Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 15 paź 2011, 19:46

Hola hola? Jaka tradycja? Zawieszenie czegos cichcem, pod osłona nocy 14 lat temu i przyzwolenie na przedmiot wiszacy na sejmowej scianie to nie jest tradycja!
Przecież chodziło mi oto, że w tradycje jak i historie Polskie Krzyż jest wpisany równie mocno co Orzeł w Koronie. Matko jak jeszcze Hallowa teraz wycofuje historie z liceów to już w ogóle nie będzie z kim dyskutować, jak niektórzy tak oczywistej rzeczy nie rozumieja.

Nie ma chyba bardziej oczywistego miejsca w którym decyduje wiekszość niż Sejm. Tam mając wiekszość można wszystko ustalić i skoro wiekszość w Sejmie, która jest obrazem rzeczywistośći jest za Krzyżem, to o czym my tutaj mamy więcej dyskutować?
Zrozumialem swobodnie, nie boj sie o mnie. Ale co jak te wartosci beda wartosciami mniejszosci, dostosujesz sie do tego co pisałes czy e tam?
Przecież to rzecz jasna. Jakbym pojechał do krajów Arabskich to przecież nie wymagał bym by ściagać z miejsc publicznych symboli Islamu, bo szanuje tradycje i kulture tego kraju. Podobnie w Polsce jak np. jak w Hiszpanii miażdżącą wiekszość wygrałby jakiś Polski Zapatero, to cóż pewnie musiał bym się dostować, ewentualnie wyjechać.
Nie napisałem że transekusalizm powinien byc finasowany, tylko jak czytam Twoja Yntelektualna osobe i srodowisko nieznaleznej to wiem że g...wiesz o tym problemie. Warto by było o tym podyskutować na argumenty a nie w stylu Twoim czyli wysmiać i zakrzyczeć temat.
lol, ja nawet nie wypowiedziałem ani jednego zdania na ten temat, a typ już wie, że gówno wiem o tym problemie :shock: ja pierdu, ty to może w ogóle ja nie jestem tutaj potrzebny ty i tak wiesz co ja wiem czego ja nie wiem :lol:
Kamil porowanie Jonasza do Sawickiej :lol:
Jonasza? Pewnie chodziło Ci o Janusza, GDZIE JA PORÓWNAŁEM PALIKOTA DO SAWICKIEJ? W KTÓRYM MOMENCIE? nie no dosyć tego kabaretu, nikogo jeszce na tym forum nie miałęm w ignorach, nawet Wilmore. Ale ty już przebijasz wszystko ja piszę o jednym, ten o drugim, ja o czymś nie piszę, a ten i tak twierdzi, że pisze. Z kimś takim od 10 lat jak mam internet jeszcze się nie spotkałem, powtórze po raz 25 dziecko z 3 klasy podstawówkki potrafi lepiej czytać od ciebie. żegnam.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”