Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 03 lis 2011, 16:56

Dlatego az strach pomyslec ze gdyby ludzie pokroju pani Jakubiak dalej byliby "szaleńcami" Kaczyńskiego dalej by obsadzali wysokie stanowiska? Czy nie da sie bardziej obnażyć słabosci polityki personalniej Jarosława Kaczynskiego niz uczynił to Kamil?
Cóż niestety bracia Kaczyńscy, a szczególnie Lech nie mieli zbyt dobrej ręki co do wyboru współpracowników. Choćby wspomnieć Kaczmarka czy Netezla, ludzie Lecha Kaczyńskiego. Nie mam żadnego kłopotu żeby to przyznać. I tutaj jest jasne pole do popisu żeby krytykować Kaczyńskiego i tak można rozmawiać, a nie jakieś brednie o Stalinie i państwie Stasi.
Pokaz mi dyplom to pogadamy, wtedy moze ja uznam, ze ty sie douczyles
:rotfl: ! To kto ma jaki dyplom decyduje o tym kto jak się zna na polityce? Żarty sobie robisz?
Nie wiem czy doczytałeś, ale ja ci w żadnej innej dziedzinie poza polityką nie zarzuciłem braków, tylko w tej bo o tej dyskutujemy. Nie mam zamiaru bawić się w twojej piaskownicy, jeśli ktoś mi piszę, że z PO nikogo nie wyrzucano i tam się rozmawia to ja wysiadam. Trudno, żeby matematyk wchodził z kimś w dyskusje o całkach, a się dowiadywał, że jego przeciwnik, nie potrafi dodawać. A i owszem z zakresu polityki czuje się mocno, więc nie będe dyskutował z kimś kto nie ma elementarnej wiedzy.
A ty idź poszukaj swojego dyplomu, właśnie na podstawie takich jak ty Ludwik Dorn ukuł termin "Wykształciuchy", co rzecz jasna mało kto skumał. Czyli jedyne co potrafi powiedzieć, ale ja MAM DYPLOM i to niby ma zamykać dyskusje i kończyć z konkluzją że taki ktoś ma racje, daruj sobie chłopie i idź po swój dyplom :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”