Co drugi głupi ma szczęściemaestro pisze:nadzieja matką głupich
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2011, 23:28
Co drugi głupi ma szczęściemaestro pisze:nadzieja matką głupich
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 paź 2011, 23:41
A czym tu się przejmować?Zadziwia mnie Mete, nawet z gównianej sytuacji wyciągnie jakiś ''pozytyw''.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 paź 2011, 0:20
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 paź 2011, 0:54
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 paź 2011, 8:24
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 paź 2011, 9:43
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 paź 2011, 10:09
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 paź 2011, 10:18
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 paź 2011, 10:28
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 paź 2011, 10:38
nie wiem o jakiejś klauzuli? Bo chyba nie uważasz, że jeden z najlepszych piłkarzy zeszłego sezonu na angielskich boiskach jest do kupienia za 10 mlnPoza tym akurat wyrwanie VdV z The Spurs to operacja rzędu 10-15 mln €
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 paź 2011, 11:13
Widze ze masz jakis problem.Rezus pisze:Ja nie wiem czy wtedy nie załapałeś o co chodziło z tymi wyjazdami czy specjalnie chcesz być zabawny, powtarzam chcesz.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gatto78 » 03 paź 2011, 11:20
gatto78
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 03 paź 2011, 19:45
Sfoltan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 03 paź 2011, 20:38
To może łaskawie dopiszesz co komicznego dostrzegasz w jego twórczości chlopacku ?chlopacek ty jestes tutaj komikiem.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 lut 2012, 13:21
JUVE (3-5-2)Amelia; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini; Seedorf; Ibrahimovic, El Shaarawy
Ławka: Roma, Bonera, Zambrotta, Antonini, Robinho, Inzaghi, Maxi Lopez
W Milanie ogromne braki (Abbiati, Nesta, Nocerino, Boateng, Flamini, Cassano i Pato). W JUVE Conte wystawia w zasadzie tylko 2 podstawowych graczy, Bonucciego, który je właśnie traci, oraz 8 zmienników. Caceres i Padoin zaliczą pierwsze minuty w JUVE, Giaccherini tym razem rzucony na prawą pomoc. Przychodził do JUVE jako lewy napastnik, a teraz ma gra na pozycji zajmowanej przez Lichtsteinera gdy JUVE gra w 3-5-2! Chłopak jest bardzo wszechstronny i wszędzie go pełno więc rozumiem, ale bynajmniej spokojny nie jestem. Ogólnie Conte sporo zaryzykuje jeśli wystawi aż tak rezerwowy skład na mecz z Milanem na San Siro. Jednak tych 5 podstawowych graczy Milan ma i jest gospodarzem.Storari; Caceres, Bonucci, Chiellini; Padoin, Marrone, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia; Del Piero, Borriello
Ławka: Manninger, Barzagli, Lichtsteiner, Elia, Marchisio, Vucinic, Quagliarella
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio