Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 24 kwie 2005, 21:04

Manumef pisze:Mecz może się podobać :wink: HT 3 bramki i w tym jedna Krzynówka :D
Andreyew mam pytanie czxy wiesz czy sszykują się jakieś transfery na przyszły sezon? Wiadomo, że odejdzie (a może już odzedł Donovan do jakiegoś klubu z ML Soccer) oraz Babić ( najprawdopodobnie do TSV1860). Mam nadzieję, że Bayern nie zabierze Juana z Leverkusen. A ktoś ma trafić na BayArena? Mam cichą nadzieję, że to będzie jakiś dobry
:arrow: prawy obrońca ( nie mam kandydata ),
:arrow: def. pomocnik ( nie mam kandydata ),
:arrow: napastnik ( LUKASZ PODOLSKI!!! )
Narazie jedyny pewny trasnfer to przejscie do Leverkusen z TSV Alemannia Aachen Simona Rolfesa. Wiem ze Bayer szykuje sie na cos jeszcze...
Bierofka a nie Babic odchodzi do TSV...ale ten drugi tez szuka klubu bo miejsca w Bayerze na stale nie utrzyma.

PS. Podolski jest joz zamowiony przez Bayern, jego miejca moze zastapic Żurawski w Koeln.

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 27 kwie 2005, 18:41

mathiasek12 pisze:
franconaldo pisze:Również jestem fanem Bayeru juz 2,5 roku :wink: Pozdrawiam i Witam wszystkich kibiców i forumowiczów :D
rowniez cie witam jako nowego uzytkownika a tym bardziej przyjmuje cie z otwartymi rekoma gdyz jetes kibicem bayeru a co myslisz o bayerze w tej rundzie i ostatnich meczach :?: bo wedlug mnie sie stararja zostawiaja na boisku duzo zdrowia a wynikow nie ma :cry:
O siema :wink: Gramy podobnie jak w rundzie rewanzowej 03/04 ! :shock: Raz wygrana...raz remis...raz przegrana...ale wygrana z Werderem cieszy tymbardziej że to obecny Mistrz Niemiec 8)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 27 kwie 2005, 19:25

Andreyew pisze:
Manumef pisze:Mecz może się podobać :wink: HT 3 bramki i w tym jedna Krzynówka :D
Andreyew mam pytanie czxy wiesz czy sszykują się jakieś transfery na przyszły sezon? Wiadomo, że odejdzie (a może już odzedł Donovan do jakiegoś klubu z ML Soccer) oraz Babić ( najprawdopodobnie do TSV1860). Mam nadzieję, że Bayern nie zabierze Juana z Leverkusen. A ktoś ma trafić na BayArena? Mam cichą nadzieję, że to będzie jakiś dobry
Narazie jedyny pewny trasnfer to przejscie do Leverkusen z TSV Alemannia Aachen Simona Rolfesa. Wiem ze Bayer szykuje sie na cos jeszcze...
Bierofka a nie Babic odchodzi do TSV...ale ten drugi tez szuka klubu bo miejsca w Bayerze na stale nie utrzyma.

PS. Podolski jest joz zamowiony przez Bayern, jego miejca moze zastapic Żurawski w Koeln.
No to zmylił mnie Borek, bo powiedział, że Babić przechodzi do TSV. A jełsi i Bierofka ma odejść to dobrze będzie kasa :wink:

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 27 kwie 2005, 19:26

hmmm....to chyba nie Borek powiedział tylko Kowalski :?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 kwie 2005, 19:28

Manumef pisze:
Andreyew pisze:

No to zmylił mnie Borek, bo powiedział, że Babić przechodzi do TSV. A jełsi i Bierofka ma odejść to dobrze będzie kasa :wink:
a tam kasa za duzo oni za niego to niedostana

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 27 kwie 2005, 19:29

Spojrzyj na mój avatar - Bierofka to mój ulubiony zawodnik....kiedy zacząłem kibicować to jego najbardziej polubiłem - wtedy wyrastał na lidera drużyny.. :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 28 kwie 2005, 10:15

Franca odchodzi z Bayeru szefowie dali mu mozliwosc szukania sobie kluu zainteresowane nim sa dwa brazylijskie kluby cruzeiro belo horizonte i santos fc jak dla mnie to dobrze bo u nas i tak rzadko kiedy gral w tym sezonie

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 28 kwie 2005, 16:53

Czy wie ktoś może czy JACEK KRZYNÓWEK przedłużył kontrakt z BAYEREM??

BAYER LEVEKUSEN PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 kwie 2005, 17:11

franconaldo pisze:Spojrzyj na mój avatar - Bierofka to mój ulubiony zawodnik....kiedy zacząłem kibicować to jego najbardziej polubiłem - wtedy wyrastał na lidera drużyny.. :wink:
*spójrz nie spojrzyj :wink:
A co do Bierofki to ja go bardzo lubię i w pewnym czasie grał naprawdę dobrze, ale złapał poważną kontuzję i narazie nic nie pokazuje.....jedni mówią, że się skończył....

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 29 kwie 2005, 7:44

Franca rozwaza opuszczenie klubu z BayArena!... przczyna jest prosta nie moze liczyc na pewne wystepy w pierwszej 11!...
Franca odejdzie i Voronin najprawdopodobnie!....
dlaczego? w umowie ma taka klauzure ze jak 1.FC Koln awansuje do 1.BL to Voronin powraca do klubu!... moziliwe ze dzialacze Aptekarzy wykupili go ale nie slyszalem takiej informacji!...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 kwie 2005, 10:46

a ja słyszałem, że oprócz awansu Koeln Voroni musi strzelić określoną ilość goli w barwach Bayeru, co niestety mu się udało i najprawdopodobniej (kto wymyśla takie wyrazy :o ) Vndriej odejdzie

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 29 kwie 2005, 11:00

fieldy pisze:a ja słyszałem, że oprócz awansu Koeln Voroni musi strzelić określoną ilość goli w barwach Bayeru, co niestety mu się udało i najprawdopodobniej (kto wymyśla takie wyrazy :o ) Vndriej odejdzie
tej informacji nie slyszalem ze ma strzelic okreslona ilosc bramek!.... jezeli zostanie w Bayerze to bdb ale po dejsciu Francy Leverkusen bedzie musialo jakiegos przyzwoitego napastnika na lawke :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 29 kwie 2005, 12:39

w00jtas pisze:Franca rozwaza opuszczenie klubu z BayArena!... przczyna jest prosta nie moze liczyc na pewne wystepy w pierwszej 11!...
Franca odejdzie i Voronin najprawdopodobnie!....
dlaczego? w umowie ma taka klauzure ze jak 1.FC Koln awansuje do 1.BL to Voronin powraca do klubu!... moziliwe ze dzialacze Aptekarzy wykupili go ale nie slyszalem takiej informacji!...
Szefostwo obu klubow joz jakis czas temu doszli do porozumienia i nie beda utrudniac Voroninowi checi zostania w Bayerze.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 29 kwie 2005, 23:20

Ale sie wpienilem...jutro bardzo wazny mecz dla Bayeru a mi dzisiaj kablowe odcieli, ale zonk. Bede musial w łache do kumpla isc...o ile mnie przyjmie bo ma malowanie :P...A wracajac do tematu to Ponte nie wystapi do kanca sezonu i nie wiadomo wogule czy Bayer przedluzy z nim kontrakt bo pod koniez sezonu mu sie skonczy.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 01 maja 2005, 15:12

Mam nadziej ze nie przegapiles Andreyew tego swietnego widowiska ktore storzyli gracze Schalke i Bayeru!... mecz byl bardzo interesujacy Bayer wspaniale zaczol i zakonczyl!... Jak juz zwykle Schalke wkoncowce sezonu traci punkty i bardzo dobrze niechcialbym ich widziec w LM!...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”