz np na Kita Carsona -> Nowy kontrakt -> typ kontraktu -> asystent managera i tylePasztet pisze:ej a jak z kogoś można zrobic asystenta??
POWODZENIA
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 kwie 2005, 9:55
szkoda że tak sie nie dizeje ale dobra... filozofieserek408 pisze:Jesli zrobisz tak jak powiedzial Roro to powinno wyjsc. Mozna miec dowolna ilosc asystentow wiec kazdy powinien miec w nawiasie? asystent. Zadna filozofiaPasztet pisze:aha no tak to wiem.... ale jak np. mam w klubie domyślnie 1 asystenta i chce nopwych i zatrudniam to co zrobić żeby przy nich było w nawiasie asystent?? bo tak to mam przy tym jednym tylkoRoRo pisze:
Dajesz np na Kita Carsona -> Nowy kontrakt -> typ kontraktu -> asystent managera i tyle
POWODZENIA
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 kwie 2005, 10:05
Nie jestem zadnym fizolofem tylko chcialem ujac , ze jest to nietrudne. A zreszta to Ty jestes najwazniejszym ogniwem zespolu i jeden asystent powinien Ci starczycPasztet pisze:szkoda że tak sie nie dizeje ale dobra... filozofieserek408 pisze:Jesli zrobisz tak jak powiedzial Roro to powinno wyjsc. Mozna miec dowolna ilosc asystentow wiec kazdy powinien miec w nawiasie? asystent. Zadna filozofiaPasztet pisze: aha no tak to wiem.... ale jak np. mam w klubie domyślnie 1 asystenta i chce nopwych i zatrudniam to co zrobić żeby przy nich było w nawiasie asystent?? bo tak to mam przy tym jednym tylko
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 30 kwie 2005, 11:24
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 30 kwie 2005, 12:07
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 30 kwie 2005, 12:46
zioło
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 kwie 2005, 13:30
ja wybieram ligi ważniejsze w europie anglia, włochy, hiszpania, niemcy, holandia, portugalia, francja itp. oprócz tego argentyńską i brazylijskązioło pisze:Chciałem się zapytać czy wy zawsze wyeracie tylko jedną lige (tą w której chcecie grać) czy też do tego kilka innych????
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio