Manchester United (zbiorczy) - Strona 39

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 kwie 2005, 17:02

Manumef pisze:
Anka pisze:
Figo11 pisze:Co :!: :?: W Angli nie ma bramkarzy :!: :?:
Kirkland,Given,Robinson,Cech,Dudek,Fridel,Cuducini,James :?: oni są słabi :!: :?: to są jedni z lepszych bramkarzy w Europie...
Ale zauważ, że ci piłkarze nie prezentują równej formy... Kirkland ciągle ma kontuzję, Dudek ma ostatnio dobry okres, ale również ma czasem chwile słabości i jest podatny na urazy. Given, Cudicini i James to samo - mają czasem blaski formy, lecz są nierówni. Robinson ma jeszcze czas na to, by go oceniać - za młody jest. Cech od ponad roku pokazuje formę na miarę światowej - nie widziałam jeszcze meczu w jego wykonaniu, by grał słabo albo przynajmniej poniżej krytyki.
Pszepraszam, że się czepiam, ale czegoś nie rozumiem :wink:
Mówisz, że jest za młody, by go oceniać ? To kiedy Twoim zdaniem możemy go zacząć oceniać. On ma już 26 lat! Co do Cecha to się zgadzam, również ja nie widziałem, by czeski bramkarz zagrał słaby mecz. Ale sądzę, że jest za młody, by go oceniać ma 23 lata ! :wink: :wink:
Ok, ok, zwracan honor - wydawało mi się, że Robinson ma ok. 21 lat. ;) Tyle o nim w prasie mówią: jest taki młody! ;) Ale skoro ma aż 26 lat to sądzę, że jest dość dobry, choć nadal musi się szkolić. :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 12:06

Za niecałe 5 godzin ManU zagra wyjazdowy mecz z Charlton Athletic. Aby myśleć o drugim miejscu w Premiership pojedynek ten trzeba wygrać. Charlton zajmuje 11 miejsce w tabeli, więc nie powinno być źle [zwłaszcza, że do składu wraca Paul Scholes, na którego bardzo liczę w dzisiejszym spotkaniu]. Oczywiście wiadomo, że Diabełki ostatnio nas nie rozpieszczają i przegrywają [lub remisują] z teoretycznie słabszymi przeciwnikami [jak np. Norwich], ale miejmy nadzieję, że ostatnie zwycięstwo nad Newcastle było tym przełomowym i chłopaki nareszcie się przełamali ;)
Jeśli mnie pamięć nie myli w tym sezonie na Old Trafford pokonaliśmy Charlton 2:0, co również pozwala spojrzeć nieco optymistyczniej na ten pojedynek ;)
Liczę na zwycięstwo. Już nie ważne jak będziemy grać, ważne, by wywieźć te cenne trzy punkty ;)
Ostatnio zmieniony 01 maja 2005, 12:11 przez futbolowa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 18:16

Manchester United prowadzi do przerwy w dzisiejszym ligowym pojedynku z Charltonem 0:2. Bramki zdobyli Scholes i Fletcher... Widać, że Futbolowa miała rację - Scholes nie zawodzi. :D Asysta i bramka... Nieźle.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 18:25

Oczywiście :) I jeszcze ze dwie im strzelimy ;)

Scholes nie zawodzi - szkoda tylko, że żółtą kartkę bez sensu zdobył ;) Szkoda też niewykorzystanych sytuacji Rooney'a :(
Jak narazie wynik cieszy i mam nadzieję, że zwycięstwo utrzymamy do końca ;)

EDIT:

Już jest 3:0 - nareszcie Smithy :twisted: :twisted: :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 18:30

I bardzo dobrze! :) Niech Arsenal przegra w jutrzejszym meczu, a Manchester to wykorzysta, i będzie dobrze. :)

PS. Wrócił na forum Smitu, to i Smith musiał się obudzić. ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 18:33

A mówiłam, że jeszcze dwie im wsadzimy [Jezu, jestem wiedźmą :roll:].
Wayne Rooney - 4:0.
Nareszcie zdecydowanie prowadzimy. Zaczynam coraz bardziej wierzyć w awans na drugą pozycję ;)
Chociaż z drugiej strony... Może Manchester biorąc udział w kwalifikacjach LM trafiłby na jakąś polską drużynę i byłoby fajnie zobaczyć ich na żywo 8) :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 18:45

futbolowa pisze:A mówiłam, że jeszcze dwie im wsadzimy [Jezu, jestem wiedźmą :roll:].
Wayne Rooney - 4:0.
Nareszcie zdecydowanie prowadzimy. Zaczynam coraz bardziej wierzyć w awans na drugą pozycję ;)
Chociaż z drugiej strony... Może Manchester biorąc udział w kwalifikacjach LM trafiłby na jakąś polską drużynę i byłoby fajnie zobaczyć ich na żywo 8) :wink:
Eh, nie przesadzaj... Wiedźmą to ja jestem, już z samego wyglądu... :) Nie odbieraj mi tego zaszczytnego miana! :D

Co do bramki Rooney'a - rzekomo ładna, nie widziałam jej szczerze powiedziawszy. Druga sprawa - ManU nie może zagrać z polską drużyną, bo od razu odpadną, i co to wtedy będzie? :P Wisła ma tzw. 'dream-team', że Real z ledwością ich pokonał... :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 18:52

Anka pisze:Eh, nie przesadzaj... Wiedźmą to ja jestem, już z samego wyglądu... :) Nie odbieraj mi tego zaszczytnego miana! :D
Bunt! Ja to miałam o sobie powiedzieć, o! I nie ma tak, że Ty też :P :P :P

A ja bym chciała żeby Manchester grał w Polsce, takto istnieje szansa, że ich wreszcie na żywo zobaczę... ;) Bo tak na ten mój wymarzony [od dziecka :roll:] wyjazd na Old Trafford nie mam co liczyć ;)

PS. Charlton gra od 84-ej minuty w 10 ;) Chris Perry dostała za faul na Brownie, który wychodził na czystą pozycję...

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 maja 2005, 19:32

hehe no ładnie man utd :D rooney wreszcie pokazuje co potrafi :]

jestem ciekaw jednego kto zasili w tym sezonie old trafford :roll: ? :D

a i jeszcze jedno na tym forum o manchesterze spotkałem sie z niezwykła aktywnością pań :D ciekawe czy tak dużo mają kibicek czy to tylko taki przypadek :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 20:39

Ja osobiście znam niewiele.
Na szczęście tu są dziewczyny, z którymi jest o czym podyskutować - wielka zaleta piłka.pl ;)

Co do zmian w ManU mam nadzieję, że znajdziemy jakiegoś porządnego bramkarza :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2005, 20:53

Doby mecz dzisiaj MU rozegrało. Rooney i Giggs nr. 1 tego meczu i bramkarza .. Chartonu !! Osobiscie nie przepadam że Manchesterem ale to nie grzech :D Lubie obejrzec Premiership jak takie mecze są.

Młody Duńczym w bramce Chartonu dzisiaj debiutował nazwany bedzie nowy Schmaichel osobiście uwazam że zagrał max. Mimo że 4 wpusił powinno być z 7 :0 po wykorzystaniu 100% Scholesa i Rooneya i Giggsa

Tylko szkoda ze powoli Scholes traci swoja moc. Nie obraś sie ktoś :D Ale ostatnio nie ma juz tego samego gracza. Hamsko fauluje i wylatuje tydzien temu - dzisiaj podobnie bramka a potem aż strach co by kolesiowi sie stało ... tylko chyba zły wzrok sedziego uratował MU że dokończyli w 11. to zaraz na bramke na 1:0 ..

POZDRO

P.S Miałem to zdjęcie pokazać Wam po meczu z Milanem jak była gadka kto po sir. Alexie ale teraz temat umarł. Ale jak tacy maniacy są za Fergusonem na Old Traford to zostanie jeszcze długo..

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 20:58

Oj traci, traci - i nie tylko on.
Nie chcę się powtarzać, ale chyba trzeba ;) stara ekipa, w postaci Scholesa, Keana, Giggsa, Solskjaera i Nevillów najlepsze lata gry ma już za sobą i powoli trzeba się ich pozbywać. Potrzeba świeżej krwi ;)

A ten koleś na zdjęciu niezłe halo ma :D :D :D Ja rozumiem fanatyzm, ale bez przesady :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2005, 21:17

Futbolowa ale trzeba wziąś pod uwage że Roy nie kiedy ma takie zadanie przerywać akcje a dzisiaj Schloes prze ..sadził ale przerwał.

Ale nie wierze że odejdą akruta ta dwójka Scholes Keana bo to są wyjadacze jak w Milanie Maldini i Costacurta poprostu musza byc dla dobra druzyny :D Giggs tak samo. Bo to jest nadal motor ofensywny.

Ale co do Solskjaera i Nevillów zgadzam sie w 100% Poprostu nic nie wnosza w gre jak transfer Heinze był poprostu wspaniały no to teraz druga flanka jest potrzebna. I to podobny gracz z ciągiem na bramke i wytrzymałoscia no i ta złoscia sportowa to Agrentyńczym jest co mecz nabuzowany [pozytywnie] Ja zobaczyłem co starczy Nevil zrobił tydzien temu z tym kibicem. To nie wiedziałem czy od gra 10 lat w piłke czy to debiut i presia porazki z Norwich na nim ciążyła i nie wytrzymał...

P.S A jak tam Heinze po tym upadku na noge ?? Dobrze sieskończyło bo wyglądało strasznie... !!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 21:28

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale nie wierze że odejdą akruta ta dwójka Scholes Keana
Może nie w pierwszej kolejności, ale odejdą w niedługim czasie... Nie są już młodzi, szybkość nie ta i w ogóle... Chociaż z drugiej strony trochę doświadczenia w drużynie musi zostać :?
Jeśli już ktoś z tych starych wyjadaczy miałby zostać powinni to być właśnie Scholes i Keano ;)

A z Gabrielem nieciekawie. Jeszcze trochę się pomęczy z tą nogą. Ale upadek ten był strasnzy, aż mnie ciarki przeszły...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2005, 21:36

No może Masz racje że tylko dwója ale doświatczenie w cenie.

Piszesz źle jest z Argentynczykiem szkoda gościa. To strasznie bo sądziłem że szybkie działanie lekarza pomoże Mu a tu piszesz że sie pomeczy uuu nie mogłem na to patrzeć. Jak wczoraj uważałem że dla takich bramke jak Gerrard warto żyć to dla nieogladąnia takich obrazków jak z tego meczu chyba "umierać".

To było straszne. Mam nadzieje że szybko sie wyleczy sezon już za nami praktycznie ale oby szybko staną na nogi :!:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”