Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1383

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
_samoth_
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 21 lis 2011, 18:01

Cytuje co ten pajac powiedzial.
"I w pewnym momencie drugi trener Barcelony Vilanova uderzył Mourinho, który w tym momencie był do niego odwrócony tyłem"

Chcesz sie dalej pograzac?
Skoro to nie byla manipulacja to czemu tve na drugi dzien przepraszalo? Za co przepraszali? Przeciez to nie byla zadna manipulacja!
tylerdureń madrycki poziom
To nie była manipulacja dla ciebie? A dla kogos kto meczu nie ogladal?

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lis 2011, 18:07

_samoth_ pisze:
"I w pewnym momencie drugi trener Barcelony Vilanova uderzył Mourinho, który w tym momencie był do niego odwrócony tyłem"

Skoro to nie byla manipulacja to czemu tve na drugi dzien przepraszalo? Za co przepraszali? Przeciez to nie byla zadna manipulacja!
LUZUJ STARY bo dostaniesz bana zanim dojdziesz do 20 postow :/
Abstrahujac od tego, ze obrazanie Tylera Durdena to niebezpieczna zabawa :P

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 21 lis 2011, 19:28

_samoth_ pisze:

To nie była manipulacja dla ciebie? A dla kogos kto meczu nie ogladal?
Mówiąc wprost, trzeba być niezłym kretynem by poczuć się zmanipulowanym przez ten przekaz, bo cała sytuacja była tak nagłośniona i głównym jej wątkiem był właśnie palec Mou, pewnie więcej Hiszpanów zna historię palca Mou, niz to kto odkrył Amerykę.
Oczywiście nie twierdzę i nie twierdziłem, że tak powinien przekaz z tych zajść wyglądać, być może za to przepraszało tve, nie wiem zresztą czy wcześniej nie pokazali sytuacji z Mou, co też miałoby znaczenie, ale manipulacją tego nigdy bym nie nazwał.
No ale pewnie manipulacją nazwali to ci sami, którzy twierdzili i (o zgrozo) dalej twierdzą, że manipulacji dopuściły się wszystkie telewizje na żywo w trakcie meczu i tuż po nim, pokazując, że Pepe praktycznie nie dotknął Alvesa.

Dobra rada:psychiatra, psycholog lub okulista, albo wszyscy razem, może pomoże

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lis 2011, 20:06

tylerdurden pisze:Mentor
Jak napiszę puziol o puyolu, syn o carvalho, czy depilator o ramosie, to tez dasz warna, bo nie wiem, jakich słów mogę używać, a ten czapi to jakaś obraza, bo szczerze mówiąc kompletnie nie mam żadnych złych intencji pisząc w ten sposób, no może trochę uszczypliwie to brzmi ;)
Możesz mi nie dowierzać, możesz się śmiać, ale nie dałbym WP gdybyś napisał Czapi z wielkiej litery. Zauważyłem, że używasz polskich znaków oraz wielkich liter a czapi jak raz napisałeś z małej. Jeżeli nie możesz pogodzić się z moją decyzją to składaj odwołanie choć wierzę, że obejdzie się bez tego.

_samoth_ kolejne 4 WP.

_samoth_
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 21 lis 2011, 20:47

http://jerzydudek.eu/news/pokonani-prze ... o,604.html
Po raz kolejny piłka nożna została zepchnięta na dalszy plan. Teraz wszystkie oczy są skierowane na Mourinho i jego piłkarzy, bo to Mou uszczypnął asystenta Guardioli. Ale to właśnie on wcześniej uderzył w twarz Portugalczyka (czego kamery nie pokazały).
Dlaczego nazywasz Kamila i czarnego_samaela i Jurka "Barcelona wygrywa dzieki spiskowi" Dudka kretynami? Oni prawdopodobnie ogladali mecz, a i tak dali sie zlapac na ta manipulacje? Jesli oni dali sie zlapac to co powiedziec o pani Gonzalesowej, ktora meczu nie ogladala? Dlaczego wymagasz od pani Gonzales, aby skojarzyla, ze Vilanova oddal za palec? Co sobie mogli pomyslec ludzie, ktorzy nie slyszeli o zadnym palcu, wlaczyli rano tv i zobaczyli jak Vilanova uderza Mourinho?
Nie nazwiesz tego manipulacja? Twoja sprawa, koncze temat bo mam wizyte u psychiatry. Hehe zartuje, nie stac mnie, ide do szkolnego psychologa. Hehe do szkoly juz dawno nie chodze, wiec ide do okulisty. Okulisty Mourinho. Wiem slabe, prawie tak slabe jak twoje argumenty.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2011, 20:55

Jezusie nazarenski,przestancie. Czy naprawde dla kibicow Realu i Barcy przestal sie liczyc futbol,a na pierwszy plan weszly cyrki,pajacowanie i wzajemne hejtowanie ? No ludzie,ilez mozna ? :roll:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 21 lis 2011, 23:20

wiadomo jakim skladem Real jutro wyjdzie? bo myślę grubą kasiorę położyć na handi :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lis 2011, 23:28

Składu nikt Ci nie poda. Spodziewam się jednak kilku rotacji tj. że zagrają Sahin, Callejon, Albiol, może Varane, może nawet Granero albo Altintop. Całkowicie rezerwowy skład na pewno nie wyjdzie, ale to idealny moment, by kilku zawodników odpoczęło.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lis 2011, 0:57

a co tu taka cisza? Jak zagrał Nuri?

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 23 lis 2011, 8:07

a co tu pisac , różnica kilku poziomów w grze obu druzyn.. ja ogladalem do 30-35 min pozniej tylko zerkałem na wynik a Nuri jak na razie wyglada jak przestraszone dziecko czyli wiekszosc podan do tylu albo do najblizszego partnera zadnych/malo prob wejscia z pilka w strefe 30-35m poza tym mam straszne problemy z rozkminieniem kiedy dostaje pilke bo wczoraj ogladalem w takiej jakosci ze z Xabim wygladali tak samo + Callejon cofal sie co rusz. Cudów nie ma co oczekiwac ale z czasem moze bedzie lepiej , na razie sprawdzaja sie prognozy co do jego aklimatyzacji - ze zajmie mu troche czasu zanim sie dostosuje i wg mnie zapowiada sie wlasnie na taki scenariusz.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 lis 2011, 12:38

Jak tylko doszedl do realu to pisalem ze pierwszy sezon spedzi na bank na lawie, bo on sie wolno wdraza w zespol.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 23 lis 2011, 13:25

Nie ma sensu mówić o problemach z aklimatyzacją po rozegraniu niespełna 120 min, o takim czymś można było mówić w przypadku Benza dwa lata temu, który zrobił presezon i wychodził regularnie w pierwszej jedenastce.
Jak powiedział Mou, Sahin jest właściwie w swoim presezonie, dopiero wchodzi na odpowiedni poziom fizyczny i rytm gry. Grał podobnie do Xabiego, który też nie wchodzi agresywnie w 30-35 metr i nikt mu z tego zarzutów nie robi.
A ławka będzie go czekała tak czy inaczej, bo Alonso ma pozycję na poziomie Crisa czy Ikera, może nawet wiecej, bo można sobie wyobrazić grę bez tej dwójki, bez Alonso jest cięzko.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2011, 16:37

Z tematu o Milanie:
Emerald pisze:Ja mysle, ze kibice Barcelony maja z tym taki sam problem jak kibice np. Realu (chocby dyskusja o rece Higuaina - gdyby to byl zawodnik Barcy pewnie bym mowiel, ze nie bylo ). Ciezko o obiektywizm
Obrazek

ręka?
cru pisze:po trzecie Mou pewnie wyjdzie defensywnie i na remis.
Na Bernabeu? W tym sezonie? Na pewno tak nie wyjdzie. Jestem pewien na 100%, że 10 grudnia Real będzie grał normalnie ze składem możliwie optymalnym.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 lis 2011, 16:43

RealFan pisze:cru napisał(a):
po trzecie Mou pewnie wyjdzie defensywnie i na remis.
Na Bernabeu? W tym sezonie? Na pewno tak nie wyjdzie. Jestem pewien na 100%, że 10 grudnia Real będzie grał normalnie ze składem możliwie optymalnym.
Tez tak uwazam...
RealFan pisze:ręka?
no ten Twoj fragment wyglada troche inczej od tego, ktory analizowali w hiszpanskiej telewizji... Tam nie bylo tej nogi :)

A czy byla reka czy nie to mi kompletnie wisi i ani razu nie wypowiadalem sie na ten temat :)

W tym co napisalem chodzilo mi o ta zaleznosc, ze gdybym byl fanem Realu to bym mowil, ze nie ma a gdybym byl fanem Valencii to bym mowil, ze byla :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2011, 16:45

Emerald pisze:W tym co napisalem chodzilo mi o ta zaleznosc, ze gdybym byl fanem Realu to bym mowil, ze nie ma a gdybym byl fanem Valencii to bym mowil, ze byla
Możliwe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”