żenada do kwadratu, Kaczyński też nie błyszczał, bo to była pyskówka bardziej niż rozmowa, ale Lis totalnie zagubiony, a jak już wypalił, że nie jest doktorem, tylko redaktorem ....
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2011, 22:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 paź 2011, 22:51
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 paź 2011, 22:53
Też chciałem posłuchać co Jarosław ma do powiedzenia, ale pytania Lisa nie pomagały niestety. One miały na celu zniszczenie przeciwnika, a nie zaczerpnięcie wiedzy na dany temat.Naprawdę chciałem posłuchać co ma do powiedzenia, a nie obserwować jak nieudolnie raz za razem próbuje wbić szpilę w dziennikarza. Jak dla mnie średnio zabawne, dal Ciebie fajne. Ok, ale ja mogę oczekiwać czegoś innego.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 paź 2011, 22:54
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 paź 2011, 22:56
Lis niekiedy wydawał się lekko poddenerwowany, to fakt, ale dla mnie zachowanie Kaczynskiego, kandydata przecież na premiera tego kraju, człowieka, który mówi, że zasługujemy na więcej, było żenujące.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 paź 2011, 22:57
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 paź 2011, 22:58
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 paź 2011, 22:59
Odbije pileczke. Nie badz zenujacy.red85 pisze:Nie bądż żenujący. Nie jestem zwolennikiem Pisu, ani miłosniekiem talentu Lisa. Nie oglądam jego programów od lat, zresztą polityką się w ostatnim czasie praktycznie nie interesuje. Siadłem dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu i zobaczyłem rozmowe dziennikarza z człowiekiem, który za wszelką cenę chce wyprowadzić go z równowagi. Lis niekiedy wydawał się lekko poddenerwowany(tyle tylko, że mnie w ogóle nie interesuje jak wypada Lis), to fakt, ale dla mnie zachowanie Kaczynskiego, kandydata przecież na premiera tego kraju, człowieka, który mówi, że zasługujemy na więcej, było żenujące. Naprawdę chciałem posłuchać co ma do powiedzenia, a nie obserwować jak nieudolnie raz za razem próbuje wbić szpilę w dziennikarza. Jak dla mnie średnio zabawne, dal Ciebie fajne. Ok, ale ja mogę oczekiwać czegoś innego.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 paź 2011, 23:01
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 paź 2011, 23:40
Rezus

krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 paź 2011, 0:19
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 paź 2011, 0:55
A to czasem nie było odwrotnie? To nie była rozmowa człowieka z dziennikarzem, który za wszelką cenę chce go wyprowadzić z równowagi? Atak za atakiem, dziecinne pyskówki, prowokacje, straszenie kibolami, przed którymi uciekają matki z wózkami i coraz większa frustracja spowodowana własną nieudolnością? Zakończone wycieraniem sobie gęby bratem, coraz większymi nerwami i ignoranctwem objawiającym się infantylnymi błędami w kwestiach, na których miał polec Kaczyński? Czy czasem nie tak to wyglądało?red85 pisze:Siadłem dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu i zobaczyłem rozmowe dziennikarza z człowiekiem, który za wszelką cenę chce wyprowadzić go z równowagi. Lis niekiedy wydawał się lekko poddenerwowany(tyle tylko, że mnie w ogóle nie interesuje jak wypada Lis), to fakt, ale dla mnie zachowanie Kaczynskiego, kandydata przecież na premiera tego kraju, człowieka, który mówi, że zasługujemy na więcej, było żenujące.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 paź 2011, 2:48
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 paź 2011, 9:50
Kluchman
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio