Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1376

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2011, 23:59

Ze strony Realu niewiele się zmieniło tak naprawdę, po prostu Sociedad grał przez większość meczu dwójką ofensywnych zawodników i szóstką nominalnych obrońców i pomimo straconego gola długo nie chcieli tego zmienić. Z takim murem ciężko się gra. Było trochę nerwów pod koniec, ale kolejne bardzo ważne trzy punkty jadą do Madrytu. To najważniejsze, nie zawsze można demolować rywala.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 30 paź 2011, 0:03

Jednym słowem męczarnie. Faktycznie, nie dało się tego oglądać. Nie wiem na co liczyli Baskowie. Że będą się bronić 70 minut i strzelą w 20 minut bramkę? Takie cuda się zdarzają, ale nie z zespołem który ma w obronie parę Pepe - Ramos. Jak dla mnie to Carvalho u każdego innego trenera siedziałby na ławie. Ale trenerem Realu jest Mourinho i jego pupilek musi grać. Ehhh... Szkoda, bo Ramos na środku gdyby pograł dłużej stałby się lepszym libero niż Pepe. I kolejnym plusem jest to że Arbeloa na boku daje radę. Szału w ofensywie nie ma, ale w defensywie gwarantuje dobry poziom. Ronaldo i Ozil bez formy kompletnie. Powinni usiąść na ławce w następnym meczu z Lyonem. Mecz bez historii, ważne 3 punkty.

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 30 paź 2011, 0:32

Najważniejsze są 3 pkt!!! Męcz cięzki dla oka ale nie pierwszy i nie ostatni taki :D szczerze to myślałem że gospodarze postawią trudniejsze warunki! Spodziewałem się cięzkiej przeprawy ale szybko strzelona bramka ustawiła mecz! Do przerwy Real dominował zdecydowanie mimo że nie przekładało się to na dużą ilość sytuacji bramkowych ale takie sytuacje były. Natomiast 2 połowa to juz kopanina w środku pola i naprawdę cięzko sie to oglądało ;/ RSSS na dobrą sprawe poza paroma strzałami z daleka nie zmusił Casillasa do większej pracy :roll: Obrona ogólnie na plus, chociaż współpraca w ataku Coentrao z Ronaldo nie układała się tak jak był wspierany przez Marcelo we wczesniejszych meczach! Jednak ogólnie brawa dla Coentrao za grę obronną i asystę:D Martwi mnie słaba postawa Ozila ;/ mam nadzieje ze z czasem odzyska pewność siebie i za parę tygodni będzie znowu odgrywał jedną z ważniejszych ról w drużynie! Poki co Kaka który dzisiaj po wejsciu też za wiele nie pokazał ale jest pewniejszą opcją! Ogólnie mówiąc Espanyol, Malaga, RSSS zdobyte a po przerwie reprezentacyjnej znowu cięzkie wyjazdy sie szykują - Valencia i Sporting... :afro:

Awatar użytkownika
Realista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 30 paź 2011, 2:24

Cristiano bez formy? Czyli tydzień temu z Malagą jak strzelał hat-tricka to był w zajebistej formie, ale teraz już jest bez niej? Nie rozumiem... Słabsze mecze zdarzają się każdemu, nie zawsze jest to efekt braku formy...

Piotrek 10
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek 10 » 30 paź 2011, 13:31

Tego typu gracza rozlicza sie z Bramek i jak nie szczela to hehe sie mówi że spadek formy :) ! Ja osobiescie jak szłysze ze taki czy inny gracz z takimi umiejetnosciami nic nie szczeli i spada na niego krytyka typu "spadek formy " to na smiech mnie bierze .. !!! To tak jak by go rozliczac tylko z kilku minut lub z meczu a reszta to juz nie ma znaczenia ! ... Smieszne

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 paź 2011, 13:55

Szczela? ... Śmieszne

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 paź 2011, 14:24

Higuain i Benzema są w niemożliwej formie. Co mecz Mourinho wystawia innego z nich i co mecz bramka. Ja bym naprawdę chciał obejrzeć jakiś mecz z Ronaldo na ławce o nimi dwoma z przodu. Z czystej ciekawości, bo jak dla mnie Benzema zawsze był lepszy gdy miał kogoś przed sobą - kiedyś w Lyonie Freda, w Realu miał kilka fajnych meczów z RvN.

