Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 lis 2011, 1:12
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 lis 2011, 15:09
No miejmy nadziejepetrdcm pisze:Może tu też coś się znajdzie do notesu?
08.11.2011
U-15
Polska - Niemcy
5-3 (1-3)
m.in. Dawid Kownacki - 2, 53, 65 (k),
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 lis 2011, 15:25
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 lis 2011, 18:36
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 lis 2011, 18:39
Tylko o nim czytalem Morrow,ale wiem pewnie tyle co Ty. W akcji widzialem go jedynie na filmikach:Morrow pisze:Doktorku a wiesz coś o Andreasie Pereira, tym młodym Brazylijczyku z PSV, który gra dla Belgii i ma trafić do United? Ja wiem, że to raptem 15-latek ale podobno nie tylko my z wielkich się nim interesowaliśmy.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 lis 2011, 20:36
Miałeś 13 lat i już odkrywałeś talenty?Dr.Football1 pisze:No miejmy nadziejePamietam jak kiedys za malolata ogladalem mecz Niemcow U-15 (chyba) i po wszystkim zapisalem sobie w zeszycie tylko jedno nazwisko - Lukas Podolski. Do tej pory uwazam sie za odkrywce talentu Poldiego
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 lis 2011, 20:39
A nie zapisałeś go bardziej przez wzgląd na pochodzenie?Dr.Football1 pisze:Do tej pory uwazam sie za odkrywce talentu Poldiego
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 lis 2011, 20:44
Zaraz wyjdzie, że Doktor pierwsze co zrobił po urodzeniu, to odkrył jakiś talent. No przyznaj się, kogo dostrzegłeś po wyjściu z brzucha?piotrcies pisze:Miałeś 13 lat i już odkrywałeś talenty?Dr.Football1 pisze:No miejmy nadziejePamietam jak kiedys za malolata ogladalem mecz Niemcow U-15 (chyba) i po wszystkim zapisalem sobie w zeszycie tylko jedno nazwisko - Lukas Podolski. Do tej pory uwazam sie za odkrywce talentu Poldiego
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 lis 2011, 20:45
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2011, 20:48
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 09 lis 2011, 20:49
Może lekarzapetrdcm pisze:Zapewne pielęgniarkę.
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 lis 2011, 20:49
Możliwe, nie znam jego preferencji.lukinis131 pisze:Może lekarzapetrdcm pisze:Zapewne pielęgniarkę.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 lis 2011, 20:52
A owszem. Na tyle na ile pozwalal mi internet i znajomosc jezyka angielskieg. To byl moj taki konik. Na przyklad od ''malenkosci'' obserwowalem rozwoj kariery pewnego 17-letniego Rumuna z Universitatei Craiova,ktory zwal sie Christian Chivu.Miałeś 13 lat i już odkrywałeś talenty?
Hmm nie,raczej nie. Wtedy nie patrzylem na to tak jak teraz. Po prostu spodobal mi sie jego styl gry.A nie zapisałeś go bardziej przez wzgląd na pochodzenie?
Juz znalazl,i to kilkuJak tak mu idzie szukanie talentów, to niech znajdzie choć jeden u siebie.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 lis 2011, 22:58
Kojarzycie tego piłkarza? Magnum? Doktor?lfc.tv pisze:Liverpool Football Club have confirmed the signing of Marc Pelosi from the DeAnza Force Club in California.
The midfielder was captain of the United States U17 team who participated in this year's FIFA World Cup tournament in Mexico.
Pelosi has featured 28 times for the U17s against other national sides, scoring eight goals.
Academy director Frank McParland said: "We're determined to identify the best possible talent globally and I'm delighted we've been able to to bring Marc in to the club."
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 10 lis 2011, 15:22

Il Padrino
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio