Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 299

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
11%
Real 2016/2017/2018
3
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
33%
Bayern 2020
1
6%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
2
11%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
6%
Inny
3
17%
Awatar użytkownika
Pan_Eryk
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pan_Eryk » 07 paź 2011, 14:43

to on tak się zachwycał messim ‘nadczłowiekiem’? przyznam że mnie rozbawiło ale każdy komentator ma takie momenty. futbol to emocje w końcu i nie tylko kibicom się udzielają. cały urok komentarza w takich smaczkach. i tak enkowi przerastają tych z publicznej…

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 paź 2011, 21:07

O lol. Villareal prowadzi w Manchesterze :shock:

Zobaczymy na ile się utrzymają czy skończy się może 3-1, ale póki co jest miło.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 paź 2011, 21:22

Cris7 pisze:
Aker pisze:co za żenadę odstawia komentator w meczu Bayern-City, ewidentnie widać, że to fan Bawarczyków, strasznie wkurza mnie taka stronniczość wśród komentatorów, no ale jaki poziom komentatorów ma eNka to wiemy, mają konkurencję tylko wśród TVP, choć moim zdaniem TVP ze Szpakiem jest lepsze.

Edit. Teraz jaka radocha, że Bayern strzelił [']
To chyba był Sergiusz Ryczel, tak? Pamiętam dwumecz z United 2 sezony temu w LM i po prostu niewyobrażalną stronniczość tego komentatora. Rozumiem, że można sympatyzować z jakąś drużyną, ale albo się tego nie okazuje albo nie komentuje meczów tej drużyny, bo potem wychodzą takie kwiatki, że tego się słuchać nie da.
Tak to Sergiusz był.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 paź 2011, 21:27

Sergiusz Ryczel to zadeklarowany kibic Bayernu.

Bardziej irytujący w swojej stronniczości jest np Darek Szpakowski, którego nie moge słuchać jak komentuje Manut czy Barcę. Ale spoko.

Napoli zakończyło serię. A raczej Bayern sam ją zakończył. 1-1 po samobóju. Ale w BL licznik jeszcze leci :wink:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 paź 2011, 21:31

Ebi oglądasz Bayern? Jak sobie radzi? Jest jakaś szansa na to że to jednak Bawarczycy zakończą spotkanie zwycięsko?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 paź 2011, 21:32

:brawo: Marchena. Chociaż, On daje nadzieję, bo bałwany nie potrafią strzelić bramki.

Ogląda ktoś Man Utd :?: Jak grają :?:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2865

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 paź 2011, 21:34

Bayern jest lepszy w tym meczu więc można liczyć na ich zwycięstwo. Przy okazji nieuznanego faulu na Schweinsteigerze, z samego końca 1 połowy, zastanawiam się na co stoją ci dodatkowi pajace przy linii końcowej jak i tak z nich pożytku nie ma :?: :!:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 paź 2011, 21:35

Arwin pisze:Ebi oglądasz Bayern? Jak sobie radzi? Jest jakaś szansa na to że to jednak Bawarczycy zakończą spotkanie zwycięsko?
Owszem oglądam. Pierwsze pół godzinki spokojna gra Bayernu, potem troszkę zwolnili i wbili sobie samobója, co dodało skrzydeł Neapolitańczykom. W końcówce pognietli nawet Bawarczyków serią rożnych i jak widać Bayern pod presją wcale taki genialny nie jest (widać to było też w mecz z City przez pierwsze 20 minut, kiedy to Angole przeważali). Podejrzewam, że druga połowa będzie nieco inna i trzecia ekipa Niemiec :lol: może znów dominować (oni czasem tak mają). Szanse na zwycięstwo są takie same jak na przegraną. Żaden wynik mnie nie zdziwi, ale spokojnie mogą sobie poradzić.
Rezus pisze:Bayern jest lepszy w tym meczu więc można liczyć na ich zwycięstwo. Przy okazji nieuznanego faulu na Schweinsteigerze, z samego końca 1 połowy, zastanawiam się na co stoją ci dodatkowi pajace przy linii końcowej jak i tak z nich pożytku nie ma :?: :!:
Ja i tak nie zapomnę akcji bodaj z meczu LE Atletico - Liverpool (chyba), kiedy to metr obok dodatkowego sędziego, w polu karnym miał miejsce faul, a sędzia zupełnie z dupy odwrócił na chwilkę głowę i nic nie widział. Co tam wyrabiał ten gośc skoro płaca mu za patrzenie za piłką?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 paź 2011, 21:38

Mirek15 pisze::brawo: Marchena. Chociaż, On daje nadzieję, bo bałwany nie potrafią strzelić bramki.

Ogląda ktoś Man Utd :?: Jak grają :?:

Bardzo słabo. Oglądam od 20 minuty i nie wygląda to za ciekawie. Tak na porważnie jeszcze nie zagroziliśmy przeciwnikowi, są co prawda jakieś próby, ale bez stuprocentowych sytuacji. A Rumuni to wcale nie takie ogórki(albo to my się dostosowaliśmy do ich poziomu), bo w sumie mecz jest wyrównany. Mam nadzieję, że Diabły zepną się w drugiej połowie, bo sytuacja przestaje być zabawna :P

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 paź 2011, 21:38

Bayern w pierwszej połowie lepszy, ale Maggio rzucił się do ataku w swoim stylu i gdyby Dabstuber nie wbił piłki do siatki zrobiłby to Hamsik. Tak Napoli bez okazji (chyba że ktoś uważa tą rękę za karny :lol: ), wiec większe szanse na gola mają Bawarczycy

Edit: sędzia ma farta, że tym karnym nie wypaczył wyniku.

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 18 paź 2011, 21:53

Ebi pisze:
Arwin pisze:Ja i tak nie zapomnę akcji bodaj z meczu LE Atletico - Liverpool (chyba), kiedy to metr obok dodatkowego sędziego, w polu karnym miał miejsce faul, a sędzia zupełnie z dupy odwrócił na chwilkę głowę i nic nie widział. Co tam wyrabiał ten gośc skoro płaca mu za patrzenie za piłką?
Chodziło Ci chyba o ćwierćfinał LE Atletico - Valencia, gdzie w doliczonym wczasie w polu karnym któryś z obrońców dosłownie podarł koszulkę Zigiciowi na pół a sędzia główny stojący metr obok nic nie widział, podobnie jak ten kolejny stojący obok bramki. Gdyby nie ten nie podyktowany karny, Rojiblancos zapewne nie wygrali by wtedy LE.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 paź 2011, 21:55

Się uparli, żeby to Gomez te karne strzelał, a on wcale rewelacyjny w tym nie jest. Tylko w tym sezonie nie strzelił karniaka z Kaiserslautern (ale później dobił swój własny strzał), w sobotę z Herthą ledwo ledwo, Kraft spokojnie mógł wyciągnąc, a teraz klapa.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 paź 2011, 22:38

Jeeeeeeeeeeeeeeest. Aguero :!: Mecz siadł w 90. minucie :jupi: :jupi: :beer: Kiedy ostatni raz tego doświadzczyłem :?: Nie wiem, ale i tak się cieszę.

Mam nadzieję, że Milan niczego jutro nie spartoli :)

Jakby ktoś miał linka do bramki Aguero, to bardzo proszę, aby ktoś wrzucił.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 paź 2011, 0:05

w naszej grupie sa silne druzyny. w innej grupie pewnej waznej druzyny graja zespoly, ktore musialem sprawdzic w intenecie, zeby dowiedziec sie z jakiego kraju pochodza
niech uefa bedzie spokojna, nie wyczyscimy sie z kartek, bo nie mozemy. inne kluby moga, my nie
sa druzyny, ktore moga szybko wykonywac rzuty wolne i strzelaja w ten sposob gole. nam dzisiaj nie pozwolili i jeszcze pokazali zota kartke. nie rozumiem tego
Zgadnijcie kto to powiedział i po co(tego drugiego to ja nie wiem)

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 19 paź 2011, 0:11

Jestem świeżo po oglądaniu "Crackovii", więc pierwsza myśl - to musi być Mourinho :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”