A jak wybierasz tyle lig to nie zwalnia ci gry?Pasztet pisze: ja wybieram ligi ważniejsze w europie anglia, włochy, hiszpania, niemcy, holandia, portugalia, francja itp. oprócz tego argentyńską i brazylijską
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 30 kwie 2005, 13:52
A jak wybierasz tyle lig to nie zwalnia ci gry?Pasztet pisze: ja wybieram ligi ważniejsze w europie anglia, włochy, hiszpania, niemcy, holandia, portugalia, francja itp. oprócz tego argentyńską i brazylijską
zioło

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 30 kwie 2005, 14:08
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 kwie 2005, 14:41
Można. Zgłaszają się do Ciebie z pytaniem czy chcesz poprowadzić reprezentacje i nie musisz wcale rezygnować z prowadzonego klubu. Ja już trenowałem Anglię, Portugalię i Hiszpanię mając przy okazji Juventus.jackieboy pisze:Jesli sie prowadzi sie klub mozna objac tez reprezentacje ???
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 kwie 2005, 14:43
niezwalnia czyli o co ci chodzi?? że długo się ładuje?? na początku wybierałem tylko 3 czy 4 i było mniej więcej tak samozioło pisze:A jak wybierasz tyle lig to nie zwalnia ci gry?Pasztet pisze: ja wybieram ligi ważniejsze w europie anglia, włochy, hiszpania, niemcy, holandia, portugalia, francja itp. oprócz tego argentyńską i brazylijską
chyba tak chociaż mi sie jeszcze nie zdażyłoJesli sie prowadzi sie klub mozna objac tez reprezentacje ???
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 kwie 2005, 15:20
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 30 kwie 2005, 16:28
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 kwie 2005, 17:02
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 30 kwie 2005, 17:35
mariano italiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 kwie 2005, 18:21
Tez mialem taka sytuacje tylko ja musialem okolo 10 meczu grac, a w tych co rozegralem Mido strzelil okolo 20 braek wiec mnie takze szlag trafi lPasztet pisze:A MI DZISIAJ chyba już 5 raz (w całej mojej karierze) podczas zapisywania gry zrestartował si komp i tego save'a nie można wczytać.... normalnie szlak mnie trafia![]()
![]()
![]()
ale naszczęście jestem wspaniałomyślny i gram na kilku save'ach tzn.raz tu raz tam zapisuje i ostatni save jeste sprzed 8 meczy... musze od nowa grac dwumecz z benfica w uefa i pare innych..... aż mi sie grać odechciewa
![]()
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 30 kwie 2005, 19:01
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 30 kwie 2005, 19:06
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 kwie 2005, 19:36
a ty musisz brać wszystko na serio??? przecież napisałem to tak sobie... przecieć to nic mądrego i super kilka razy zapisać gre..mariano italiano pisze:pasztet wiesz co znaczy słowo "wspaniałomyślny"... żenada...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 30 kwie 2005, 22:24
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 kwie 2005, 22:29
No przeciez juz dawniej dyskutowalismy o obstawie obrony. Ja polecam na prawa (i lewa zreszta tez) Phillipa Lahma. Chlopak ma talent i wogole.morświn pisze:Własnie zacząłęm grać Valencią . Może ktoś kiedyś nią grał ???????????
: Jakich zawodników to tego lkubu mi polecicie szczególnie na obrone (prawa , lewa i środek )
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 kwie 2005, 22:34
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio