Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 lis 2011, 8:10
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2011, 16:09
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 21 lis 2011, 16:23
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2011, 16:45
Czuc od tego chlopaka ogromny potencjal,choc przyznam szczerze,ze nie widzialem go w akcji zbyt czesto.Shlubb pisze:Wprawdzie nie oglądałem ostatniego meczu Legii i nie wiem jak zagrał Wolski, ale to że ładnie ograł Vućkę i strzelił ładnego gola nie oznacza że od razu trzeba go powoływac do kadry.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2011, 16:52
bartbuks
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 lis 2011, 16:56
Ja nie rozumiem z jakiej racji jako podatnik mam łożyć na takie coś.PKP Polskie Linie Kolejowe S.A. – właściciel mostu – zleciły firmie OSRAM wykonanie oświetlenia kratownic mostowych lampami LED RG
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2011, 18:20
A z jakiej racji jako podatnik płaciłeś za stadion Zagłębia Lubin?Marco_Van_Basten pisze:Ja nie rozumiem z jakiej racji jako podatnik mam łożyć na takie coś.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lis 2011, 18:22
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 lis 2011, 18:25
No właśnie nie wiem. Ogólnie jestem przeciwnikiem finansowania zespołów sportowych z pieniędzy spółek należących do skarbu państwa.bartbuks pisze:A z jakiej racji jako podatnik płaciłeś za stadion Zagłębia Lubin?Marco_Van_Basten pisze:Ja nie rozumiem z jakiej racji jako podatnik mam łożyć na takie coś.
Oczywiście, że był. HGW musiała jakoś spłacić poparcie medialne udzielone jej i jej formacji przez grupę ITI pana Waltera.Emerald pisze:A stadion Legii nie byl budowany z pieniedzy podatnikow?
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lis 2011, 18:30
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lis 2011, 18:31
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2011, 18:34
Polonii Warszawa?Kamil232 pisze:szybciej będzie jak napiszecie który stadion nie był budowany w Polsce z pieniędzy podatników
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 lis 2011, 18:43
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lis 2011, 21:23
Mnie nie przekonują jego mizerne próby oddawania strzałów z daleka. Wykańczania akcji ma naprawdę bardzo słabe, co dziś pokazał oddając 2-3 strzały z kategorii wstydliwych...janop pisze:Świetna gra trójkąta Rybus
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio