Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 wrz 2011, 11:24
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 wrz 2011, 11:54
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 30 wrz 2011, 15:25
Akurat w pierwszej połowie nie było za różowo, więc za dużo nie straciłeś. Również nie zgadzam się z Borkiem i Kowalczykiem, bo do 60 minuty Ljuboja się starał, ale on sam nic nie zrobi, ktoś musi mu wyjść i rozegrać z nim tą piłkę. Nie mogę doczekać się powrotu Hubnika, wtedy otwiera się możliwość grania 4-4-1-1 z cofniętym Danielem i Michałem na szpicy. Chyba, że działacze zafundują nam niespodziankę i sprowadzą w zimie klasowego wysokiego napastnika, który jednak będzie w stanie kopnąć piłkę w miarę prosto.BaSSu pisze:Widziałem tylko drugą połowę Legii, ale muszę powiedzieć że warto było szybciej wrócić do domu z pracy. Oczywiście zgadzam się, że komentatorzy dali ciała w każdym calu i ich krytyka była kompletnie bezpodstawna. Serbowie dali czadu i całościowo, gra Legii bardzo mi się podobała. Oczywiście straty w obronie mieli czasem niczym na podwórkowych boiskach, ale w ataku kleiło im się całkiem, całkiem. Może tylko niepotrzebnie Żyro, za każdym razem jak miał piłkę biegł z nią, jakby liczyło się tylko to, żeby dobiec z nią jak najdalej i troszkę słabiej spisał się Rybus. Wisły nie oglądałem, ale raczej ciężko było się po nich spodziewać czegoś lepszego.
Puzon93
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 wrz 2011, 15:46
Puzon93 pisze:Chyba, że działacze zafundują nam niespodziankę i sprowadzą w zimie klasowego wysokiego napastnika, który jednak będzie w stanie kopnąć piłkę w miarę prosto.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 30 wrz 2011, 16:00
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 30 wrz 2011, 22:33
jaca911

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 01 paź 2011, 17:09
Puzon93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 paź 2011, 22:51
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 20 paź 2011, 22:57
lech98

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 20 paź 2011, 23:08
Trochę to przeterminowane, ale wcześniej nie zwróciłem uwagi. Ktoś wyższy od Ljuboji? Chłop ma 189cm (http://www.90minut.pl/kariera.php?id=6722), a Ty chcesz mu szukać do pary wyższego napastnika? Jako przykład podajesz Hubnika (http://www.90minut.pl/kariera.php?id=6569), który jest niższy. Jednym słowem pisze, a nie masz nic do powiedzenia.Puzon93 pisze:Prawda jest taka, że Daneil jak będzie sam z przodu to nic nie zrobi, przydał by mu się partner, który byłby trochę wyższy, dobry technicznie, takim napastnikiem może być Hubnik, ale to człowiek kontuzja
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 20 paź 2011, 23:16
Maaskant.lech98 pisze:Arcyksiąże to kto to?
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 20 paź 2011, 23:19
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 21 paź 2011, 0:08
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 paź 2011, 10:57
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 21 paź 2011, 11:06
Czepiasz się, przecież mówił, że oglądał przelotem tą powtórkęemdżej pisze:Maaskant oczywiście broni Nuneza, ale czego można się spodziewać po człowieku, który twierdzi, że obejrzał powtórkę pierwszego gola z meczu z Jagą i mimo to nie widział faulu Jaliensa na bramkarzu.
NoName1989
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio