Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 07 lis 2011, 20:06
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 07 lis 2011, 20:36
No 3 punkty przewagi nad drugim miejscem to rzeczywiście w cuglachObserwator pisze:Kto będzie w dzisiejszych czasach chodzić na treningi gdy można sobie na playstation pograć...
Ale spójrzmy na młodzież piłkarską w klubach-Wisła jest na samym dnie w piłce młodzieżowej, Cracovia jedno miejsce wyższej, też bardzo słabo.
Więc kogo Wisła miałaby brać z juniorów? GDyby grała juniorami dostawałaby baty od Legii po 20-0. Legia od lat ma najlpeszych juniorów , w cuglach prowadzi w Mlodej Ekstraklasie a też podstawę jej składu to zagraniczniacy...
Mamy taką kiepską młodzież piłkaraską i tyle.
Pozdrawiam.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 08 lis 2011, 0:06
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 08 lis 2011, 1:22
Tymczasowym trenerem . Nie sadzę ,żeby został na stałe.Obserwator pisze:Wiadomość potwierdzona-trenererem TS WISŁA KRAKÓW jest obecnie pan Kazimierz Moskal. Maaskant już jest gdzieś koło Pragi, jedzie na bicyklu do Holandii. Pozdrawiam.
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lis 2011, 1:27
No wlasnie. Kogo Wisla moglaby kupic z naszej kochanej Ekstraklasy,zeby ''upolszczyc'' troche sklad. Oto jest pytanie.Sprawa rozbija się bardziej o grajków niż trenera. Jeśli jednak chodzi o Maaskanta to już bym mu podziękował. Tutaj bardziej chodzi o to żęby ściągnąć Polaków, dla których gra w koszulce Wisły to będzie jakieś wyrożnienie, nobilitacja. Nie chce gwiazdek z fajną przeszłością, które na Reymonta tylko dorabiają do emerytury. Chce za to kilku Polaków, którzy może są nieco słabsi piłkarsko ale podczas meczów będą zapierdalać i zostawiać na boisku tyle, na ile pozwala im zdrowie. Są tacy ludzie w naszej lidze: jest Grodzicki, Lisowski, Rymaniak, Woźniak czy Piech. O Tadziu Sosze czy Kupiszu nie wspominam - oni są nie do wyjęcia. Jest jeszcze Madera, ale on za często pauzuje. Może niektrórzy uśmiechną się widząc o kim mówię w kontekście gry w Wiśle. Naprawdę wolę ich od kolejncyh Jaliensów, Lameyów i Diazów.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lis 2011, 8:37
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lis 2011, 9:12
Raczej ze Śląska to nikogo nie wyrwą, tak jak wydaje mi się, że Piech i Jankowski na ten sezon nie są do ruszenia z Ruchu. Trzeba pamiętać o tym, że żeby ruszyć z szałem kupowania, to trzeba najpierw zastanowić się co zrobić z tymi, którzy zawodzą. Najważniejsza będzie obrona. Od tego Wisła powinna zacząć. Jak ogarną tyły, to będzie pół biedy. Zapowiada się ciekawa zima przy Reymonta, kontrakty będą się dość szybko rozwiązywać. Coś mi się wydaje, że Jaliens już pakuje torbę i zimą sprawdzi, czy gdzieś jeszcze go pamiętają.Dr.Football1 pisze:No wlasnie. Kogo Wisla moglaby kupic z naszej kochanej Ekstraklasy,zeby ''upolszczyc'' troche sklad. Oto jest pytanie.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 lis 2011, 9:29
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 lis 2011, 19:46
W Ruchu każdy jest na sprzedaż.bartbuks pisze:Dr.Football1 pisze: Raczej ze Śląska to nikogo nie wyrwą, tak jak wydaje mi się, że Piech i Jankowski na ten sezon nie są do ruszenia z Ruchu. .
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lis 2011, 21:25
Myślę, że w zimie się nie odważą nikogo sprzedać. Przecież Fornalik ostatnio postawił im ultimatum, że jeśli mu wyprzedadzą zespół to poda się do dymisji. Nie zaryzykują... no chyba, że oferta będzie bardzo bardzo konkretna.Cris7 pisze:W Ruchu każdy jest na sprzedaż.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lis 2011, 21:49
Fornalik jest świadom tego, że jak odszedł ktoś z dwójki Piech - Jankowski, to trzeba szukać następcy. Abbott mnie nie przekonuje, w sumie to z ciężko wierzyć, że facet zbliżyłby się do poziomu w/w dwójki.Duch pisze:Myślę, że w zimie się nie odważą nikogo sprzedać. Przecież Fornalik ostatnio postawił im ultimatum, że jeśli mu wyprzedadzą zespół to poda się do dymisji. Nie zaryzykują... no chyba, że oferta będzie bardzo bardzo konkretna.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lis 2011, 22:06
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 lis 2011, 23:53
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 09 lis 2011, 1:05
Już słyszałem ze Kaziu Moskal będzie do końca roku-nawet nie rundy, tylko roku.lukinis131 pisze:Tymczasowym trenerem . Nie sadzę ,żeby został na stałe.Obserwator pisze:Wiadomość potwierdzona-trenererem TS WISŁA KRAKÓW jest obecnie pan Kazimierz Moskal. Maaskant już jest gdzieś koło Pragi, jedzie na bicyklu do Holandii. Pozdrawiam.
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lis 2011, 8:41
moja ukochana Wola juz nie jest w Warszawie:(emdżej pisze: Jankowskiemu zresztą bliżej do Legii bo to chłopak spod Warszawy.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio