Podbeskidzie - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: Podbeskidzie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 lis 2011, 18:01

Rozumiem że Podbeskidzie stać na dobrą grę z każdym przeciwnikiem ale pisanie że ma już pewne utrzymanie jest niedorzeczne by nie napisać głupie...To tak samo można napisać że walka o mistrza Polski rozstrzygnie się między Śląskiem lub Legią bo mają najlepsze bilanse z drużynami z czołówki...

Sam Obserwator napisał w temacie ŁKS-u że odszedł Probierz i znów drużyna w rozsypce...Jest tyle meczów do końca sezonu że wszystko może się zdarzyć nawet tym że np Zagłębie rzuca hajsem i Kasperczyk odchodzi :)
Już pomijając to że każda drużyna może mieć słabszy okres i znów trafi się seria porażek...

No cóż popadamy ze skrajności w skrajność po kilku meczach na początku sezonu - pewny spadkowicz - po następnych pewne utrzymanie - brakuje tylko 12 zwycięstw z rzędu i będziemy mówić-pisać o MP bądź pucharach dla drużyny z BB :roll:

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 lis 2011, 18:45

ddemon pisze:Rozumiem że Podbeskidzie stać na dobrą grę z każdym przeciwnikiem ale pisanie że ma już pewne utrzymanie jest niedorzeczne by nie napisać głupie...
Teoretycznie właśnie obraziłeś nie wiem nawet może połowę forumowiczów :lol: Bo o PBB wspomniałem teraz tylko ja i Obserwator a w zeszłym sezonie o spadku Cracovii (która się utrzymała) wieściło kilkadziesiąt % userów. Także jeśli nasze wypowiedzi przez zakończeniem sezonu uznajesz za głupie, skala z zeszłego sezonu wg. Ciebie była "przegłupia"? :lol:

Ale pomijam już to. Największy absurd, że nazywasz głupotą domniemywanie czegoś na podstawie obiektywnych obecnych faktów (utrzymanie w lidze), a sam jako kontrargument przytaczasz również domniemywania które póki co odbiegają od rzeczywistości (no chyba że faktycznie spadną z ligi to z góry gratuluję ci jasnowidztwa).
ddemon pisze:No cóż popadamy ze skrajności w skrajność po kilku meczach na początku sezonu - pewny spadkowicz - po następnych pewne utrzymanie - brakuje tylko 12 zwycięstw z rzędu i będziemy mówić-pisać o MP bądź pucharach dla drużyny z BB :roll:
Póki co do spadkowego miejsca ma 6 punktów i do pucharów... też 6 :wink: (chociaż liczba meczów rozegranych innych drużyn jeszcze się nie wyrównała w tabeli). Ale zgadzam się nie popadajmy już w skrajności mowa była ledwie o ewentualnych szansach na utrzymanie.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 05 lis 2011, 19:06

A tam... Ja jestem dumny i czuję, że buduje mi się w mieście potęga! Od trzech meczy nie przegraliśmy z Wisłą, klepneliśmy Legię a tutaj ktoś wątpi, że Podbeskidzie idzie na mistrza? :)
Wiadomo, że wcześnie żeby proroctwa ogłaszać, ale ja przed sezonem wierzyłem, że się Podbeskidzie utrzyma i nadal wierzę. Teraz mam więcej powodów :)

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 sty 2012, 10:29

Podbeskidzie Bielsko-Biała ma nowego sponsora
Fortuna zakłady bukmacherskie podpisała umowę sponsorską z klubem piłkarskiej Ekstraklasy TS Podbeskidzie Bielsko-Biała.

Współpraca, która oficjalnie rozpocznie się 18 lutego 2012 roku, obejmować będzie siedem kolejnych meczów drużyny na własnym boisku w sezonie 2011/2012. Pierwszy mecz z Fortuną w roli sponsora Podbeskidzie zagra z Zagłębiem Lubin pod koniec lutego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”