W tym momencie do pełni szczęścia brakuje tylko debiutu Sahina. Mam nadziję, że Turek na serio udowodni, że będzie dobrym zmiennikiem Xabiego, bo prasa nadmuchała balonik bardzo mocno.

Awatar użytkownika
Foster
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foster » 30 paź 2011, 14:33

Chyba nie masz szans, cr7 nie lubi siedzieć na ławce a muł go szanuje wiec nie przypuszczam ;D w ogolę jeden z użytkownik ma leżącego piłkarza Barcy w avatarze... zmień go na to jest równie piękne i zabawne :D

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 30 paź 2011, 15:10

Foster pisze:Chyba nie masz szans, cr7 nie lubi siedzieć na ławce a muł go szanuje wiec nie przypuszczam ;D w ogolę jeden z użytkownik ma leżącego piłkarza Barcy w avatarze... zmień go na to jest równie piękne i zabawne :D
wtf? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
widzę że jarek kaczyński założył konto na pilka.pl. rozkazuje wszystkim co mają robić, obraża innych i pieprzy głupoty. gratulacje panie prezesie. jeszcze konto w banku i będziesz dorosły.

Awatar użytkownika
Foster
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foster » 30 paź 2011, 16:55

Napisze to jeszcze raz :D, Lech nie Jarek jak mam być szczery. Konto w czasach kryzysu jest niebezpieczne najbezpieczniejsza forma lokaty jest złoto :D. Nie dostrzegasz ironii nie moja wina ;D napisał bym jeszcze coś o twoim wieku ale napisali w regulaminie żeby nie obrażać :lol:

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 paź 2011, 17:43

Foster pisze:w ogolę jeden z użytkownik ma leżącego piłkarza Barcy w avatarze... zmień go na to jest równie piękne i zabawne :D
Zmienie, ale dopiero jak w twoim avku pojawi sie zdjecie papieru ukonczenia gimnazjum.

Awatar użytkownika
Foster
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foster » 30 paź 2011, 17:52

To jest problem nie skończyłem gimnazjum bo jak chodziłem do szkoły to go nie było :D, chyba jestem ostatnim rocznikiem który nie miał okazji, ale starczy o mnie! Chciałbym żebyś odniósł się do tego filmu skoro masz Basquetsa w avku :D jeśli mogę wyartykułować taka prośbę i podkreślam ze to tylko skromna prośba :D

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 30 paź 2011, 17:59

Foster pisze:To jest problem nie skończyłem gimnazjum bo jak chodziłem do szkoły to go nie było :D, chyba jestem ostatnim rocznikiem który nie miał okazji, ale starczy o mnie! Chciałbym żebyś odniósł się do tego filmu skoro masz Basquetsa w avku :D jeśli mogę wyartykułować taka prośbę i podkreślam ze to tylko skromna prośba :D
Miej kolego honor i nie kłam :smile2:

Awatar użytkownika
Foster
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Foster » 30 paź 2011, 18:03

Tak tak tak panie dorosły, ja pamiętam głowę świni która dostał figo podczas pierwszego swojego meczu z realem na camp nou i widziałem to w telewizji jako kibic Barcy a ty możesz się tym pochwalić? :D

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 paź 2011, 18:05

Foster pisze:Tak tak tak panie dorosły, ja pamiętam głowę świni która dostał figo podczas pierwszego swojego meczu z realem na camp nou i widziałem to w telewizji jako kibic Barcy a ty możesz się tym pochwalić? :D
Paweł wtedy srał w pieluchy :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”