Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 02 maja 2005, 15:29
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2005, 15:32
moze on ma te 768 ale kbitMazurek pisze:Pasztet coś Cię oszukali z tymi 768 kb/sBo ja mam 384 kb/s i ta strona mi się ładuje +- 2 sekundy
Szybciej tylko google chodzi
To na pewno nie jest wina strony.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 maja 2005, 15:42
no coś ty na takiej stronie do sprawdzania szybkości mam koło 750 więc jest dobrze... no ale wszystko sie otwiera w grach pingo koło 50 tylko właśnie ta jedyna strona tak...Mazurek pisze:Pasztet coś Cię oszukali z tymi 768 kb/sBo ja mam 384 kb/s i ta strona mi się ładuje +- 2 sekundy
Szybciej tylko google chodzi
To na pewno nie jest wina strony.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 maja 2005, 16:02
cloner - predkosc z reguly sie podaje w kilobitach!!! jak ktos ma np. 512 kbps, to sciaga max ~64 kB/s!!! z reszta zawsze podaje sie w kilobitach, ewentualnie w megabitach, ale zawsze w bitach!!!Pasztet pisze: no coś ty na takiej stronie do sprawdzania szybkości mam koło 750 więc jest dobrze... no ale wszystko sie otwiera w grach pingo koło 50 tylko właśnie ta jedyna strona tak...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 maja 2005, 16:15
hehe wiecie co juz zaczelo szybciej chodzić mam nadzzieje że tak pozostaniezawdi pisze:cloner - predkosc z reguly sie podaje w kilobitach!!! jak ktos ma np. 512 kbps, to sciaga max ~64 kB/s!!! z reszta zawsze podaje sie w kilobitach, ewentualnie w megabitach, ale zawsze w bitach!!!Pasztet pisze: no coś ty na takiej stronie do sprawdzania szybkości mam koło 750 więc jest dobrze... no ale wszystko sie otwiera w grach pingo koło 50 tylko właśnie ta jedyna strona tak...
pasztet - jak tak wolno sie laduje to olej ta strone, jest tyle innych. sprawdz sobie blaszaka na obecnosc spy i ad waru.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2005, 16:27
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2005, 0:54
ale jak napisal "768 kb/s" to chyba logiczne ze chodzi mu o kilobajty, a nie kilobity - POMYŚLzawdi pisze:cloner - predkosc z reguly sie podaje w kilobitach!!! jak ktos ma np. 512 kbps, to sciaga max ~64 kB/s!!! z reszta zawsze podaje sie w kilobitach, ewentualnie w megabitach, ale zawsze w bitach!!!Pasztet pisze: no coś ty na takiej stronie do sprawdzania szybkości mam koło 750 więc jest dobrze... no ale wszystko sie otwiera w grach pingo koło 50 tylko właśnie ta jedyna strona tak...
pasztet - jak tak wolno sie laduje to olej ta strone, jest tyle innych. sprawdz sobie blaszaka na obecnosc spy i ad waru.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 maja 2005, 10:00
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 maja 2005, 16:01
Dokładnie Cloner czasami trzeba się zastanowić. Tak więc z mojego wniosku wynika, że Pasztet ma prędkośc 96 kB/s, ale to i tak to na pewno nie wina szybkości. Cos czasami jest nie tak ze stronką jakby była przesilona i coś zamula.Mazurek pisze:Dzieci drogie ...
kb - kilobit
kB - kilobajt
chyba proste... wielkość literek ma znaczenie![]()
![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 maja 2005, 16:54
pozdrawiamNie istnieją żadne posty dla tego tematu
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2005, 17:10
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 03 maja 2005, 17:29
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 maja 2005, 18:54
np.Football videos - bramki, wywiady, mecze...dzidzius pisze:A jeśli coś takiego ma teraz miejsce to podaj mi nazwe tematu o który chodzi.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 maja 2005, 19:00
Footbal Manager 2005mathiasek12 pisze:np.Football videos - bramki, wywiady, mecze...dzidzius pisze:A jeśli coś takiego ma teraz miejsce to podaj mi nazwe tematu o który chodzi.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2005, 20:09
z mojego wniosku tez wynika ze Pasztet ma 96kilobajtow/sek. - przeciez napisalem :Tomusmc pisze:Dokładnie Cloner czasami trzeba się zastanowić. Tak więc z mojego wniosku wynika, że Pasztet ma prędkośc 96 kB/s, ale to i tak to na pewno nie wina szybkości. Cos czasami jest nie tak ze stronką jakby była przesilona i coś zamula.
a 768kbit to chyba wlasnie 96kilobajtow/sek.moze on ma te 768 ale kbit - ale to i tak powinno dzialac dobrze
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio