No ogólnie dziś Real skutecznością nie grzeszy... Higuain na boiskoZachowanie Ozila w 44min - [']. Spoko ze to jest Lyon i grupa, jakby to byla Barca i jakas 1/2 to szkoda gadac.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 02 lis 2011, 21:44
No ogólnie dziś Real skutecznością nie grzeszy... Higuain na boiskoZachowanie Ozila w 44min - [']. Spoko ze to jest Lyon i grupa, jakby to byla Barca i jakas 1/2 to szkoda gadac.
Realista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 02 lis 2011, 21:46
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 lis 2011, 0:26
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 03 lis 2011, 9:30
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 lis 2011, 12:19
realmadryt.plI nie można się z tym stwierdzeniem nie zgodzić, bowiem Cristiano Ronaldo strzelanie goli ma we krwi. Do Madrytu przybył jako CR9, później stał się CR7, a teraz jest CR100. I nikt nie jest w stanie przewidzieć, jakie jeszcze liczby będą się pojawiać przy inicjałach wielkiego Portugalczyka.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 lis 2011, 19:45
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 06 lis 2011, 12:56
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lis 2011, 13:25
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 06 lis 2011, 13:53
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lis 2011, 14:08
Kluchman
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lis 2011, 17:47
Uwielbiam tę gadkę. Ciekawe o jakich to bramkarzy, a może bramkarza mu chodziło?Mou pisze:Przeszkadzają mi różnice w traktowaniu różnych zespołów. Wczoraj widziałem, jak żółtą kartkę otrzymał Munúa, a wszystko dlatego, że wyszedł dziesięć metrów przed bramkę, protestując przeciwko decyzji arbitra. A są w Primera División bramkarze, którzy przebiegają w tym celu 100 metrów i nie są karani. W meczu z Lyonem my także szybko rozegraliśmy rzut wolny, strzelając przy tym gola, ale wszystko skończyło się żółtą kartką dla Alonso i anulowaniem bramki. A dziś takie trafienie jest poprawne. Przeszkadzają mi różne kryteria dla różnych drużyn. Mimo wszystko uważam jednak, że dziś sędzia wykonał dobrą pracę. Pewnego dnia powiedział, że kiedyś ktoś strzeli nam gola po wykonaniu szybkiego rzutu wolnego, a już miesiąc później moje słowa okazały się trafne, ale powtarzam, że to nie jest problem tego sędziego. Nie ma piłkarzy czy zespół różnych, wszyscy jesteśmy równi. Raz można zdobyć gola w ten sposób, a za drugim razem nie. Po prostu muszę wiedzieć, czy takie zagranie jest dozwolone, czy nie.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 lis 2011, 17:51
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 06 lis 2011, 17:53
Dużo nie zagrał bo wszedł w 67 min i za wiele też nie pokazał. Raz niecelnie z wolnego i nic poza tym.Aker pisze:dziś debiutował Sahin, jak się zaprezentował?
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lis 2011, 17:53
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio