Podobno w ostatnim meczu z Bologną też mieliście takiego karnego. Od razu mówię, że tamtej sytuacji nie widziałem.Maciek (interista) pisze:Piata kolejka i trzeci przekrecony karny, coraz bardziej absurdalne i to waznym meczu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 paź 2011, 22:35
Podobno w ostatnim meczu z Bologną też mieliście takiego karnego. Od razu mówię, że tamtej sytuacji nie widziałem.Maciek (interista) pisze:Piata kolejka i trzeci przekrecony karny, coraz bardziej absurdalne i to waznym meczu
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 01 paź 2011, 22:35
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 paź 2011, 22:38
Licz się z tym, że kiedy jakieś 2 kluby walczą o mistrza to transakcja między klubami musi być x% droższa niż do innego klubu.Kaka_ACM pisze:dla mnie hamsik dalej nie jest wart wiecej jak trzydziesci milionow. i gowno mnie obchodzi, ze szejkersi zawyzaja ceny.
Rzuć na luzMaUser_FCI pisze:To zobacz, a potem pisz głupie posty.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 01 paź 2011, 22:39
Publicznie, zaś za kulisami wspiera.UEFA i FIFA walczą z korupcją
Legitymacje szkolną podrobiłeś czy starszy kolega kupuje ? pytam bo nie wierze, że masz więcej niż 15 lat - chyba, ze jesteś najbardziej zaniedbanym intelektualnie osobnikiem z jakim przyszło mi dyskutować i powinni ciebie zalać w formalinie, zaś studentom medycyny pokazywać mózg w aspekcie przekrojowym, a przynajmniej ubezwłasnowolnić i ustanowić opiekuna.Kibice Interu narzekający na sędziów to widok, który jest lepszy niż smak ulubionego piwa.
Skoro to czytadło ma taką wartość to nie powinieneś mieć problemów z wskazaniem osobników odpowiedzialnych za badania a także wykształcenie z zakresu socjologii (ew. statysyki itd.), tytułów naukowych oraz publikacji naukowych świadczących o doświadczeniu w przeprowadzaniu tego typu badań, metod (ilościowe a może jakościowe?) oraz przede wszystkim materiału empirycznego na podstawie, którego wywnioskowano, że przyczyną mistrzoswskiej passy nie była dobra kadra, mądre transfery, klasowy sztab szkoleniowy (Mourinho oraz liderujący w lidze angielskiej Mancini) czy też kiepscy rywale (czyt. Juventus po calciopoli oraz wyprzedający swoje gwiazdy Milan) a bratnia pomoc środowiska sędziowskie ! Czekam na te twoje "fakty".To, że ujawniał przyczyny passy mistrzowskiej Interu nie oznacza, że jest niewiele wart, choć nie jest to mój ulubiony włoski dziennik. Czytuję go, gdy mam okazję, tylko ze względu na wirtualne tabele.
Na spryskali a to oczyszczaInter też tam niedawno był.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2011, 22:40
Napisalem to bardziej w formie zartu,choc kto wie. Wielkiej przepasci miedzy Mediolanem a reszta ligi chyba nie ma co widac na zalaczonym obrazkuPóźniej znowu wystawią trochę rezerwowych jak na Chievo i dostaną po jajach. I "Napoli na Scudetto" pryśnie jak bańka mydlana.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 paź 2011, 22:40
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 01 paź 2011, 22:40
and1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 paź 2011, 22:41
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 paź 2011, 22:41
Oglądając dzisiajeszy mecz Interu i ten Milanu z neapolitańczykami to radzę się zastanowić jeszcze raz. Hamsik jest wart ok. 30 baniek to raz, a dwa to dzisiaj sędzia pomógł Napoli a w meczu z Milanem radzę zapoznać się z sytuacją kadrową drużyny z Mediolanu. Nie umniejszając zbytnio Napoli ale pewne racje trzeba zaznaczyć.cru pisze:Patrzac na obecny wynik meczu z Interem, czy tez wczesniejszy mecz z Milanem - tym zabawniejsze wydaja sie teraz oczekiwania kibicow Milanu z poczatku mercato, ktorzy byli przekonani ze Hamsik do nich trafi za 25-30mln
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 01 paź 2011, 22:42
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 paź 2011, 22:42
A co on w tych meczach pokazał? Obu zagrał słabo a z Interem nawet karnego nie strzelił. Oglądałeś w ogóle te dwa spotkania i inne w których gra Hamsik? Co nie zmienia faktu, że liczę na jego grę w Milanie w przyszłości niedalekiej. Nie wybrałeś sobie dobrego momentu na takie wywody.Patrzac na obecny wynik meczu z Interem, czy tez wczesniejszy mecz z Milanem - tym zabawniejsze wydaja sie teraz oczekiwania kibicow Milanu z poczatku mercato, ktorzy byli przekonani ze Hamsik do nich trafi za 25-30mln
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 paź 2011, 22:43
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 01 paź 2011, 22:45

and1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 paź 2011, 22:46
Tajemnica wyjaśnionaMarcinW pisze: Na spryskali a to oczyszcza
Faktycznie. Też mi się coś przypomniało.arek_ahig pisze:Nawiazujac do wielu wczesniejszych wypowiedzi pewnego kibica Interu, dobrze ze sedzia nie wypaczyl spotkania i Napoli zdobyło kolejne bramki.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 paź 2011, 22:48
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio