Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 wrz 2011, 1:00
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 wrz 2011, 3:41
Czy ja wiem? Graliśmy bez dwóch bardzo ważnych zawodników, z czego jeden to ma być siła napędowa w ofensywie. Arteta ledwo drugi mecz w zespole. Benayoun.. no cóż, on to raczej na skrzydle powinien grać. Kompletnie się gubił w środku pola. Ale na skrzydle było OK. Niech wróci Jack i będzie to lepiej wygląda. Przynajmniej powinno. Jego kontuzja po prostu nadeszła w fatalnym momencie, wtedy kiedy jest bardzo potrzebny. Szkoda, ale co zrobić.Tak Barciur jest dobrzeStandardy niektórych kibiców bardzo ostatnio spadły. Jeszcze rok i 4 miejsce w lidze będziemy świętować zamiast opłakiwać
Wynik dobry, oczywiście, ale gra, skład i rokowania na przyszłość to masakra. Defensywa całkiem przyzwoita. Ale ofensywa słabizna
Jak dla mnie to zająć to 4 miejsce, wywalić wszystkich (prawie), zaorać i zbudować to na nowo, ewentualnie rozłożyć to na 2 sezonyWenger ma pójść pierwszy a nie tak jak kapitan który ostatni opuszcza statek
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 14 wrz 2011, 10:03
Z tym, że Großkreutz to ulubieniec Kloppa i jak by nie patrzeć Niemiec, a Perisić jak na razie stara się i próbuje ale jego skuteczność nie powala na kolana. Więc jak na razie będzie grał ogony. Co do Lewego to obyś się nie myliłAker pisze:Czy ucierpi Lewy? Jak wróci Lucas i będzie prezentował się odpowiednio (a to tez zagadka) to pójdzie na szpice, a Lewy bedzie grał za nim bo na ten moment Lewy > Kagawa. Na lewej za to mam nadzieję, że będzie grał Perisić a nie drętwy Kevin.
Puzon93
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 wrz 2011, 19:01
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 lis 2011, 0:58
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 lis 2011, 9:22
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 22 lis 2011, 0:59
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2011, 13:49
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 lis 2011, 14:04
Ja słyszałem, że miał wrócić nawet w kwietniu, więc te zapowiedzi o styczniu biorę za dobrą monetę. Z tym, że wiadomo jak to u nas jest z tymi zapowiedziami dotyczącymi dat powrotów piłkarzy... chyba wszyscy mamy tu jak najgorsze wspomnienia.fieldy pisze:Jacek ma wrócić najwcześniej pod koniec stycznia fatalne wieści, bo to pewnie oznacza, że wróci pod koniec lutego
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 lis 2011, 20:15
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 lis 2011, 21:39
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2011, 21:55
Co Ty gadasz Doktor? Dla mnie Leitner ma właśnie bardzo dobre wejście. Niemal zero strat, podejmuje odważne decyzje, a nie wszystko do tyłu, nadaje dynamizmu akcjom.Dr.Football1 pisze:Szkoda,ze BVB stracilo dwoch kluczowych pilkarzy poszczegolnych formacji jeszcze przed 30 minuta. Fajne wejscie mlodego Leitnera - widac,ze chlopak potrafi zrobic sporo wiatru w srodku pola. .
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 lis 2011, 21:59
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lis 2011, 22:03
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 lis 2011, 22:45
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio