Meczu niestety nie obejrze,bo w sobote gra Sokol II,a jego trener jest w szpitalu i bede musial go zastapic na lawce
Pozdrawiam:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lis 2011, 16:47

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2011, 16:58
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lis 2011, 17:07
Nie,to zwyczajne spotkanie kibica Atleti z socio RM.Ten obrazek pokazuje, jak Atletico będzie w sobotę faulować?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 lis 2011, 17:13
Falcao sie polamal czy jest zawieszony? Bo jakos przegapilemDr.Football1 pisze:bez Radamela bedzie o to niesamowicie trudno
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lis 2011, 17:14
Kontuzja. Dopiero dzisiaj odbyl pierwszy trening z pilka,wiec jego wystep w derbach wydaje sie byc bardzo malo prawdopodobny...Falcao sie polamal czy jest zawieszony? Bo jakos przegapilem
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2011, 18:02
Sugerujesz (co prawda socio nie jestem, ale lepiej zapytać dla własnego bezpieczeństwa), że gdybyś kiedyś był w Poznaniu/ja byłbym w Brukseli, to mam Ci się nie pokazywać na oczy, a jeśli to zrobię to na własną odpowiedzialność? Powinienem mieć przy sobie Taser? Bo wiesz ze zdjęć wyglądasz prawie tak samo groźnie jak ten u góry.Dr.Football1 pisze:Nie,to zwyczajne spotkanie kibica Atleti z socio RM.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lis 2011, 18:13
Cholo Simeone,Quique Sanchez Flores albo nawet stary,dobry Rado Antic.A kogo byś doktorku chciał na trenera w środku sezonu?
Ale ja przeciez nie jestem kibicem Atleti,wiec nie masz sie czego obawiac RFSugerujesz (co prawda socio nie jestem, ale lepiej zapytać dla własnego bezpieczeństwa), że gdybyś kiedyś był w Poznaniu/ja byłbym w Brukseli, to mam Ci się nie pokazywać na oczy, a jeśli to zrobię to na własną odpowiedzialność? Powinienem mieć przy sobie Taser? Bo wiesz ze zdjęć wyglądasz prawie tak samo groźnie jak ten u góry.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 lis 2011, 18:17
Czyli, ze niby Atletico nie ma kibicow?Dr.Football1 pisze:Kibice to zdzieraja gardla na Vicente Calderon.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2011, 18:18
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lis 2011, 18:19
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 lis 2011, 18:20
No, taki niewinny zart, ze na hiszpaniskich stadionach to zawsze ciszaDr.Football1 pisze:Nie rozumiem Emerald.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lis 2011, 18:21
Oj to chyba nie ogladales meczow granych na Vicente Calderon albo San MamesNo, taki niewinny zart, ze na hiszpaniskich stadionach to zawsze cisza
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 lis 2011, 18:45
W porównaniu np. do Polski, straszna pyta.Dr.Football1 pisze:Oj to chyba nie ogladales meczow granych na Vicente Calderon albo San Mames
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 lis 2011, 18:52
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 24 lis 2011, 19:24
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio